Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Need For Speed Carbon

Featured Replies

за аудито може но само задно крило даму сложиш и да промениш цвета.

И как?

• Отговори 945
  • Прегледи 239,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

ето снимки на моето

Публикувано изображение

Публикувано изображение

как ли ? трябва да свалиш контрол панел и готово там вече щесе справиш и сам. А още трябва и един trainer да свалиш.

а за он-лайн проблема несе реши нали все още неможе дасе играе..!!!! има го ама кат свалиш контрол панела ако искаш мога дати пратя сейфа си ..

а за он-лайн проблема несе реши нали все още неможе дасе играе..!!!!

има го ама кат свалиш контрол панела ако искаш мога дати пратя сейфа си ..

От каде мога да го сваля този контролен панел и с него мога ли да тунинговам и другите си коли защото имам мерак да тунинговам и моята Pagani Zonda

Инсталирам си NFS Carbon и като дам на иконката да тругне ми рестартира компютара. EPOX и 915P FSB 800 Celeron D 336J 2.8 2x 512 DDR2 PCI-e Radion X1300 256 MB 128 b възможно ли е да е от ВИДЕОТО нещо ?

ето сайта http://images.google.bg/imgres?imgurl=http...6lr%3D%26sa%3DG ... А за това дето ти рестартира компа незнам защо но имаш ли крак за играта.

Може ли директен линк защото тук нещо не намирам този контролен панел

Там си е, потърси малко ;)

Ами гледам,но не намирам апък и тоя език не го разбирам :angry: аре моля ви едно директно линкче към файла :wors:

ЗА ВСИЧКИ,КОИТО НЕ ЗНАЯТ:

ИГРАТА МОЖЕ ДА СЕ ИГРАЕ И НА SP1 !!!

За целта трябва да помолите някои приятел ,които има сп2

и я е инсталирал да ви запише цялата папка в която е

инсталирана играт и просто да я копирате вав

вашия компютър.

:):);)

gameguru.ru

Значи аз съм под минималните изисквания-1.6 GHz и настройките са ми на Maximum.Може ли да стане нещо на процесора?Компа изобщо не забива и не насича!Всичко май си работи нормално!

Значи аз съм под минималните изисквания-1.6 GHz и настройките са ми на Maximum.Може ли да стане нещо на процесора?Компа изобщо не забива и не насича!Всичко май си работи нормално!

Спокойно и аз съм с 1.6 и я играя около месец без проблем Публикувано изображение

Спокойно и аз съм с 1.6 и я играя около месец без проблем Публикувано изображение

Най-вероятно сте с Athlon-и, при които честотите (гигахерците) са по-малки, но постигат същия резултат...

Другият вариант е да ви върви играта на DirectX 8 ;) ... По принцип не се натоварва чак толкова процесора, че да загрее достатъчно, че да му стане нещо, но някой път просто рестартирайте веднага след игра и вижте в BIOS-a каква е температурата му, или пък ползвайте вместо това Everest :) .

Редактирано от Shuurfak rai Shedler (преглед на промените)

Най-вероятно сте с Athlon-и, при които честотите (гигахерците) са по-малки, но постигат същия резултат...

Другият вариант е да ви върви играта на DirectX 8 ;) ... По принцип не се натоварва чак толкова процесора, че да загрее достатъчно, че да му стане нещо, но някой път просто рестартирайте веднага след игра и вижте в BIOS-a каква е температурата му, или пък ползвайте вместо това Everest :) .

Ами а съм със Sempron но там май е същата работа.Аз се чудя защо на един мой приятел Celeron-а който е на 3 GHz работи като моя процесор който е почти двойно по-малко 1.6 GHz.

