Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Разлика между и5 4460 срещу фекс8320

Featured Replies

може да се каже така аз искам сега да взема и5 с gtx 760 , и след 1-2 години да взема и7 пак има 4 ядра ама има хаипър трединг  такаче има 8 логически ядра :Д незнам как е по добре 

Имаш и вариант с втора ръка 770 или 780 ( с остатъчна гаранция година и половина/две от OLX примерно ), след два месеца ще ги намериш на много сносни цени.

Аз лично два пъти вземам карти по-този начин и съм много доволен, все пак внимавай да не те прекарат с копачи ( карти които са копали биткойн )

• Отговори 86
  • Прегледи 3,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Имаш и вариант с втора ръка 770 или 780 ( с остатъчна гаранция година и половина/две от OLX примерно ), след два месеца ще ги намериш на много сносни цени.

Аз лично два пъти вземам карти по-този начин и съм много доволен, все пак внимавай да не те прекарат с копачи ( карти които са копали биткойн )

Нвидиа копачки освен 750ти няма.

може да се каже така аз искам сега да взема и5 с gtx 760 , и след 1-2 години да взема и7 пак има 4 ядра ама има хаипър трединг  такаче има 8 логически ядра :Д незнам как е по добре 

Не е много умно да се взима i5 сега, а след 1-2 години да взимате I7. Разликата ще е незначителна, а вероятно ще трябва да смените и дъното и рам паметта, защото вече навлиза DDR4 и вероятно от 2016-та всички нови дъна и процесори ще работят само с такава. 

Зачетете се в това, което ви пише Monicho. С предложеният от него вариант i5 + gtx 770 ще играете спокойно всичко най-ново към момента с добри детайли и много от игрите, които ще излизат в бъдещите 3 години. Да не говорим, че с въвеждането на DX12 в следващите месеци, значението на процесора за игрите ще намалее. По-смислено е да си вземете добро видео. i5 е чудесен процесор и ще ви свърши отлична работа, i7 е овъркил и излишен разход (за игри).

Нвидиа копачки освен 750ти няма.

Благодаря за пояснението, имах в предвид като цяло, тъй като автора пита и за AMD карти.

• Автор

Не е много умно да се взима i5 сега, а след 1-2 години да взимате I7. Разликата ще е незначителна, а вероятно ще трябва да смените и дъното и рам паметта, защото вече навлиза DDR4 и вероятно от 2016-та всички нови дъна и процесори ще работят само с такава. 

Зачетете се в това, което ви пише Monicho. С предложеният от него вариант i5 + gtx 770 ще играете спокойно всичко най-ново към момента с добри детайли и много от игрите, които ще излизат в бъдещите 3 години. Да не говорим, че с въвеждането на DX12 в следващите месеци, значението на процесора за игрите ще намалее. По-смислено е да си вземете добро видео. i5 е чудесен процесор и ще ви свърши отлична работа, i7 е овъркил и излишен разход (за игри).

така е , ами откъде е наи добре да взимам компиутъра тоест  аз няма да го зглобявам има ли опциа някои саит  да поръчам частите и там да ми го сглобят ?

така е , ами откъде е наи добре да взимам компиутъра тоест  аз няма да го зглобявам има ли опциа някои саит  да поръчам частите и там да ми го сглобят ?

В никем ще ти го сглобят,но аз ти препоръчах от няколко магазина,тъй като е грехота да оставиш 770 за 470 лева,платинено захранване 600 вата за 160 или някое друго,ако е само от никем и поръчваш ще трябва да се примириш с 280Х на PowerColor,която далеч не е като 280X Sapphire toxic 3X или GTX 770,макар и на Zotac пак е добра.
  • Автор

В никем ще ти го сглобят,но аз ти препоръчах от няколко магазина,тъй като е грехота да оставиш 770 за 470 лева,платинено захранване 600 вата за 160 или някое друго,ако е само от никем и поръчваш ще трябва да се примириш с 280Х на PowerColor,която далеч не е като 280X Sapphire toxic 3X или GTX 770,макар и на Zotac пак е добра.

ами незнам тука в пловдив кои може да ми го сглоби проверих ама незнам досега не съм ползвал услугите за зглобяване на комп в половдив 

ами незнам тука в пловдив кои може да ми го сглоби проверих ама незнам досега не съм ползвал услугите за зглобяване на комп в половдив

Изгледай няколко клипа на този пич : https://www.youtube.com/channel/UCuWRRetosyzqn1fhYYssoswпреди имаше клипове за конфигурации например или виж темата във форума някъде как се сглобява компютър и се научи сам,аз да не мислиш,че съм сглобил някоя конфигурация досега.
  • Автор

Изгледай няколко клипа на този пич : https://www.youtube.com/channel/UCuWRRetosyzqn1fhYYssoswпреди имаше клипове за конфигурации например или виж темата във форума някъде как се сглобява компютър и се научи сам,аз да не мислиш,че съм сглобил някоя конфигурация досега.

да подложа 1300лв на моита неопитност , мне благодаря има си хора за тая работа ако нещо в бъдеще да сменям някоя  част тогава мога да се науча ама сега не мисля :)

Мъжки едно асемблиране е  20 лева  във който и магазин за компютри да влезеш. Във Пловдив има поне 10 фирми сигурно дето предлагат компютри.  Повечето предлагани магазини тук във форума  ще ти  съберат машината без 1 стотинка щом я взимаш от тях. Ако тръгнеш да пазаруваш  от 5-6 магазина ще викнеш някой който разбира да ти го събере и толкоз.

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

• Автор

Мъжки едно асемблиране е  20 лева  във който и магазин за компютри да влезеш. Във Пловдив има поне 10 фирми сигурно дето предлагат компютри.  Повечето предлагани магазини тук във форума  ще ти  съберат машината без 1 стотинка щом я взимаш от тях. Ако тръгнеш да пазаруваш  от 5-6 магазина ще викнеш някой който разбира да ти го събере и толкоз.

K.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.