Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - (fleurs de l'amour)

Featured Replies

Ам чи тя точно такава. За ядрен удар и опустушително земетресение.  Мивки естествено че се продават (при вас не се ли продават куфарчета?) ама аз и правя основата къде да легне. Тя иначе една нереждавейка лекичка ама аз я правя да може да се играе хоро отгоре.

не си ти ако не излееш два тона бетон :D  :D  :D

Това е идея. Аз рибата тон я ползвам за салата, само че не върху зелена салата, а върху онези тестени оклювчета.

а, да сетих се

някакъв вид италианска я водят

• Отговори 2k
  • Прегледи 65,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Те откак му прескачаха оградата на него - всичко си бетонира и армира... :D

Па може и някои гимнастики да си прави човека там... специални СПА процедури на мифки...

някакъв вид италианска я водят

Ан така.

не си ти ако не излееш два тона бетон

Мисля с половин кубик да мина само. Ти как я виждаш ? Нали си експертка ? Аз нали не съм умножавам по три и действам.

16386332911_b2d94546f8_c.jpg

Мисля с половин кубик да мина само. Ти как я виждаш ? Нали си експертка ? Аз нали не съм умножавам по три и действам.

аз я виждам безумна ама.................. който каквото го влече

аз я виждам безумна ама.................. който каквото го влече

Останаха ми 4 пръчки арматура и де ще ми ръждясват ги вкарах в употреба. Все пак нали ще и се лепи фаянс отстрани да е здраво не да ми се пукат после плочките.

Останаха ми 4 пръчки арматура и де ще ми ръждясват ги вкарах в употреба. Все пак нали ще и се лепи фаянс отстрани да е здраво не да ми се пукат после плочките.

Можело двойна арматура да направиш :) 

Според мен, е нямало нужда от заварки, само тел е достатъчно. Също така, бивало да поразкопаеш дуварите, за да хване по-добре бетона. Ама иначе горе-доло бива....

Иначе доволен от преживяното, се прибрах в къщи. Купих и една китайска марула и майонеза. Ша си направя ей са, една салатка кат я накълцам, едно лимонче ще обеля и обезсемча и на кубчета, имам едно пушено филе в хладилника- и то на кубчета и като изсипя майонезата...Познайте как пие ракия тва :rolleyes:

За вечеря съм изкарал две сомски шайби, ся ги олимончих и оръсих с чер пипер и сол и ги сложих да си починат.После ще си ги пръжна. Едни пърженки картофки ще се врътнат у фритюрника, а за да не ми е много постна вечерята, имам едно телешко дето ще го сваря на супичка с разни зелентийки из нея lick%20lips.gif

ПП За тия, дето надничат и дебнат, момата я храних следобеда с бит хайвер. Много и се услади, та облиза с кеф лъжицата. А как го разбивахме само, бедна ви е фантазията...Ама няма да казвам ся, че ша ви доде малко в повече. Нали сте на перманентна диета.

Можело двойна арматура да направиш :)

Според мен, е нямало нужда от заварки, само тел е достатъчно. Също така, бивало да поразкопаеш дуварите, за да хване по-добре бетона. Ама иначе горе-доло бива....

Е трябваше така и така да го варя за винкелите и всичко мина под ножа. Няма как да къртя вътрешни стени защото рискувам да ми падне мазилката в хола (на гърба) и направо с видии за бетон хванах винкелите и им заварих арматурата. Еми има само да си записва и води записки как се строи ...

Куфарчетата са детски занимавки.

Е трябваше така и така да го варя за винкелите и всичко мина под ножа. Няма как да къртя вътрешни стени защото рискувам да ми падне мазилката в хола (на гърба) и направо с видии за бетон хванах винкелите и им заварих арматурата.

Кат не можеш да разкопаваш дуварите, подпри я с колонка. Мисля, че на стената дето е крана, ако излееш една, ще е достатъчно.

Салатката готова, ракийката налята :rolleyes:  Официално обявявам Ракиено време!

Наздраве :cheers:

правилно, няма да стават зян, я

Кат не можеш да разкопаваш дуварите, подпри я с колонка. Мисля, че на стената дето е крана, ако излееш една, ще е достатъчно.

тцъ

и на другата трябва

правилно, няма да стават зян, я

тцъ

и на другата трябва

Загледах снощи едно филмче комедийка - Последний из Магикян. Много са хилих, мяза да е забавно :lol6:

ПП Колоните винаги са били нужни, нужни са и ще бъдат нужни. Наздраве за непоклатимите колони :cheers:

ПП Колоните винаги са били нужни, нужни са и ще бъдат нужни. Наздраве за непоклатимите колони :cheers:

и трегерите

щото без трегер смисълът на колоната се обезсмисля

и трегерите

щото без трегер смисълът на колоната се обезсмисля

От римско време, са останали много колони, а трегери по-малко, а  щурцове съвсем няма.....Ама не пречи да вдигнем отделна наздравица, за всеки елемент :cheers:

Пуснах си да гледам Pretty little liars, някой гледал ли го е... кво мислите за него? 

Малко не ме грабва...

Пусни си малко винце, мани тия тийн комедийки :P

Не съм го гледал.

Пуснах си да гледам Pretty little liars, някой гледал ли го е... кво мислите за него? 

Малко не ме грабва...

аз нищо не мисля

аз още онзи Шоколад не съм гледала

сега чакам да стане шест и половина че да звънна на динозавъра да го видя ще ходи ли на тренировка или да го чакам за вечеря

Мразя носещи колони да се виждат допълнително а и да ми заемат място. Няма къде да ходи смятам и така.

Мразя носещи колони да се виждат допълнително а и да ми заемат място. Няма къде да ходи смятам и така.

Тежичка ще стане.....И кво място щи заемат толко, те ще са под мивката.

Индукционния котлон е направо хала :eek:  Доде турнах телешкото и завря, малко не съм му свикнал още на степените, ама и тва ще стане. Мисля да пръжна и сома на него после.Наздраве :cheers:

аз нищо не мисля

аз още онзи Шоколад не съм гледала

сега чакам да стане шест и половина че да звънна на динозавъра да го видя ще ходи ли на тренировка или да го чакам за вечеря

оо, трябва да го гледаш !! 

оо, трябва да го гледаш !! 

ъхъ

някой ден и това ще се случи :whist:

абе.............. ти вържи попа

ъхъ

някой ден и това ще се случи :whist:

Да пием, за вярата в утрешния ден :cheers:

абе.............. ти вържи попа

В неговия случай - подпри попа :cheers:

Да пием, за вярата в утрешния ден :cheers:

В неговия случай - подпри попа 

пия за вярата

и за попа също пия :cheers:

Бимчо пак е в стомашна криза

уж се пооправи, два дни яде добре и от сутринта пак не яде

направо ще ме умори, честна дума

Кво вика ветеринаря?

е, кво да вика............... животината е на 14 години и е с проблемен стомах

хапна преди малко

аз за какво се ядосвам че не си яде гастро-храната?

е, кво да вика............... животината е на 14 години и е с проблемен стомах

хапна преди малко

аз за какво се ядосвам че не си яде гастро-храната?

Вълиииииии 14х7=98 че то старец бил тоз Бим, аз мислех че е кутре още :eek:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.