Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Аз съм идиот, май ... и другите месеци

Featured Replies

Бе много ви е нормална приказката бе, не ви ли е срам? идиоти били… :mad:

Добре дошъл/а. Тука предимно са таквиз екземпляри.

Всички сме с жълт документ за самоличност. Нормалните се подвизават в други ширини на форумната база данни. Ползвай търсачката! :D

• Отговори 2k
  • Прегледи 73,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Имаме идеи, идиоти сме. Е, аз не съм баш кръгъл идиот, щото си мисля, че идея и материя е едно и също.

ний сме под прикритие

тиху

тука за секс може ли да се говори или само за едене и пиене?  :lock:

К'во си на пол?

полът не е определящ за сексуалната ориентация.  :D

Нормалните се подвизават в други ширини на форумната база данни. Ползвай търсачката! :D

ти па нормални били

един достоен нормалник ще си направи публично харакири

тука за секс може ли да се говори или само за едене и пиене?  :lock:

можи душа тука можи

и понеже някой случайно подхвърли думата "секс", се сетих да ва попитам - кога омръзва секса?

и понеже някой случайно подхвърли думата "секс", се сетих да ва попитам - кога омръзва секса?

той не омръзва секса - омръзва оръдието за сексоправене

полът не е определящ за сексуалната ориентация.  :D

Верно е ама за мен си е определящо.

мъжко и женско = да може, без грубости да не ни рециклират темичката

женско и женско = охааа, може много да се гoвори, а ние че преговаряме с началникуТ да отпусне малко края :D

мъжко и мъжко = абсалютно забранено или айде може, ама много завоалирано. Не, че ми пречи, но е едно такова...

ти па нормални били

един достоен нормалник ще си направи публично харакири

Ще ми се да гледам... :D

Редактирано от exwol (преглед на промените)

Ще ми се да гледам... :D

бая ще почакаш ехеееее

най-напред трябва да се роди

:D

Верно е ама за мен си е определящо.

мъжко и женско = да може, без грубости да не ни рециклират темичката

женско и женско = охааа, може много да се гoвори, а ние че преговаряме с началникуТ да отпусне малко края :D

мъжко и мъжко = абсалютно забранено или айде може, ама много завоалирано. Не, че ми пречи, но е едно такова...

Виждаш ли сега колко засукана стана. Животът ни щеше да бъде в пъти по-лесен, ако не се сексехме. Веднага се почва едно мислене, едно потене, мъжко ли е, женско ли е, старо ли е, младо ли е, убаво ли е, грозно ли е… Па земе, че ти ареше, изсексиш се веднъж, изсексиш се втори път, накрая земеш, че и се ожениш/омъжиш  :D

• Автор

той не омръзва секса - омръзва оръдието за сексоправене

Само да уточня - мерака умира последен. Когато на човек, от всички полови органи му останат само очите.

Жалват се две жени една на друга, едната разправя - мъкаа сестроо, мъжо ми импотентен, не му става...мъкаааа. 
Другата и разправя - бе и по-лошо има, моя тройно импотентен - хем не му става, хем оня ден като местеше гардероба и си премаза всичките пръсти, хем когато му ги наместваха си прехапа езика.

Редактирано от jhoro (преглед на промените)

бая ще почакаш ехеееее

най-напред трябва да се роди

Аз съм младо имам време. То щом е за сеира, ще се чака.

Виждаш ли сега колко засукана стана. Животът ни щеше да бъде в пъти по-лесен, ако не се сексехме. Веднага се почва едно мислене, едно потене, мъжко ли е, женско ли е, старо ли е, младо ли е, убаво ли е, грозно ли е… Па земе, че ти ареше, изсексиш се веднъж, изсексиш се втори път, накрая земеш, че и се ожениш/омъжиш  :D

Ааа що... Никак не е засукано.

Ама и язе съм пристрастен, та не може се разчита на меродавно мнение.

Инак - старо или младо, нема дилема. Даже старо ко' май е по-добро. Тия малките от прекалено старание и земат та предобрат работата.

п.п. А и за сватбата. Па оно това не пречи, че си женен даже по-интересно и вълнуващо, да се виждате по хотелите и се криете, да не ви уловят. Много е палещо, да не кажа по-груба дума :D Мани ги ония къде думат, че сватбата е просто погребение, на което можеш да си помиришеш цветята. Те си търсят оправдания...

Редактирано от exwol (преглед на промените)

• Автор

Най мразя, като съм се замислил и да ме прекъснат

При мен рядко се случва - да мисля де, не да ме прекъсват.

При мен рядко се случва - да мисля де, не да ме прекъсват.

Веднъж се бях замислил. Едни тежки и лепкави мисли. През нощта, тъй към полунощ, бях излязъл на палубата и се бях замислил. В Индийския океан. Тъмно като в рог. И тези мисли, от лепкавите тежки мисли. И изведнъж туп, точно до мен падна някаква морска птица. Малко по голяма от средностатистическа кокошка.  И почна да агонизира. Из отвътре и излизаха някакви дълбоки къркорещи звуци, като дебели оригвания. Мъчи се така, мята се известно време. Викам си, ще опъне петалата. И по едно време наистина зе да рита като на умиране. Изпружи се. Вратът и зе да се удебелява и една топка тръгна по врата и от тялото към човката. Като във филм на ужасите. И изведнъж като издрайфа цял октопод барабар с мастилото. И живна. Поразходи се, поразходи се, па литна. М@мк@ му и живот. 

1.Изгледаф си филма Аз (идиотинЪт) - удивителен, многоточие (коту и да значи туй)

2.Ни моа да изчета всички идиотизми-много сте станали идиОтити и ногу сте писали (ни Моа побера у  проЗтата си главЪ толкуз писане!)

3.Пунеже сига тук пишем само идиотити разийсш"ли и не вземат участие ,,умните,,и не пишът мнения тук, щот дан разбирът колку са прости (кат нас - макар, че они четът кат улави ), то.....следния пО здрАв е за тяф...

https://www.youtube.com/watch?v=hqsxdrIPCGk

icon_disg69.gif

Амиии...туй можах да измисля с главата си проста ( колкот дан съм капо) Утивам да и.Ъ аз.....

Лека вечер мои мили, сладки идиотчета... 

Редактирано от skalata_73 (преглед на промените)

песен за простака

:headphones:

Ще подливат вода на Агонцеф

кой тоз от нашти ли е

:rolleyes:

Хапнах. Сега съм бяла и добраааа, добраааа 

Хапнах. Сега съм бяла и добраааа, добраааа 

браво

едно кръгче на кварталчето нема ли да има

:P

Я, идиотчетата още сте тук.

Браво, браво.

Растат ли пишките и циците, а?

Идиот, ако не се похвали, какъв идиот е?!?!

Вие тук само се оплаквате - идиоти ли сте или само се правите на такива?

браво

едно кръгче на кварталчето нема ли да има

:P

Аз живея на село, насред една гора.

Само при пълнулуние се разхождам като една самодива в бяла премяна, растът ми два по-дълги зъба, пия кръв и вия срещу Луната. :whist:

Ти кръгчета праиш ли?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.