това нещо го играх точно един ден .. много красоти, много ефекти и какво ... играта просто е глупава ... Очаквах повече след изкллюителното попадение Мост Унотед, което вдъхна качество отново в поредицата след ония чудесии Подземията

това нещо го играх точно един ден .. много красоти, много ефекти и какво ... играта просто е глупава ... Очаквах повече след изкллюителното попадение Мост Унотед, което вдъхна качество отново в поредицата след ония чудесии Подземията

Според мен и според доста хора които познавам Underground 2 е най-доброто правили до сега по отношение на тунинг,но по висока скорост и преследвания с полицаите Most Wanted няма равна

Като цяло след поршето се чудеха каква дебилщина да сътворят. То не бяха детска радост тунинг опция, то не бяха безсмислени типове състезания. Но чесстно казано въпреки че Мост уонтед от новите ми харесва най-мното баунтито е УЛТРАМАЛОУМИЕ

Редактирано от alpha prime (преглед на промените)

Бe Underground 1 и 2 бяха добри, Most Wanted горе-долу ставаше, но Carbon е много тъп

П.С. ЧНГ на всички :yanim:

Напълно си прав!От всички NFS-та които съм играл до сега като започнем от NFS 2 това ми беше най тъпо и най бързо го превъртях и ми омръзна най бързо единственото което ме задържа беше онлайн играта и то само в канйона,но бързо писва

Бe Underground 1 и 2 бяха добри, Most Wanted горе-долу ставаше, но Carbon е много тъп

П.С. ЧНГ на всички :yanim:

А защо ли не играя на NFSU, NFSU2, NFSMW, а на NFSC? Ами защото карбона е много по-добър! Кво не ви харесва? Това, че са орязали ченгетата? Или че се превърта много лесно? А нима NFSMW не се превърта лесно? Единствено ченгетата на последното ниво и видеокарта+процесор ме затрудниха в NFSMW! А за непросветените и тръгнали по грешен път NFSC никак не е лесен! Това, че сте нацелили как да го изиграете най-лесно, не означава, че много други също ще го изиграят лесно! Аз отначало се мъчих доста, макар сега да са ми необходими само няколко часа. А съм готов да играя със всеки о т вас онлайн в честна битка! А нали това е и целта на EA- изиграйте тъпата игра според вас и елате да играете онлайн! Целта на тая игра е онлайн! Там са печалбите, щото не можете да си намерите оригинални CD key. Така, че не оплювайте играта, а се бръкнете в джобовете и играйте! Вие какво искате - хем без пари, хем хубава игра... Хаха...

Защо след като превартях Need for Speed CARBON не ми дава да си купя Аудито на последния бос :rolleyes: ?А ми го дава само в Quick race.

А защо ли не играя на NFSU, NFSU2, NFSMW, а на NFSC? Ами защото карбона е много по-добър! Кво не ви харесва? Това, че са орязали ченгетата? Или че се превърта много лесно? А нима NFSMW не се превърта лесно? Единствено ченгетата на последното ниво и видеокарта+процесор ме затрудниха в NFSMW! А за непросветените и тръгнали по грешен път NFSC никак не е лесен! Това, че сте нацелили как да го изиграете най-лесно, не означава, че много други също ще го изиграят лесно! Аз отначало се мъчих доста, макар сега да са ми необходими само няколко часа. А съм готов да играя със всеки о т вас онлайн в честна битка! А нали това е и целта на EA- изиграйте тъпата игра според вас и елате да играете онлайн! Целта на тая игра е онлайн! Там са печалбите, щото не можете да си намерите оригинални CD key. Така, че не оплювайте играта, а се бръкнете в джобовете и играйте! Вие какво искате - хем без пари, хем хубава игра... Хаха...

Играеш карбона защото е нов излезе скоро,а другите игри са вече стари с остаряла графика и ефекти,а колкото до онлайн играта аз нямам проблеми никакви

Защо след като превартях Need for Speed CARBON не ми дава да си купя Аудито на последния бос mad.gif ?А ми го дава само в Quick race.

Защото така е направена играта Публикувано изображение няма да го имаш в магазина да си го купиш никога

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.