Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Need for Speed: Most Wanted

Featured Replies

И на двата ти въпроса отговора е ДА !

На втория най - лесно ще стане по този начин

Нека играем чрез Hamachi!

Успехи !

• Отговори 577
  • Прегледи 172,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

И на двата ти въпроса отговора е ДА !

На втория най - лесно ще стане по този начин

Нека играем чрез Hamachi!

Успехи !

Имам следния проблем инсталирах играта сичко е ок! Но когато искам да я пусна тя просто не се пуска някакви идеи ??

Играта се оправи! :lol6: Искам да попитам последен въпрос имам едни сейфове на коли забравих каде се поставяха и после как да ги намеря ?

Имам в предвид че един фр ми прати неговите коли които сам си ги е правил и искам да ги видя и да поиграя с тях но нз в коя папка се слагат ...

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

Здравейте колеги, от скоро почнах да играя Most Wanted и имам няколко въпроса относно нея. 1. Какво означава онова "пламъче", което е около картата ми(Map). То показва x1, x2, x3 какво означава това и се увеличава само когато ме гони полицията. 2. Как мога да се сменя да ми показва КМ/ч, а не МЛ/ч. Прерових цялото меню. 3. След ако елиминираш 3-тия от долу на горе в Черния лист, ти дава някаква опция в която се пише парола и име:Cross. Изгежда че влизаш в някакви данни , но това как може да ми е от полза. 4. КОгато си включа GPRS и се покаже стрелката, над нея има някакво правоъгълниче е точни( Най-горе на екрана). Какво представлява това. Благодаря предварително, дано не съм ви затруднил !

1. Пламъчето е Heat Level и се увеличава когато полицията те гони.Колкото повече пламъче имаш (x1,x2,x3) толкова по-усърдно ще те търси полицията.Когато имаш няколко коли и едната ти почива(не се кара),нейният Heat Level намалява 2. Отиваш в Options-->Player Options--> и там има смяна между Imperial и Metric.Когато е на Imperial е на MP/H,когато е на Metric е на KM/H.Включваш го на Metric. 3. Това ти дава възможност да провериш различни статистики,като колко ти е най-дългото преследване от полицията,колко полицейски коли си строшил,коя ти е колата с най-много Heat Level и др. 4. нз

• 3 седмици по-късно...

за 4-тото май го има само при теб, при мен го няма...

С компютъра от подписа съм: AsRock 880/GHX USB 3.0 с вградено видео Ati 4250, AMD Athlon X4 640 3.0 GHz и монитор BenQ G2222HDL, 21 инча, 1920 на 1080 пиксела (16:9). Играта, както знаете, е за екран 4:3 и се разтяга на такъв монитор. Знам за разни хакове за "оправяне" на положението. Но мен ме интересува дали има начин да я подкарам на моят монитор в нативно отношение (4:3). Или казано на прост език с 2 черни ивици/линии/полета на екрана. На мен не ми пречи и искам да си върви нормално, "квадратно" на правоъгълен екран с черните си линии от страни. Не съм запален геймър и по принцип игрите не ме интересуват, но имам определен афинитет към тази и ме интересува как става номера. Иначе имам монитор 4:3, но предпочитам да става без презакачане на монитори. Благодаря предварително.

• 4 месеца по-късно...

С компютъра от подписа съм:

AsRock 880/GHX USB 3.0 с вградено видео Ati 4250, AMD Athlon X4 640 3.0 GHz и монитор BenQ G2222HDL, 21 инча, 1920 на 1080 пиксела (16:9). Играта, както знаете, е за екран 4:3 и се разтяга на такъв монитор. Знам за разни хакове за "оправяне" на положението. Но мен ме интересува дали има начин да я подкарам на моят монитор в нативно отношение (4:3). Или казано на прост език с 2 черни ивици/линии/полета на екрана. На мен не ми пречи и искам да си върви нормално, "квадратно" на правоъгълен екран с черните си линии от страни. Не съм запален геймър и по принцип игрите не ме интересуват, но имам определен афинитет към тази и ме интересува как става номера. Иначе имам монитор 4:3, но предпочитам да става без презакачане на монитори.

Благодаря предварително.

Пробвай от настройките...там където е за резолюция /не знам точно къде е това, защото я нямам играта в момента и не мога да ти кажа стъпка по стъпка/ но вярвам,че ще си го намериш

Здравейте, извинете ме, че пиша тук или ако вече има отговор на въпросът ми. Имам следният проблем. Преди може би 2 г. съм си инсталирала NFSMW и сега искам да я махна, но не мога. Няма я в контрол панел, а в папката и и въобще никъде няма ънинстал. Реших да сваля revo uninstaller но и той не открива програмта а като пробвах с hunter mode върху иконката на играта ми изписа "no installation package found" и да пробвам да я махна ръчно. Може ли да ми кажете как да я ънинсталирам и изтрия? Благодаря

Здравейте,

извинете ме, че пиша тук или ако вече има отговор на въпросът ми. Имам следният проблем. Преди може би 2 г. съм си инсталирала NFSMW и сега искам да я махна, но не мога. Няма я в контрол панел, а в папката и и въобще никъде няма ънинстал. Реших да сваля revo uninstaller но и той не открива програмта а като пробвах с hunter mode върху иконката на играта ми изписа "no installation package found" и да пробвам да я махна ръчно. Може ли да ми кажете как да я ънинсталирам и изтрия?

