Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Внезапното поевтиняване на r9 290/x

Featured Replies

За кви фреймове говорим?

Най малко 70-80 средно 90-100 до 150фпс.

• Отговори 59
  • Прегледи 4,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Най малко 70-80 средно 90-100 до 150фпс.

Процесора ти е клокнат доста..

Процесора ти е клокнат доста..

Е да, имай предвид, че моя фабрично клокнат, по добър от референтния.

До края на годината или началото на 2015, ще се появят р9 300 серия ще стане доста интересно.

Аз ги поръчвам от Китай и до България е безплатна доставката...

Ти като си купуваш климатик с безплатен монтаж, безплатен ли е монтажа?

Или е включен в цената? Монтажистите за червения кръст ли работят според теб?

А тези, които ти доставят "безплатните" доставки, и те ли така?

• Автор

Ти като си купуваш климатик с безплатен монтаж, безплатен ли е монтажа?

Или е включен в цената? Монтажистите за червения кръст ли работят според теб?

А тези, които ти доставят "безплатните" доставки, и те ли така?

*****Климатик и доставка,доставката си влиза в цената,само че е нищожна,защото контейнера е огромен..

Редактирано от Trichocephalus
Спазвайте добрия тон и без подобни определения, моля ! (преглед на промените)

Мисли каквото искаш

Пич ще можеш да ползваш АА. От личен опит ти казвам ще цъкаш без проблем bf3/4/hardline и т.н.

Между другото дръпнах watch dogs да видя как ще се представи проца, проца до макс 50-60% се натоварва и видеото 30-60%.

Малко отклонение от темата...и аз си виках като @monicho,  за какво ми е повече от 1920х1080 резолюция и за какво ми е по-голям монитор от 23 инча? Ако наистина това бе достатъчно, хората нямаше да измислят за игри над 30 инчови монитори и нямаше да измислят по-голяма резолюция от 1920х1080. A антиалайзинга по същество е точно това. И пак казвам. Ако някой иска да играе Crysis 3  без АА на 1920х1080,  и една HD7750  е предостатъчна на High детайли. Същото важи и да се пусне GRID 2  на High  с вертикална синхронизация при 1920x1080. И това с HD7750  за 150 лева. За какво му е тогава на човек карта за 500-600 лева, след като не се интересува от антиалайзинг?

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

• Автор

Малко отклонение от темата...и аз си виках като @monicho,  за какво ми е повече от 1920х1080 резолюция и за какво ми е по-голям монитор от 23 инча? Ако наистина това бе достатъчно, хората нямаше да измислят за игри над 30 инчови монитори и нямаше да измислят по-голяма резолюция от 1920х1080. A антиалайзинга по същество е точно това. И пак казвам. Ако някой иска да играе Crysis 3  без АА на 1920х1080,  и една HD7750  е предостатъчна на High детайли. Същото важи и да се пусне GRID 2  на High  с вертикална синхронизация при 1920x1080. И това с HD7750  за 150 лева. За какво му е тогава на човек карта за 500-600 лева, след като не се интересува от антиалайзинг?

Може ли снимка с АА и без АА,че тогава бях на телефона и явно не съм забелязал разлика...

http://vkv5.com/bg/компоненти/видео-карти/product/view/9/12060.html

Някой ще коментира ли тази видео карта?

Аз ще я коментирам. Нормален клок, турбина.Като сложиш ДДС,  става доста. 

Може ли снимка с АА и без АА,че тогава бях на телефона и явно не съм забелязал разлика...

То и програмата ти за снимки ползва антиалайзинг. Не съм сигурен, дали изобщо ще разбереш разликата. Антиалайзинг е обобщено понятие поне за 50 налични филтрации. А разлиакта сам може да си я видиш на своя компютър, включвайки или изключвайки различните режими на АА.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.