Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да уча по География ?

Featured Replies

на.

Айде стига оправдания за даскали и простотии. На вас ви трябва звероукротител не даскал, щото освен любов, компютри и дискотеки друго нямате в главата. 

Не, не е така, единствените предмети по които не ми вървят са История и География, по другото имам 4,5,6 (не отричам четворките по дти и физика).

Хмм, постовете ти по темата са доста противоречиви. Но ще си кажа пак (щото и друг път съм го писал) мнението: несериозно е да се оправдаваш с преподавателя. Училището е точно една малка част от живота ти и ако си мислиш че нататък всички с които ще общуваш и от които ще зависиш по един или друг начин ще са приятелски настроени към теб - бъркаш. Да, мил и способен учител си е голям бонус, но това, че ти позволяваш евентуалния лош характер на учителя да ти пречи - това е твой проблем. Не си малък, в смисъл, способен си да вземаш решения, без някой да те държи за ръчичката. Има две положения: или искаш висока оценка и се стараеш за нея(което не виждам да е така) или се примиряваш с колкото ти поставят. Ти не си писал: "всичко си знам и тоя ми писа 2ка" - пишеш (поне аз така го разбирам) "спах върху учебника и преподавателя ми е крив, че не бях подготвен на следващия ден". Днеска ще е даскала, утре ще е някой колега или шефа ти или комшията или жена ти... Сядай си на задника, направи всичко, каквото можеш (и съм убеден, че можеш повече от това да заспиш на 3ти ред) и евентуално тогава можеш да се оплакваш колко несправедливо постъпват с тебе.

Редактирано от flare (преглед на промените)

Именно, оня като ни обижда всеки час, просто нямам никакво желание да уча география и да участвам в часовете.

На теб баща ти не може да бие за това си на тава положение. На мен като ми кажеше моя баща в 17 часа се прибирам и те изпитвам и ако не го пееш ще спиш гладен но добре набит ... знаеш ли как ще ти дойде желанието и ще ти мине съня.

На 16 години вече дръпнах на ръст и не му давах да ме бие ама съм му благодарен за всичкия бой де съм ял. Боя определено калява и създава възпитателни навици в такива разпасани подрастващи.

п.п. И това да ти пишат двойка или да повтаряш година трябва да си доста умствено ограничен.

Аз тройки изкарвах и без да уча между другото без значение какъв е даскала.

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

На теб баща ти не може да бие за това си на тава положение. На мен като ми кажеше моя баща в 17 часа се прибирам и те изпитвам и ако не го пееш ще спиш гладен но добре набит ... знаеш ли как ще ти дойде желанието и ще ти мине съня.

На 16 години вече дръпнах на ръст и не му давах да ме бие ама съм му благодарен за всичкия бой де съм ял. Боя определено калява и създава възпитателни навици в такива разпасани подрастващи.

п.п. И това да ти пишат двойка или да повтаряш година трябва да си доста умствено ограничен.

Боя в повечето случай е помага, а влошава нещата. Моя баща лично, никога не ме е бил. Единствено един път ми зашлеви шамар, но в повечето случай ми налага Респект само с говорене.

Боя в повечето случай е помага, а влошава нещата. Моя баща лично, никога не ме е бил. Единствено един път ми зашлеви шамар, но в повечето случай ми налага Респект само с говорене.

И ти купи и кола за разлика от моя. Само че моя ме научи как да ловя риба а не да я вземам на готово.

Цитирам на памет. В този живот трябва да разбираш от всичко защото майсторите жилят яко.

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

И ти купи и кола за разлика от моя. Само че моя ме научи как да ловя риба а не да я вземам на готово.

Цитирам на памет. В този живот трябва да разбираш от всичко защото майсторите жилят яко.

Много обичаш да цитираш, без да знаеш нищо за отсрещната страна. Баща ми не ми купи колата, а само ми подпомогна с близо 3К.

Много обичаш да цитираш, без да знаеш нищо за отсрещната страна. Баща ми не ми купи колата, а само ми подпомогна с близо 3К.

Споко ! Не го вземай на сериозно.

И аз изкарвам тройки ама проблема е една двойка, оценките по географя са ми 3, 3, 4(с подсказване), 2,

LZ4JW е много прав, вместо да стоиш цял ден пред пц-то, можеш да си научиш уроците без проблем.

И аз изкарвам тройки ама проблема е една двойка, оценките по географя са ми 3, 3, 4(с подсказване), 2,

Споко, баце. Аз бях отличник по предмета, ама като почнеш да бачкаш, тия неща няма да са ти нужни. Е, ако не работиш нещо, свързано пряко или косвено с географията. Иначе тя е полезна единствено за общата ти култура. Ама тъй кат' гледам, не си от партията "Дженеръл нолидж".

П.П. Зубкай там да издрапаш няк'ва прилична оценка за дипломата и те така...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.