Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Аз съм идиот, май ... и другите месеци

Featured Replies

Хапнах, изпих един компот от праскови и сега се чувствам мноу добре :D

Днес е слънчево даже - отдавна не бяхме виждали слънцето.

Ще взема да запаля Баба Яга и да се разходя наблизо до едно любимо местенце по северното черноморие ;)

http://prikachi.com/images.php?images/4/3546004v.jpg

• Отговори 2k
  • Прегледи 74k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ще взема да запаля Баба Яга и да се разходя наблизо до едно любимо местенце по северното черноморие ;)

много поздрави на моренцето

Сетих се, че мой да ме цакаш с топла бира. 

Аз тогаз бех ичиргу боил

боил значи а

демек пак у Бългериа си бил тъй ли

И аз мога да плета - ама на една кука  :)

ама метална де - брюкселска дантела

Таен агент из брюсел си го раздавал, а? Шси кажеш ти, шси кажеш от къде знаеш толку много за шоколада.

47 страници в тема "Аз съм идиот....", че и активни в нея  :eek:  :eek:  :eek:

И после се сърдите, че някой, някъде е изразил мнението си за вас из темите 

Ееее що, като го има черно на бяло  :speak:

Фалиш на ти, ама има и по големи шампиони от назе. Подочух, че в някаква друга тема имало един, дето набутал сичките си врагове ф игнора. Враговете свършили, обаче на него му аресало и почнал да набутва там и приятелите.

Туй нейде при яйлата ли е? Много красиво, супер разходка!

• Автор

Бех, и по телевизора ме даваха. Има архивни кадри !!!

Гледал си архивни кадри от времето на кановете ли ? Някой от тях аз съм ги снимал. Една част са черно-бели, щото ми бяха свършили боичките.

Гледал си архивни кадри от времето на кановете ли ? Някой от тях аз съм ги снимал. Една част са черно-бели, щото ми бяха свършили боичките.

Не бре, аз съм на кадрите. Тебе те помня. Снимаше битката срещу Европейската Империя от едно тепе край Одрин.

Къде 1205. нейде

• Автор

Не бре, аз съм на кадрите. Тебе те помня. Снимаше битката срещу Европейската Империя от едно тепе край Одрин.

Къде 1205. нейде

Ей - много помниш.  :yanim:

Те, просветлените, всичко си знаят :-) кефиш, Реджо, наплюх си ай-пада, докато те четях!

Алгоров, моят ай-пад е дърт, втора ръка, ни йе последен модел, не се нерви. И беемве си нямам, баси! Карам коуеуо.

Редактирано от дакини (преглед на промените)

Алгоров, моят ай-пад е дърт, втора ръка, ни йе последен модел, не се нерви. И беемве си нямам, баси! Карам коуеуо.

Барем текерлека да беше БМВ

• Автор

И беемве си нямам, баси! Карам коуеуо.

нИдей плачи - като дода шИ ти подаря едно. Аз имам и бентли, и ферари, и май-бах  - всички от matchbox

bmw-m3-d.jpg - избери си.

Егати, тук нали най-после успяха да изритат социалистите от властта и те се опитват да сринат държавата от стачки. Но белгийците не са яли доматите с колците, 75 процента са против тези стачки, но в тази връзка днес пак е стачка, треновете на бачкат и аз седя без работа тюх....пия кафета цъл дън.... някой кафенце?

нИдей плачи - като дода шИ ти подаря едно. Аз имам и бентли, и ферари, и май-бах  - всички от matchbox

bmw-m3-d.jpg - избери си.

А ти шъ идваш? Верно бе, нали Скалата ни сватосваше ;-)

Оф, я па я, кво се зарадвах, ти заради шоколада, не за друго.

