Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компютърна конфигурация - бюджет 900 лв.

Featured Replies

• Автор

От утре почва нещо като черния петък, което емаг направиха миналата година.

Влез сутринта и ако има нещо изгодно с колегите ще помогнем в избора.

Здравейте,

Да, забелязах, че го рекламират по телевизията. Влязох, но поне аз не видях кой знае какви намаления и се отказах и реших да изчакам, и да взема компютъра от никем

Здравейте,

Да, забелязах, че го рекламират по телевизията. Влязох, но поне аз не видях кой знае какви намаления и се отказах и реших да изчакам, и да взема компютъра от никем

Прав си за намаленията. Гледат да си пробутат залежалата стока и тая, която вече не се произвежда и която отдавна бе с намалени цени от производителя. В най-купувания клас видеокарти около 200-300 лева, няма никакви намаления. Като процесори също няма никакви съществени намаления, с изключение на един i3. Аз търсех хард диск и се надявах при намалението на Seagate  да има нещо за мен, ама няма. Това, което се търси е с висока цена. намалени са HDD,  които никой не купува. Следя ги от 1-2 месеца поне и само тях намаляват. Мошеници, ако питаш мен. За жалост няма как да ги осъдиш за рекламите по телевизиите. 

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

• Автор

Здравейте всички,

Днес или утре вече ще поръчвам конфигурацията от никем.

http://nikem-bg.net/cart/45925p1r1002735p1r49615p1r51099p1r49716p1r49905p1r1080p1r46179p1rf.html

1001.77 лв.

Видях, че

Ако можеш да изчакаш още малко,поне и захранването да е по-качествено.

Затова, искам да Ви питам захранването от линка ще ми свърши ли работа, или е по-добре да го сменя с EVGA-та.

Видях и, че видеокартата gtx 750 stormx 2GB я има вече в никем, то тогава какво ме съветвате да направя, да остана с 750ti или 750, дъното предполагам всичко е наред с него и не трябва да го сменям с 30 лв. по-скъпото?

Опа, chieftec захранването не е налично

И процесора също.. :eek:

Здравейте всички,

Днес или утре вече ще поръчвам конфигурацията от никем.

http://nikem-bg.net/cart/45925p1r1002735p1r49615p1r51099p1r49716p1r49905p1r1080p1r46179p1rf.html

1001.77 лв.

Видях, че

Затова, искам да Ви питам захранването от линка ще ми свърши ли работа, или е по-добре да го сменя с EVGA-та.

Видях и, че видеокартата gtx 750 stormx 2GB я има вече в никем, то тогава какво ме съветвате да направя, да остана с 750ti или 750, дъното предполагам всичко е наред с него и не трябва да го сменям с 30 лв. по-скъпото?

Опа, chieftec захранването не е налично

И процесора също.. :eek:

Ще ти свърши работа Evga-та,сертифицирана е и поддържа 4th Generation Intel Core Processors (C6/C7 Idle Mode).Харда го смени с този идва с 3г. гаранция.Дъното ще ти свърши работа,може да погледнеш и някой асрок/асус със същия чипсет.Може да вземеш и нещо такова - http://nikem-bg.net/cart/49027p1r45925p1r46974p1r49615p1r48235p1rf.html  по хубаво дъно с 4 слота за памет,добавяш MSI NVIDIA GeForce GTX 660 OC и i5-4440 и си на 1053лв.С Evga-та може да спестиш 32лв,ако тези ти идват много.

Редактирано от home (преглед на промените)

• Автор

http://nikem-bg.net/cart/45925p1r1002735p1r2088p1r49615p1r49905p1r%C2%A0p0r46179p1r51099p1r49162p1rf.html

Оставам с това: дъно, рам, кутия, харддиск, флашка.

Само за процесора и видеото и захранването не знам какво да правя:

Понеже i5-4440 не е в наличност, струва ли си да взема i5-4430 от линка за 338 лв., или да взема i5-4440 от mallbg за 316 (с доставката) и да отида с частите в някой сервиз да ми ги сглобят.

И видеокартата от линка palit gtx750ti stormx dual 2GB ли да взема, или 750 stormx 2GB за 232 лв., или 3тия избор: MSI NVIDIA GeForce GTX 660 OC Twin http://www.emag.bg/video-karta-msi-nvidia-geforce-gtx-660-oc-twin-frozr-gaming-2048mb-gddr5-192bit-hdmi-2x-dvi-display-port-military-class-4-n660-gaming-2gd5-oc/pd/D4R5JBBBM/  за 282 лв. от емаг, която е на промоция

Захранването chieftec-a го няма в наличност в момента също, така че evga-та ли е по-добре да взема или някаква алтернатива?

• Автор

Преди малко поръчах вече конфигурацията изцяло от никем и чакам да ми се обадят

http://nikem-bg.net/cart/45925p1r1002735p1r2088p1r49615p1r49905p1r%C2%A0p0r46179p1r51099p1r51435p1rf.html

Вместо 4440 - 4460 + gtx750ti stormx dual

• Автор

Здравейте,

Искам да благодаря на всеки, който взе отношение по темата. Компютъра пристигна сглобен днес, трябваше ми целия ден от 10.00-17.00, за да успея сам да си инсталирам ОС-а от флашка, но все пак стана :D

Много се кефя на компютъра, просто 2ри компютър след 9 години и нещо, утре ще кача снимки :)

Здравейте,

Искам да благодаря на всеки, който взе отношение по темата. Компютъра пристигна сглобен днес, трябваше ми целия ден от 10.00-17.00, за да успея сам да си инсталирам ОС-а от флашка, но все пак стана :D

Много се кефя на компютъра, просто 2ри компютър след 9 години и нещо, утре ще кача снимки :)

Честито и безаварийно ползване на новото PC! Направил си добър избор. Надявам се и шума да не те дразни. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.