Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Need for Speed: Most Wanted

Featured Replies

Не, няма възможност и за слагане на парола.

• Отговори 577
  • Прегледи 172,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Имам проблем с НФС-то.Играл съм я преди и преди съм я инсталирал сичко си е супер,но ето този път ми се проигра и си я свалих и повреме на исталацията(още отначалото) ми изписва грешка в която пише,че инсталацията не може да продължи,защото нямам Directx 9.0 или по нова версия... На 100 % съм убеден че моята версия на директ Х е нова,защото я инсталирах ръчно,а и преди това да се случи аз дори си играех много по тежки игри за който съм сигурен че използват Directx 9.0.Отначало мислех,че е нещо от самия релийз за това свалих друг,но със него стана същата работа ... моля ви някои ако може да помогне да пише http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Brasnaro , за да си сигурен ... инсталирай си / пак / DirectX 9.29.1962 June 2010 ! И ако не помогне , направи кепчър на грешката и го пусни тук за да видим точно какво иска !

Успехи !

Brasnaro , за да си сигурен ... инсталирай си / пак / DirectX 9.29.1962 June 2010 ! И ако не помогне , направи кепчър на грешката и го пусни тук за да видим точно какво иска !

Успехи !

Опитах но не става :nono: Прикачил съм снимка да видиш за какво става въпрос :eek:

post-234057-068878000 1283086727_thumb.j

Хора!!! Оправих го!!!Ето как стана цялата работа. За да го оправиш: 1. Зареждаш вирт. диск, копираш файловете от него и ги слагаш на твърдия си диск. 2. Отваряш папката Autorun (от папката, на ХД, където си копирал файловете) и отваряш файла autorun.cfg с Notepad. 3. Търсиш, където пише DirectXVersion=9.0c, и променяш 9.0c на 0. 4. Инсталираш, слагаш крака (....) и играеш. Дано стане! ;-) Стискам палци!

• 3 месеца по-късно...

Други игри си играя (от старите става въпрос) и макар да са на средата на дисплея на лаптопа ми (DELL Inspiron N5010) си вървят.. дадох дясното и свойста и съвместимост на играта после избрах Уиндоус сп 2 със 640 графика там .. и не тръгна ,защо така ?

Хора преди няколко дена ми излезе проблема пускам да играя и кам началото на састезанието ми излиза fatal error и така всеки път моля за помощ пишете Лс Мерси предварително Весели Празници :bighat:

Някой може ли да ми даде trainer за Need For Speed Most Wanted който отключва всички коли и частите за колите.

Или няма начин да я намаля ? Начи Като я превартих 4-5 пъти един ми предложи да я превартя с хак и аз са съгласих и почнах но като стиигнах на 2 място в кариерата репутацичта ми беше -1 768 954 863 и като минах всичко - 8 састезания и 5 креипатни надпревари не стана да го предизвикам и мисля че е заради минуса пред 1 768 954 863 ! ако някои има сейф на 2 място да ми го прати на skype dj_yasko97

И на мен ми се бе случило веднъж да не мога да предизвикам съперника. Какво ли не пробвах. Играех си нормалната игра. Просто изтървах момента, когато трябваше да приема състезанието. Не бях играл отдавна, а и не схващам английския. Затова и ми и зчезна предизвикателството. Решението бе да превъртя играта отново. Не е от хака. Явно е някакъв бъг. Затова си прави сейвове от време на време, за да не изпадаш в такива ситуации. Ама за мен не е проблем да се почне една игра наново. Преди време си записвах разни неща, но вече не ми пука и просто почвам играта отначало. Така е и по-интересно. Успех :cool:

Редактирано от WildHorse (преглед на промените)

да но на мене ми писна да я превъртам и мислех че с хак ще е яко и плс некои да ми даде сеиф на 2 място плзз

Публикувано изображение

пишете не лс или на skype dj_yasko97 ;):) :)

• 4 седмици по-късно...

