Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво ни е форума (форумите) и други неща

Featured Replies

Ох, тук сме България. Промишленият шпионаж почти го няма, защото липсва търсено know how, но това не значи че няма налична ценна за фирмената дейност информация. Пак поради причината на местообитанието ни, правилата за сигурност се спазват, всички знаем как. :D Та независимо кой е виновен, случва се случка, а служителят който е изнесъл служебната машина, иска да я почисти без последствия и евентуално без да го наклепа системния пред боса като самоотлъчка на служебна техника, щото "виж какъв проблем станал"...

• Отговори 54
  • Прегледи 4,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Емо, хайде погледни тази тема Беше в премахване на зловреден софтуер. После някой я премести. Обърни внимание на поста на Ицо Тонев. И това не е единствената, която аз съм забелязал. Провокира ме, твое мнение, по-нагоре, че не знаят потребителите, за какво става въпрос, ма то се оказа, че не и някои от необикновените, не знаят....Ако прибавя и неадекватните постове и твърдения/не ме карай да ровя, има ги/ излиза, че совите не са това, което са ;)

Нищо лично, просто забележка. Надявам се, че ще има полза.

Не мисля да се защитавам или да се напъвам да споря. Поисках от постващия да даде резултат от HD tunes. След това той си доредактира поста и е сложил и резултатите от Fabar. В последствие стана малко разминаване. Така или инче предполагам, че проблема му е разрешен.

. Така или инче предполагам, че проблема му е разрешен.

Едва ли..... темата беше затворена....

Не мисля да се защитавам или да се напъвам да споря.

Никой не те и напада, нито пък има намерение да спори, поне аз - не.  А и щом не си разбрал, все още, че има правило, че в споменатия форум, имат право да пишат само HJT, не виждам и смисъл. Не мислиш ли? Лека вечер :)

Едва ли..... темата беше затворена....

Никой не те и напада, нито пък има намерение да спори, поне аз - не.  А и щом не си разбрал, все още, че има правило, че в споменатия форум, имат право да пишат само HJT, не виждам и смисъл. Не мислиш ли? Лека вечер :)

Да точно HJT Team имат право. Само, че преди това темата беше в раздела за Хардуер и беше преместена после.

Както и да е оценявам и очаквам от всеки да ми казва с какво не е съгласен. И никой не е застрахован от грешки.

Спорен ден.  :beer:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.