Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - (fleurs de l'amour)

Featured Replies

нито една водка не може да ти достави толкова удоволствие, колкото две водки ?

Както и друг път съм ти обяснявал, на ден спокойно може да се пийва до 6-700 грама твърд алкохол, кило и половина-две винце и до към 6, ай от мен да мине 7 бирички...Тва количество оказва благоприятно влияние на организма и действа антиоксидиращо, увеличава потенцията, забравяш за простудни заболявания и варди от всякви вируси предавани по въздушно-капков път. Трябва обаче да се консумира ежедневно, пропуснеш ли ден, все едно нищо не си направил и ставаш уязвим за всякакви атаки към имунната си система. Примери за това, бол....

Естествено при наличието на повод, дозата може да се увеличи, но не повече от 2-3 пъти в седмицата, иначе отива към алкохолна зависимост.

• Отговори 2k
  • Прегледи 65,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Както и друг път съм ти обяснявал, на ден спокойно може да се пийва до 6-700 грама твърд алкохол, кило и половина-две винце и до към 6, ай от мен да мине 7 бирички...Тва количество оказва благоприятно влияние на организма и действа антиоксидиращо, увеличава потенцията, забравяш за простудни заболявания и варди от всякви вируси предавани по въздушно-капков път. Трябва обаче да се консумира ежедневно, пропуснеш ли ден, все едно нищо не си направил и ставаш уязвим за всякакви атаки към имунната си система. Примери за това, бол....

Естествено при наличието на повод, дозата може да се увеличи, но не повече от 2-3 пъти в седмицата, иначе отива към алкохолна зависимост.

:lol6: с тези количества алкохол+мезетата -много евтино излизаш, да ти кажа под секрет :D

:lol6: с тези количества алкохол+мезетата -много евтино излизаш, да ти кажа под секрет :D

От лекарска гледна точка, е по-добре да си давам парите по доктори и по аптеки...

Док, ти поне помниш, кога не живееше здравословно народа и ги нямаше врачките и гледачките по телевизиите, колко аптеки имаше. В моя 150 хиляден/тогава/ град имаше 12 аптеки, от които една нощна и стигаха за всички, а сега толкова аптеки има на една пресечка само....Ама не пиете, не пушите, храните се с лапад и спанак и кълнове......

От лекарска гледна точка, е по-добре да си давам парите по доктори и по аптеки...

Док, ти поне помниш, кога не живееше здравословно народа и ги нямаше врачките и гледачките по телевизиите, колко аптеки имаше. В моя 150 хиляден/тогава/ град имаше 12 аптеки, от които една нощна и стигаха за всички, а сега толкова аптеки има на една пресечка само....Ама не пиете, не пушите, храните се с лапад и спанак и кълнове......

аз си налях

докато чакам да станат манджите, викам малко да хапна че взе да ми пристъргва

набарах един пушен кашкавал който е идеален за виното

метнах един гювеч във фурната

и правя една чугунена тенджера друсан кебап че динозавър1 каза че иска да си вземе за през седмицата да яде у румънско

аз си налях

:yanim: Бравус

Затва ша ти са румени бузките и ще си отвратително здрава :)

метнах един гювеч във фурната

и правя една чугунена тенджера друсан кебап че динозавър1 каза че иска да си вземе за през седмицата да яде у румънско

Аз ще отворя буркам с патка с кисело зеле. Имам и една картофена супичка от вчера...Довечера мисля да си пекна едни вратни пържолки, от снощи съм ги сложил в марината. Имам и едни патешки сърчица, та мисля да ги направя  по някое време с ориз.

Наздраве :cheers:

ПП Нормално ли е, пералнята като пере, да не се чува нищо....Постоянно ходя до мокрото помещение, да я проверявам....Баси :no-no:

ПП Нормално ли е, пералнята като пере, да не се чува нищо....Постоянно ходя до мокрото помещение, да я проверявам....Баси :no-no:

нормално е

:yanim: Бравус

Затва ша ти са румени бузките и ще си отвратително здрава :)

бе, не са ми румени бузките ама за другото си е баш така

мисля да полегна малко

ще намаля фурната на минимум гювеча да си се готви бавничко

нормално е

бе, не са ми румени бузките ама за другото си е баш така

мисля да полегна малко

ще намаля фурната на минимум гювеча да си се готви бавничко

Старата я обещах на една лелка, ама мисля да я закарам първо на ремонт, да и сменят лагера. Ама и кога си беше нова, си тракаше и се чуваше едно виене и пъшкане....Ама пък лелката е малко недослух, та няма да и забелязва :)

Едно време, си търкаха бузките с опаковки от бонбонки :D

ПП Кат стана лаф, за дрямка, ей са, кат изпия и таз чешка, ще лапна патка с кисело зеле, ще прокарам с половинка винце и мисля си пусна едно филмче, таман да ми се приспи съвсем :whist:

аз също съм наздраве с червено :cheers:

Ципурата по принцип върви с ббяло, но в този студ предпочитам червено

поспах аз

Аз пък омахах един шоколад с кока кола и май ще ставам от леглото. 

У

мисля че е време да извадя луковиците на амарилисите и да ги засадя

за целта ще трябва да купя саксии, че техните ги използвах, и пръст

:no-no: :no-no: :no-no: Нема стани чиляк от теп.... :mad:

Колкото от бело бибе кат теп е станало -толкоз и от осле кат мен ще стане :D

пий си бирата там, да ти се прокиснат чирвата, кат не разбираш, а аз ще си пия кафенцето сам пък :ass:

Осле, осле....живо магаре ... :whist:

Паток, гъсок, патка -живо бибе :D

в 4 часа кафето е за-дъл-жи-тел-но !

иначе денят не е ден, нощта няма да е нощ, и всичко ще е нагоре с краката, ама не връз рамената :ph34r:

Патка, ама голямааааааа :whist:  Е, според мен, някой и друг сант отгоре, нема да навредят, ама жените, като я видят занемяват и почват да се подмокрят :shy11:

, и всичко ще е нагоре с краката, ама не връз рамената :ph34r:

Таз, твойта жена, много та контролира, ве Док :no-no: 

Сетих за оня, дет кат са кръстел, казвал такваз молитва - Моля са на горния, да ми падне оназ кака на долния. Едното краче на това рамо, а другото краче на другуту рамо....

Убу, че Емата спомена гирлюците, та са подсетих си полея лютите чушлета....Имам си една саксийка с люти чушки и две качета в които имам лимони. Тва ми е зеленото....

Наздраве, колеги и колеШки :cheers::)

Ама има ли тука и други китаристи ! Иначе по какво да сме колеги ?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.