Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Need For Speed Carbon

Featured Replies

Хора най-сетне си качих играта. Много е яка. Все още сам на 20% ма тжа е защото нямам много време може ли някой да обесни по подробно как сте си направили Account.

• Отговори 945
  • Прегледи 239,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Имам проблем,по средата на инсталацията ми показва това :

Публикувано изображение

и до там.Имах подобен проблем и при инсталацията на NFS Underground но пуснах тогава BIN файла през една програмка за поправка на image файлове и всичко се оправи.Пробвах сега някакви гимнастики ( конвертирах ISO то в BIN но той въобще не тръгва )

Дайте някакъв съвет,моля.Не ми се свалят пак 3.6 GB.

Искам да ми обясните всичко подробно как да играя в с вас защото все ми пише че неможе да се свърже а и може от крака да е защото аз съм с версията на HKZonda.Ако е от това да сложа крак на Razor1911 ?

Ами в Statistic едно от менютата иам да си направиш account, ако неще да се върже пробваш пак, рестартираш играта и така докато стане. Незабравяйте да си проверявате Мессенгер-а като сте online за да ауторизирате някой ако някой ви е добавил в неговия списък.

значи трябва да си преинсталирам играта с различни киис докато не стане. има ли някакво значение ако използвам киювете от Razor а сам инсталирал версията от Zonda. Сащо така може ли някой да ми даде крак за Zonda щото с тоя от Razor ми забива като излизам.

Редактирано от VancataZ (преглед на промените)

значи трябва да си преинсталирам играта с различни киис докато не стане. има ли някакво значение ако използвам киювете от Razor а сам инсталирал версията от Zonda. Сащо така може ли някой да ми даде крак за Zonda щото с тоя от Razor ми забива като излизам.

Не ти трябва крак просто си слагаш екзето което си е било след преинсталацията и използваш една програма sd4hide това е същото като при Most Wanted

Въобще нестава дума за кода на играта. Просто като пробваш да си направиш интернет акаунт там в меню statistic, ако нестане продължавай да пробваш. Въобще не преинсталирвай играта!

Вече си направих Account на с nick VancataZ89 ма не ми е интересно да играя в интернет щото още не сам превъртял играта и не са ми отрити колите и апгреидите. сега след като сам сложил тоя крак мога ли да използвам sd4hide без да имам проблем с излизането от играта

И аз се пробвах в мултито - ImpossibleMan1 Доста е объркващо и ми е малко сложно да се ориентирам. Само на английски ми пишат , а аз незнам и думичка :wors:

И аз се пробвах в мултито - ImpossibleMan1 Доста е объркващо и ми е малко сложно да се ориентирам. Само на английски ми пишат , а аз незнам и думичка :wors:

Хич не си поглеждаш Messenger-a Публикувано изображение

There is a patch for Need for Speed Carbon in development, which will be necessary for online play on PC. If you attempt to play online without having this patch installed you will access a "ENTER CD KEY" screen that you will not be able to circumvent. In order to pass this screen you will need to install the patch and re-enter your CD Key. http://www.nfsplanet.com/main.php?lang=eng играйте докато още може!!! Публикувано изображение

аз съм THERARECAR Някъде по нагоре се питаше как да отключите нещо - във менюто има Reward cards там можете да видите какво трябва да направите за да отключите нещо

Редактирано от Skoinks (преглед на промените)

There is a patch for Need for Speed Carbon in development, which will be necessary for online play on PC. If you attempt to play online without having this patch installed you will access a "ENTER CD KEY" screen that you will not be able to circumvent. In order to pass this screen you will need to install the patch and re-enter your CD Key. http://www.nfsplanet.com/main.php?lang=eng играйте докато още може!!! Публикувано изображение

Незначи че и след това няма да можем Публикувано изображение Казва "re-enter your cd key" таак че щом ставаше със сегашния защо не и пак да стане ;)

256 RAM 80 GB HDD 1800 ATHLON 64bit Играя го карбона на LOW отначалото ми сече ама като я пускам попмя като ненормален esc+enter за skip на филмчетата и след час час и половина игра всичко си варви нормално вярно на минимална графика ама важното е че върви Публикувано изображение

Имам проблем със стартирането на играта и по-точно като я стартирам се рестартира компа.Ето и малко от характеристиките му: Motherboard : Asus P5GDC pro (може и да греша някоя буква) CPU: Celeron-D 3.06 GHz RAM: 512 MB Video: Ati x1300 pro 256 mb Захранване - 300W Да има идея някой от какво се рестартира?????? ПС: Намерих къде е проблема изгоряли малко кондензаторите ;)

Редактирано от Dobrqka (преглед на промените)

От вчра почнах да играя играта и днес вече я превартях.Беше много лесна.Поне от ЕА да си бяха направили труда да ни затруднят повече. ;)

Хорица имам нужда от ХЕЛП инсталвам играта пускам я тръгва и малко след като по4на да карам БМВто (там докат ме гони ушевия) и играта забива а прозореца дето ми е изкан от WINZATA е VPU RENDER ...... незнам си кво си Videto mi e ATI EAX 550 256 MB Някой знаели къв в проблема и как мога да го оправя ?

98% съм остана ми само тоя с аудито да мина ама нещо ми е зор :angry:

Аз я превъртях още вчера и даже на челиджа съм почти готов само 6 или 7 състезания и това съм го минал

Някой ако може да ме "Светне" как се използват Bonus Gards в ихграта, щото нещо не го разбрах...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.