Проблемът е че като сложа сиди кея ми ми вика малко след това че нямам DirectX 9.0 а аз го имам защо ми прави така един приятел си я изтегли и нищо такова не му показа видях в коментарите на играта че имат някой хора същия проблем моля да ми кажете как да го оправя това мерси предварително

Проблемът е че като сложа сиди кея ми ми вика малко след това че нямам DirectX 9.0 а аз го имам защо ми прави така един приятел си я изтегли и нищо такова не му показа видях в коментарите на играта че имат някой хора същия проблем моля да ми кажете как да го оправя това мерси предварително

направи кепчър на грешката която ти дава !

направи кепчър на грешката която ти дава !

Същата като на браснаро

Същата като на браснаро

Момчето е дало обяснение

Хора!!! Оправих го!!!Ето как стана цялата работа.

За да го оправиш:

1. Зареждаш вирт. диск, копираш файловете от него и ги слагаш на твърдия си диск.

2. Отваряш папката Autorun (от папката, на ХД, където си копирал файловете) и отваряш файла autorun.cfg с Notepad.

3. Търсиш, където пише DirectXVersion=9.0c, и променяш 9.0c на 0.

4. Инсталираш, слагаш крака (....) и играеш.

Дано стане! ;-) Стискам палци!

пробвай ... може и да стане !

Момчето е дало обяснение

пробвай ... може и да стане !

ок мерси
  • 3 седмици по-късно...

<BG>.::Veselin`server::.<BG> Сървар за гта сан андреас мултиплеар 1.Трябва да имате програмата hamachi http://hamachi.en.softonic.com/ това е програмата. 2.Трябва да имате GRAND THEFT AUTO SAN ANDREAS MULTIPLYEAR http://dl.foco.co/samp/sa-mp-0.3c-install.exe това е мултиплеара които ви трябва за сървара. инсталирате хамачи и отивате на Network после на join an exiting network... пишете на първия ред Veselin`server паролата е magurata исчакаите докато се свърже после влизате в мултиплеара или SA-MP натискате на оранжавото прозорче с тикче на него добавяте този ип адрес 5.53.82.217:7777 но бес програмата hamachi няма да стане. играете и се забавлявате. за връска с админите пишете в скаип bliznacite_lukovit Transformars.bg support_servers :cool: При влизане в играта с хакове се банва. :) Който иска да бъде админ да пише на скаип.

• 1 месец по-късно...

Здравейте с един приател решихме да поиграем NFS Most Wanted в мрежа.За целта използвахме Himachi правя аз сървъра влизам в играта и правя играта и когато той трябва да влезне не ме открива.Или проблема е в мене или нещо...а и незнам какъв имейл трябва да се попълни в Attach Client to logmeln account пробвах с няколко мой не става. Ако има някое видео подробно как се прави или някой да обясни.

Приятелят ти кое IP пише в играта? Това, което и-нет доставчика е дал или това, което Хамачито му е дал? Относно имейлите, става с абв-то.

• 1 месец по-късно...

Така понеже незнаех че има тема на Most wanted мойта я изхвърлиха в кошчето.Така значи инсталирах си NFS Most wanted и искам да я пускам на малък прозорец,не на цял монитор.Проблема е че не намерих нужната настройка в играта,та ако знаете нещто помогнете.

Така понеже незнаех че има тема на Most wanted мойта я изхвърлиха в кошчето.Така значи инсталирах си NFS Most wanted и искам да я пускам на малък прозорец,не на цял монитор.Проблема е че не намерих нужната настройка в играта,та ако знаете нещто помогнете.

Като уцелиш правилната тема защо да не ти помогне човек , гледай добре клипа

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=0fGy5w81bls

• 1 месец по-късно...

Здравейте,на всички! :yanim: Искам да ви попитам два въпроса: ето, го и първия играта NFS Most Wanted ще трагне ли на уиндоус 7 ултимате 2 гб рам.? Втория ми въпрос е как да играя с един фр 1 вс 1 на NFS Most Wanted, на един и същ интернет доставчик сме.? Ще съм ви благодарен ако ми помогнете щото само ме ядосва че бил по-добар от мене, и за това се хванах ме на бас за 30 лв. :speak:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.