Благодаря

Ако НИКЪДЕ няма Uninstall просто я изтрий според мен, после влес в моите документи /ако бяха там/, махни и сейфовете ако искаш

Ако НИКЪДЕ няма Uninstall просто я изтрий според мен, после влес в моите документи /ако бяха там/, махни и сейфовете ако искаш

А дали ще изтрие всичко, в смисъл все остават разни файлове, затова ми се искаше да я ънинсталирам, но май нямам избор.

А дали ще изтрие всичко, в смисъл все остават разни файлове, затова ми се искаше да я ънинсталирам, но май нямам избор.

Aми не знам... хрумна ми и друг вариант - да я инсталираш отново и тогава да я ънинсталираш - файловете които имаш сега ще се заменят с новите, а когато я ънинсталираш ще се махнат, не знам, ако не ти се занимава направо я изтрий

Играта тръгва без да е инсталирана. Вероятно и затова при теб се е задържала 2 години. Няма проблеми. Изтриваш папката, а след това за по-сигурно, почистваш с някоя програма за почистване като CCleaner.

• 4 седмици по-късно...

Здравейте! От скоро играя Most Wanted и искам да ви задам единн въпрос. Как да си направя най-бързата кола? Ще може ли някак да променя настройките на колата, за да тръгва бързо като Lamborgini Murcielago, да е бърза като Porsche Garrera GT и да завива добре като Corvette C6. Моля без обиди и други приказки, искам само да ми кажете дали е възможно и ако не може как да си направя по друг начин колата да е най-бърза.

Редактирано от Ilian_955 (преглед на промените)

Здравейте! От скоро играя Most Wanted и искам да ви задам единн въпрос. Как да си направя най-бързата кола? Ще може ли някак да променя настройките на колата, за да тръгва бързо като Lamborgini Murcielago, да е бърза като Porsche Garrera GT и да завива добре като Corvette C6. Моля без обиди и други приказки, искам само да ми кажете дали е възможно и ако не може как да си направя по друг начин колата да е най-бърза.

Значи имаше май една функция като влезеш в гаража за тунинг но не гаража в кариера така влизаш там и си правиш колата до колкото може и след това избираш Maximum perfomance tuning или нещо от тоя сорт беше не си спомням точно и всичко ти ставаше на абсолютен макс. А ако не си бобре с англсикия може да си дръпнеш от замунда пача който прави играта на чист български език. Ах ето сега ти направих една снимка да видиш погледнеш как става. Успех!

speed.bmp

Редактирано от Stopchy (преглед на промените)

Знам го това. Правих го, но примерно Lamborgini Murcielago не завива добре, а поднася доста на завоите.

Знам го това. Правих го, но примерно Lamborgini Murcielago не завива добре, а поднася доста на завоите.

Значи има още една функция но тя става само когато те гони полиция по време на нормална гонка не става. Избираш си съответната кола с нея дате подгонят ченгетата и след това даваш Esc Perfomance tuning и от там вече реголираш по твой вкус ето ти снимка. Също така ти предложих друг вариянт да си истеглиш от замунда БГ пач за играта ако не си добре с англиския. Всичко ти е на Български и е по лесно да направиш перфектния тунинг.

speed2.bmp

Редактирано от Stopchy (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

здравеите знаели някой как точно мога да играя мултиплеар most wanted имам 2 лаптопа и с брат ми искаме да играеме,имам и лан кабел, имам и два доставчика на интернет,имаме и една и съща версия 1.3, имам хамачи,имам и tungle,но не става помогнете ми незнам точно как става

• 2 месеца по-късно...
Здравейте! След като си инсталирах играта, ми изписваше Don't Send/Send Error.Пробвах още няклолко версии но и при тях е така просто като цъкна на иконката и ми изписва този ЕРОР.Помогнете ми !
  • 3 месеца по-късно...
  • 3 седмици по-късно...

Привет! Инсталирах играта и й сложих крак, даже и ъпдейтнах до 1.3. Проблема ми е следния; с 7ца Ултимейт съм, 64-битова и при пускане на играта ми се появява следното: http://prikachi.com/images.php?images/52/5163052D.png . Моля за помощ!!! Важно ми е.. Пишете ми в скайп: x.sony.x

• 1 месец по-късно...
  • 2 месеца по-късно...

Здравейте играя Need for speed Most Wanted и стигнaх до преди гонката с последния противник, пише ми че знам какво да направя, но не ми позволява да отида да се състезавам с него, обикновено ми излиза бутона, с който да активирам гонката, но сега това го няма. Изписва ми, че кариерата ми е на 82%, това има ли някакво значение, помогнете ми моля ви, защото доста се помъчих докато стигнах до тук, пък сега ще ме хване яд, че не мога да се състазавам с този и ще я изтрия играта най-накрая... :D Благодаря предварително!!! :)

Здравейте играя Need for speed Most Wanted и стигнaх до преди гонката с последния противник, пише ми че знам какво да направя, но не ми позволява да отида да се състезавам с него, обикновено ми излиза бутона, с който да активирам гонката, но сега това го няма. Изписва ми, че кариерата ми е на 82%, това има ли някакво значение, помогнете ми моля ви, защото доста се помъчих докато стигнах до тук, пък сега ще ме хване яд, че не мога да се състазавам с този и ще я изтрия играта най-накрая... :D Благодаря предварително!!! :)

провери темата за Most Wanted 2012
  • 2 месеца по-късно...

Как да играя мултиплейър с един приятел? пробвах с GameRanger , но него го изхвърля? от играта при опит за свързване?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.