В Бг-то се карат коли, каквито на запад не са дори виждали на снимка, егати! Последния път като си бях в Сф се смаях, глътнах си азбуката

Егати, тук нали най-после успяха да изритат социалистите от властта и те се опитват да сринат държавата от стачки. Но белгийците не са яли доматите с колците, 75 процента са против тези стачки, но в тази връзка днес пак е стачка, треновете на бачкат и аз седя без работа тюх....пия кафета цъл дън.... някой кафенце?

Оф, я па я, кво се зарадвах, ти заради шоколада, не за друго.

В Бг-то се карат коли, каквито на запад не са дори виждали на снимка, егати! Последния път като си бях в Сф се смаях, глътнах си азбуката

Ми, те на запад ги праят, ама то требе некой да ги кара, и ний сме насреща. 

добре че пазим сичкото писма у Изпратени

щот шефа ми идиот ми кат си идиот те ти снимки да видиш датите

ааааа

нема ма нервиш за неверни работи бе

:smash:

Ми, те на запад ги праят, ама то требе некой да ги кара, и ний сме насреща.

Аз още съм в потрес от трафика в София. София, която оставих, няма нищо общо с града, който е сега. По-бързо човек се придвижва пеша, от колкото с кола, била тя и последен модел бентли. Та не ги карате, пълзите с тях. ;-)

Аз още съм в потрес от трафика в София. София, която оставих, няма нищо общо с града, който е сега. По-бързо човек се придвижва пеша, от колкото с кола, била тя и последен модел бентли. Та не ги карате, пълзите с тях. ;-)

аз що мислиш че продадох мойто Джони

неам нерви за олигофрени и камикадзета

София не е това, което беше мда

ми тя не е направена да побере толкоз коли де да карат по дърветата ли

Туй нейде при яйлата ли е? Много красиво, супер разходка!

Горе - долу позна :) Това е на Русалка.

Морето си е море - винаги ми харесва, през всеки сезон.

Сега ще си нарежа малко луканка, ще си налея чаша хубаво вино и ще си стоя пред печката с мисъл за лятото :surfing:

Наздраве, другарки и другари, дами и господа :beer:

https://www.facebook.com/video.php?v=598242873611209

• Автор

Какво му е на трафика - като тръгна с БТР-а, моята лента все е чиста

b_btr-80.jpg

Егати, тук нали най-после успяха да изритат социалистите от властта и те се опитват да сринат държавата от стачки. Но белгийците не са яли доматите с колците, 75 процента са против тези стачки, но в тази връзка днес пак е стачка, треновете на бачкат и аз седя без работа тюх....пия кафета цъл дън.... някой кафенце? - чайче, Йоркширски Голд

Оф, я па я, кво се зарадвах, ти заради шоколада, не за друго. - аз съм бракуван - и в двата смисъла, безопасна игла

Реклама на туроператор - "Елате в България - Вашата кола е вече тук"

Aaaaa много сте писали-чак толкуз немоа да чета.Неам толкуз акъл и нерви :no-no:

Преглеждайки набързо отгоре, отгоре само мернах, че си имаме мнение на нов идиот.Увеличаваме сЪ :jumping11:  

Преглеждайки набързо отгоре, отгоре само мернах, че си имаме мнение на нов идиот.Увеличаваме сЪ :jumping11:  

Това очаквано - идиотизма в Абсудристан е заразен. Убедил съм се :D

Който надникне в темата и вече е носител на вируса :P

• Автор

Това очаквано - идиотизма в Абсудристан е заразен. Убедил съм се :D

Който надникне в темата и вече е носител на вируса :P

Не сте прави - бройката на идиотите не се е променя, променя се бройката на осъзнатите идиоти.

Aaaaa много сте писали-чак толкуз немоа да чета.Неам толкуз акъл и нерви :no-no:

Бе, ше си признаят само ония, на които им стиска.

Жоре, ти си бил от мойта партия бе, на безопасните игли. Само, ако някой ама много навит реши да ни ползва, го бодем, иначе сме кротки дяволи.

Редактирано от дакини (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.