Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

как да пусна нет с флашка без компютър ...?

Препоръчан отговор

Здравейте колеги, питането ми е следното ......имам флашка с мобилен интернет -неограничен достъп и всички екстри. Има ли начин тази флашка да я включа в някакво устройство и да имам нет ,на място където не е възможно прекарването на кабелен нет. Не говоря да се използва компютър или лаптоп или таблет ........просто дали има устройство ,подобно на рутер към който да се включи флашката и по този начин да се ползва интернета. 

Благодаря предварително на всички опитали се да помогнат.....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Може. Просто трябва да си вземеш 3G рутер и си готов.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да. Трябва ти нещо подобно TP-LINK TL-MR3020 – 3G/WAN/WIFI/LAN mini USB/AC router. статията е и своеобразно ревю.Не казвам, че това е най-доброто или го препоръчвам, рпосто информативно!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

С този рутер ТР линк се предполага, че като пусна нета ,към него мога да свържа устройства които да наблюдавам отдалечено ,да речем видеокамера , устройство предаващо данни, което да следя ?!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

С този рутер ТР линк се предполага, че като пусна нета ,към него мога да свържа устройства които да наблюдавам отдалечено ,да речем видеокамера , устройство предаващо данни, което да следя ?!

Би трябвало да може. Все пак зависи какво и колко искаш д анакачулиш и каква ще е връзката. Ако се окаже, че искаш да сложиш видеонаблюдение на някоя вила и там няма 3G, няма да се получи.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Няма как да наблюдаваш камери освен ако не си вземеш Data Пакет с 15 gb трафик, че може и той да не ти стигне. Нали знаеш мобилния интернет в момента е неограничен, но е лимитиран на пакет. Като ти свършат мегабайтите и скоростта пада на 128 кb/s. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

скоростта пада на 128 кb/s.

Ако си абонат на Vivacom и пак има условности... M-Tel и Globul скоростта пада на 64 kb/s...
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хм, тая флашка не става ли да се пъхне в някой умен телевизор :)

Тя на тъп китайски таблет не работи, ти на умен телевизор искаш...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Колеги благодаря за мненията ,ама сега друго питане имам аз към този въпрос ...стана ми ясно как да подкарам флашката ,ще използвам рутера на ТР линк ,обаче за да мога да достъпвам това устройство отвсякъде би трябвало то да има постоянно ІР ,ама с тая флашка май не става така номера ...дайте съвети как да направя така ,че като пусна нета на тоя рутер ,да мога съответно и да го достъпвам отдалечено ....трябва ли да правя някакви DDNs сървъри ,като тези за видеонаблюдението ,когато няма постоянно ІР ......ще чакам идеи

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Може да има частен IP адрес, но нещата там доста ще се оскъпят.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Може да има частен IP адрес, но нещата там доста ще се оскъпят.

Не ти трябва частен IP адрес. На мобилната мрежа IP-то ти е динамично. Така, че да. Направи си DDNS и всичко ще е ок.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не ти трябва частен IP адрес. На мобилната мрежа IP-то ти е динамично. Така, че да. Направи си DDNS и всичко ще е ок.

Това трябваше да е за постващия, а не за мен :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...