Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Need For Speed Carbon

Featured Replies

Имам проблем със стартирането на играта и по-точно като я стартирам се рестартира компа.Ето и малко от характеристиките му:

Motherboard : Asus P5GDC pro (може и да греша някоя буква)

CPU: Celeron-D 3.06 GHz

RAM: 512 MB

Video: Ati x1300 pro 256 mb

Захранване - 300W

Да има идея някой от какво се рестартира??????

ПС: Намерих къде е проблема изгоряли малко кондензаторите ;)

и аз съм със същата видео карта Video: Ati x1300 pro 256 mb и имам същия проблем !

за какви кондезатори ми говориш .. кажи ми плс !!

Мойта мащина е : P IV(64) : 3,00 GHz; RAM 1052 MB DDR 2 ; Ati x1300 pro 256 mb

Редактирано от AntrAcsA (преглед на промените)

• Отговори 945
  • Прегледи 239,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Някой ако може да ме "Светне" как се използват Bonus Gards в ихграта, щото нещо не го разбрах...

Аз също нз точно Публикувано изображение но може би пи спечелването на такава ти отключва някакъв чарк или кола

Ако искате да си качите сейв трябва да имате сд кии на този от който е сеифа иначе не става

Нещо не ми хареса тази игра.Звучи доста ретро, но от времето на Hot Pursuit 2, NFS-то ми омръзва все повече.Иначе картинки, евала.Пуснах я на 1280x1024, само Shados на medium, тц, тц, добре са я изрисували.Ама нещо геймплея на мен лично ми се видя слаб.Незнам, HP2 е в чекмеджето за всеки случай.

Та значи имам си аз сейф на 74% а да Ви питам дали трябва да си направя нов акаунт че да играя онлайн че един ме дразни ! Та въпросчето ми е може ли БЕЗ да изгубвам СЕЙФЕВЕТЕ СИ да мога да играя Онлайн

Прясно от Scene torrents,100%.Заповядайте.В профила има и парички за пазаруване.

edit

Има и Ауди Льо Ман,пожарни и патрулки.Астън Мартин....

Така и не разбрах как да играя онлаин

П.С: Преватрях я :hush:;) но не ми отключи ауди-то Публикувано изображение

За онлайн: Създайте си акаунт ако нямате. Option/Online/Sign in - Въвеждате ник, парола и ако искате автоматично да се свързвате при пускане на играта отмятате Automatically Sign In? - ON. Натискате Create New Acount и сте готови. След това за да играете отивате в главното меню и натискате Cuick Match ili Custom Match. Статистика може да видите в Statistics. При свързване гледайте в долния десен ъгъл на екрана дали сте се свързали успешно. Имайте предвид, че ако е пиратска играта ще имате проблеми с играта в мрежа и доста често ще ви изхвърля. Тогава се налага и рестартиране на връзката от Option/Online или рестартиране на цялата игра! Това е от мен. Успех и се обадете да поиграем ;)

Не ми се четат всичките 38 страници, така че ако някой ги е дал - извинявам се Малко чийтове: givemethedb9 - 2005 Aston Martin DB9 Unlocked givemethechargersrt8 - 2006 Dodge Charger SRT8 Unlocked bigredfiredrive - Fire Truck Unlocked For Quick Race friendlyheadlocksapplied - Infinite Crew Charge inthezoneskin - Autozone Vinyl Unlocked 5grand5grand - Castrol Cash Unlocked syntecskin - Castrol Syntec Vinyl Unlocked shinycarsarethebestcars - Chrome Cars Unlocked slowitdownwhenyouwant - Infinite Speedbreaker chasingheadlocksappliedrashtalk - Mazda Dealership Unlocked speed3foryou - Mazda Speed3 Unlocked lotsoffreelogos - Need for Speed Carbon Logo Vinyls Unlocked lotsoffreevinyls - Need for Speed Carbon Special Logo Vinyls Unlocked pharrellvinylgogo - Pharrell Vinyl Unlocked cooperlogofreeforyou - Cooper Tire Logo Unlocked chasingmobile - Corvette Z06 Interceptor (Unlocked For Quick Race) guesswhoisback - Cross Corvette Z06 Unlocked For Quick Race canyonalltheway - All Tracks Unlocked watchoutthebigtruckishere - Dump Truck Unlocked For Quick Race nosforeverever - Infinite Nitrous trashtalking Rhino - Unlocked For Quick Race

За онлайн:

Създайте си акаунт ако нямате. Option/Online/Sign in - Въвеждате ник, парола и ако искате автоматично да се свързвате при пускане на играта отмятате Automatically Sign In? - ON. Натискате Create New Acount и сте готови. След това за да играете отивате в главното меню и натискате Cuick Match ili Custom Match. Статистика може да видите в Statistics. При свързване гледайте в долния десен ъгъл на екрана дали сте се свързали успешно. Имайте предвид, че ако е пиратска играта ще имате проблеми с играта в мрежа и доста често ще ви изхвърля. Тогава се налага и рестартиране на връзката от Option/Online или рестартиране на цялата игра! Това е от мен. Успех и се обадете да поиграем :hush:

А ще се изгубят ли сейфовете при направа на друг профил?

Играх онлайн,но чак когато си сложих играта на razor1911 докато с HKZonda се смързваше но много трудно.Вече имам пет XP и забелязах,че при спечелването на 1 XP ти отключва нещо.Незнам дали е така или на мен ми се струва но катато спечеля две състезания и получавам 1 XP.Ника ми е BG Pirat но искам да попитам защо по някои път колите ни минават една дрез друга а друг път можем да се удряме?

Играх онлайн,но чак когато си сложих играта на razor1911 докато с HKZonda се смързваше но много трудно.Вече имам пет XP и забелязах,че при спечелването на 1 XP ти отключва нещо.Незнам дали е така или на мен ми се струва но катато спечеля две състезания и получавам 1 XP.Ника ми е BG Pirat но искам да попитам защо по някои път колите ни минават една дрез друга а друг път можем да се удряме?

Не е така за XP, мен ми е давало и без да печеля сега имам 17 XP с 28 победи( e имам и 6 страйка), но може и да греша. А колите минават, защото така го настройва лидера, който определя условията на играта. Когато си най отгоре, натискаш 1 и сменяш условията - писти, брой играчи, нитро, с контакт или без (Collision Detection), типа на колите...Това е голям трик. Слагаш Max Tier на 2 в последния момент, избираш хубава кола и гледаш сеира на другите с Мустанзите :). Обикновено малко играчи се усещат, че са с друга кола ;)

Прясно от Scene torrents,100%.Заповядайте.В профила има и парички за пазаруване.

edit

Има и Ауди Льо Ман,пожарни и патрулки.Астън Мартин....

Сега немога да си пусна моя сейв!!! Публикувано изображение:question::baby::):):beat: плз някои да ми помогне!!!

Редактирано от `ELvisSs^^ (преглед на промените)

Сега немога да си пусна моя сейв!!! Публикувано изображение:question::baby::):):beat: плз някои да ми помогне!!!

Прочети nfo-то.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.