Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

WD или Segate

Featured Replies

Здравейте дойде времето да сменям хардиск стария е segate baracuda 7200 1tb.

Доволен съм но нещо ново ми се иска гледах и WD та какво ви е мнението между

WD - Segate нещо добро искам

Освен ако няма да взимаш черната серия на WD, няма голямо значение. Единствено бих посъветвал да се вземе нещо с по-дълга гаранция. Имаше един сийгейт дето го даваха с 3 години. 

• Автор

Би ли ми обяснил разликата в black???

5 години гаранция, бърз и...по-топъл :) А, и по-скъп.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

• Автор

Ами не знам аз моя segate 4 години яко ползване и сега death тотално муден беше и всяка седмица поне по две преинссталаци отказва да зарежда Launch repair след две пускания и до дам repair windows на 8часа :D

Аз лично имам WD, 3та година и съм много доволен! Да влачи малко, но компютъра ми има много информация на него и може би това е причината.

Сложи си едно SSD 120GB (100-120лв) за ОС-то и ще усетиш разликата! Ако трябва да смениш твоя си вземи пак 1TB на 7200 за още 150 лв.

Давам един глас за WD Black,вярно малко по скъпи са но си струват парите.

WD Black са много здрави. Иначе ако няма да взимаш тях, всички други са един дол дренки. И двете компании имат осирания с софтуера през годините, водещи до прецакани хардове. Гледай да има по-дълга гаранция и потърси в интернет за проблеми с конкретния диск преди да го купиш. 
Идеята за 120гб ссд също е много добра. 

Да определено SSD върши добра работа при някои задачи...Примерно старта на ОС и програмите и зареждането на големи и особено на голям брой малки файлове в оперативната памет. За програми чийто задачи не изискват толкова често обръщение към дисковата подсистема нямат особено значение...Междувременно две компании вече предлагат модели HHD, с капацитет от по 6ТБ, има анонсирани и модели от по 8 и 10ТБ...

• Автор

Явно ще взема пак segate поне съм я изпитал марката 4 години съм със нея и сън доволен WD не знам колко е по скъпо но дали 160 или 200 няма разлика за мен какво ще кажете за

Western Digital Caviar Black 1TB 64MB 7200rpm SATA3 WD1002FAEX

Редактирано от Yoanbg (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.