Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - (fleurs de l'amour)

Featured Replies

на това ли казват "ахилесова пета"?

Бе при него не знам къде се намира ахилеса, да ти кажа... Дали му е в петата, в гащите или в сърцето... трябва да си го питаме от първа ръка... :D

• Отговори 2k
  • Прегледи 65,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

лозе ли ще садите? :no-no:

Градина трябва да се копа.

Бе при него не знам къде се намира ахилеса, да ти кажа... Дали му е в петата, в гащите или в сърцето... трябва да си го питаме от първа ръка... :D

туй, Чернобил, страшна работа се оказа......................

Тц   Тва се нарича Г точка :rolleyes:

баси, и Г-точка ли има Изабел? :no-no:

Градина трябва да се копа.

оффффффффффф, трябва да отида да си взема един чувал пръст и десетина саксийки да посадя амарилисите че стана февруари вече

В петата?! :eek:

баси генетиката, баси чудото :no-no:

В сърцето разбира се.

Какво беше ... разума казва не ама слушам сърцето си.

В сърцето разбира се.

Мхм... Особено, ако сърцето ти е в гащите. :whist:

баси генетиката, баси чудото :no-no:

Той е нашата форумна гордост. :)

Най-хубавото е, че вместо да се връзва, се успокоява от простотии... :D и продължава да дълбае... Баси.

Мхм... Особено, ако сърцето ти е в гащите. :whist:

Ти ми размени всички органи и ги запрати на ... в дирника.

Къде по пети къде по гащи ...

Вече за да почешя коня трябва да се навеждам до земята или да си сгъвам крака да ми дойде на нивото на ръцете.

Ти ми размени всички органи и ги запрати на ... в дирника.

Тиху, тиху... Ако ахилеса ти е в сърцето, а ж-точката ти е в петата, какво всъщност искаш да почешеш като си вдигнеш крака на нивото на ръцете... :D

Ай, Тише, мыши, не шумите,

Кота Ваську не будите. :clown:

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

баси, и Г-точка ли има Изабел? :no-no:

Ууууууу, сексистка такава :angry:  От къде-на къде, само жените имате Г-точка, а :whist:

Тиху, тиху... Ако ахилеса ти е в сърцето, а ж-точката ти е в петата, какво всъщност искаш да почешеш като си вдигнеш крака на нивото на ръцете... :D

Коня !

Лапнах, ся ша поизляза малко, че трябва да потърся  Г-точката.....

По добре да се оставиш да ти я търсят. Особено в ръцете на някоя експертка по G-точки а не по земно ускорение че да не ме запрати през балкона.

По добре да се оставиш да ти я търсят. Особено в ръцете на някоя експертка по G-точки а не по земно ускорение че да не ме запрати през балкона.

И ако вземе и да ти я намери. Въй! :lol6:

И ако вземе и да ти я намери. Въй! :lol6:

Тиху че ако ти кажа какво ще стане и ша ме докладват.

Купих на дедето флумастери с различни аромати. Червеният мирише на ягода, оранжевият - на портокал, жълтият - на лимон. Седя тука от няколко минути и се чудя : заслужава ли си да помириша кафявия? :lock:

Купих на дедето флумастери с различни аромати. Червеният мирише на ягода, оранжевият - на портокал, жълтият - на лимон. Седя тука от няколко минути и се чудя : заслужава ли си да помириша кафявия? :lock:

ай, недей по-добре :D

ма пък може да е на шоколад

петорна експертиза

баси

архитект, геодезист, геолог, специалист по бетоните плюс аз по конструкциите

И кво... Някой наработил се...

Аз сега ще почвам. Кофражистки истории и подобни битовизни че изоставам с графика заради тая Калдата и това руско кино.

Аз сега ще почвам. Кофражистки истории и подобни битовизни че изоставам с графика заради тая Калдата и това руско кино.

Взимай се в ръце, че направо си се размекнал тук. Правилно жена ти те ревнува от форума. Като хабене на време де. То не, че има нещо друго за ревнуване. Баси. :D

И кво... Някой наработил се...

аз

но ще изчакам да стане пет часа

аз

но ще изчакам да стане пет часа

Днес и аз. И се чудя за вечерното меню.

момента с мивката леко съм го изтървала.......... Та, защо ще строиш противоатомна мивка? Не се ли продават мивки по магазините там?

Днес и аз. И се чудя за вечерното меню.

обещах пилешко филе на тиган

обаче забравих да го извадя от фризера

и една салата ми се е дояла............ с авокадо, риба тон, зелена салата, репички, сусам......

момента с мивката леко съм го изтървала.......... Та, защо ще строиш противоатомна мивка? Не се ли продават мивки по магазините там?

Ам чи тя точно такава. За ядрен удар и опустушително земетресение.  Мивки естествено че се продават (при вас не се ли продават куфарчета?) ама аз и правя основата къде да легне. Тя иначе една нереждавейка лекичка ама аз я правя да може да се играе хоро отгоре.

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

и една салата ми се е дояла............ с авокадо, риба тон, зелена салата, репички, сусам......

Това е идея. Аз рибата тон я ползвам за салата, само че не върху зелена салата, а върху онези тестени оклювчета.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.