Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

На какво попаднахте днес

Това е част 1 от дискусията На какво попаднахте днес.

Featured Replies

• Автор

8324484j.jpg

• Отговори 145,4k
  • Прегледи 3,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

• Автор

11935076_760739254037622_844589383084227

За втори път попадам на такова нещо:

screenshotzrjgg.jpg

Няма нищо забавно в това, за съжаление.

Разходете се виртуално

Преди войната 

Берлин след войната  1945 година 

Редактирано от acnekt (преглед на промените)

• Автор

8329346e.jpg

Разходете се виртуално

Преди войната 

Берлин след войната  1945 година 

Миналата година, през март, бях за първи път там (надявам се не и за последен). Космополитен град. Разхождах се сам навсякъде, където ми беше кеф. Записах се и влязох в Райхстага, обикалях, снимах, купих си един том на Едмунд Хусерл, много картички (черно-бели, предпочитам ги) и си отмъкнах камък от гроба на Георг Хегел. За малко не ме върнаха на летището, но ме спаси едно списание и това, че преди това една от проверяващите на летището в Берлин го взе и се заговорихме. Сигурно си помисли, че някой ми е продал камък от Берлинската стена. Хахахаха, добре че не знаеше какво съм помъкнал в чантата си - реликва.

За всички, които се вълнуват около скандала с последния роман на Мишел Уелбек. Днес намерих интервюто (случайно):

https://www.youtube.com/watch?v=pebFR_bmqdY

Понякога журналистите ме изумяват...

Пияна крава падна в квартален казан за ракия

Зашеметена от джибри юница падна в канала на квартален казан за ракия в Монтана. Спасители измъкнаха пияното животното с кран. Инцидентът е станал във вторник вечерта край казана на квартал "Мала Кутловица", информира "Труд".

През деня кравата - собственост на местен стопанин, пасла в района и се доближила до димящата спиртоварна. Изхвърлените от казана джибри примамили с аромата си животното, то си хапнало от тях и главата му се врътнала. Без да се усети юницата се сурнала в канала за отпадъци и останала вътре.

Стопанинът до тъмно търсил добичето си, но не се сетил да погледне в изкопа край спиртоварната. Чак на сутринта казанджията открил уплашеното животно да мучи в ямата. Събралите се жители на квартала не успели да извадят юницата от канала и извикали спасители.

Униформените завързали кравата за рогата и я измъкнали с автокран. Въпреки екстремното преживяване добичето е в добро състояние, но с видими белези на махмурлук. Юницата е върната на стопанина си.

Понякога журналистите ме изумяват...

Пияна крава падна в квартален казан за ракия

Ами няма друго и те намират нещо да запълнят обема :)

• Автор

8286247G.jpg

Хахахахаха, доста студена трябва да е бирата.

Сетих се, че тази година снимах в Барселона тази табела, сходна закачка ... 

• Автор

11949376_10200989283012095_6123828841022

• Автор

8338779Q.jpg

Ремзи - пиян шофьор, книжка няма и избягал след инцидента. Но ромът, който го представлява с гордост иска да ви покаже своя татус. Тръгнали "да правим работата, брат" ... Да се чудиш, дали да се смееш или да плачеш... 

http://kanal3.bg/video/2223-Piyan-shofyor-preobarna-kola-na-centara-na-Kazanlak#void

Ремзи - пиян шофьор, книжка няма и избягал след инцидента. Но ромът, който го представлява с гордост иска да ви покаже своя татус. Тръгнали "да правим работата, брат" ... Да се чудиш, дали да се смееш или да плачеш... 

http://kanal3.bg/video/2223-Piyan-shofyor-preobarna-kola-na-centara-na-Kazanlak#void

Виж татуса брат :)  :дд Кат терминатор станах ама ши мини...  :D Луд сиганин  :) 

По темата:

Шофьор кара по "зелените" релси, линейка заседна в тях

http://www.standartnews.com/regionalni/shofyor_kara_po_zelenite_relsi_lineyka_zasedna_v_tyah_video-299438.html

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.