Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - (fleurs de l'amour)

Featured Replies

Та ти си невменяема. Никъв дерт нема да имаш с докимента :grimace:

Бе друго си е да сЪ пофалиш с тапия  :whist:

• Отговори 2k
  • Прегледи 65,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

аз за моята си злоба говоря че като ми вдигнат кръвното по-добре да не са пред мен

Явно моята е закърняла. :)

Човек трябва да се щади, но и това е табиет, който не подлежи на промени във времето.

Нали така казваше един известен човек - той акъла не е на Вакарел, та да го чакаш. Имаш го или не. :D

о, дааааааааааа, дааааааааа :)

и като капак изпращам шефа да присъства на огледа  :whist:

че какво ме интересува тяхната злоба

аз за моята си злоба говоря че като ми вдигнат кръвното по-добре да не са пред мен

Чета та, като киндъл с току-що заредена батерия :whist:

Номенклатурничка :ph34r:

Явно моята е закърняла. :)

Човек трябва да се щади, но и това е табиет, който не подлежи на промени във времето.

Нали така казваше един известен човек - той акъла не е на Вакарел, та да го чакаш. Имаш го или не. :D

точно

затова когато ти образуват отрицателни емоции трябва по най-бързия начин да ги изкараш от себе си и да ги дадеш на тези, които са ти ги образували :whist:

Чета та, като киндъл с току-що заредена батерия :whist:

еееееееееех, нямам време аз............. да седна че да напиша един роман.... Ще стане бестселър. Гаранция.

Така, така... Че много станаха идиотите. Трябва да има ред.

п.п. Ще се опитам да намеря едно изречение от вчера от тема по горните етажи... Голяма конкуренция има, ей. :D

А... намерих... :)

Щото плещиш уникални простотии и единственият ти късмет е, че го правиш тук, където освен мен, никой друг няма да забележи тези ти идиотщини.

:D

Е, за къв чеп, са врете по тия усойни местообитания :no-no:

:beat:  а бой де :snowflake:

Платих парното, водата и тока - около 500 лв.

Добре съм :D

на мен токът ми е 225 лв. ( с него се и топля ) и  като сложим  водата около 20 ( фактурата не е излязла, но месечно ми е толкова) тия твоите три неща ми излизат наполовина :ass:

...

замислях го от няколко дни и само го чаках да звънне

Хмммм......

Тъй значи -планировки,  а ?

А къде остана спонтанността, удоволствието от изненадата, простото носене по пътя на живота и радостта от това, което ти носи днешния ден  ?

Утре с наръч документи съм при едни други с бели престилки  :clown:

Док още си чака реда, милия  :* И твоя ден шЕ доде...да занЙш  :blink:

абе.....

аз тъй си знам, че и джакпотът от тото ще дойде, ама - все вместо пари ми идват данъчни

Хмммм......

Тъй значи -планировки,  а ?

А къде остана спонтанността, удоволствието от изненадата, простото носене по пътя на живота и радостта от това, което ти носи днешния ден  ?

:shy11:

Въри с мене на масаж :whist:

Това къде е ? Имат ли реклама в нета да я погледна ?

Не че няма в нета, ама нали знаеш, кои лелки ще почнат да кликат по докладите....Чукни, на обяви за масаж с освобождаване има бая :)

:shy11:

След тоя пост на Док, направо те видях като една горска самодива, с бяла премяна, с боси крачета, пуснати коси и танцуваща на пръстенца, с венец на главата... :D

на мен токът ми е 225 лв. ( с него се и топля ) и  като сложим  водата около 20 ( фактурата не е излязла, но месечно ми е толкова) тия твоите три неща ми излизат наполовина :ass:

Парното, заедно с топлата вода са за два месеца, т.е. около 200лв на месец и вкъщи винаги е 25 градуса :P

След тоя пост на Док, направо те видях като една горска самодива, с бяла премяна, с боси крачета, пуснати коси и танцуваща на пръстенца, с венец на главата... :D

и не се усмихвам за да не ми се видят дългите кучешки зъбки хъхъхъхъхъхъх

и не се усмихвам за да не ми се видят дългите кучешки зъбки хъхъхъхъхъхъх

Затва си гризкам чесън аз, да не говорим че в една скилидка чесън има 15 оксфордски единици пеницилин....

в една скилидка чесън има 15 оксфордски единици пеницилин....

ан тъй :)

Кат се замисля, мога ти споделя ТТ данните на таз при която аз ходя :Години 19 г. Ръст 160 см. Тегло 45 кг. Коса руса Очи кафяви

Едва ли ще възмути толкова лелката, а и съм сигурен, че няма да се припознаят :D

Кат се замисля, мога ти споделя ТТ данните на таз при която аз ходя :Години 19 г. Ръст 160 см. Тегло 45 кг. Коса руса Очи кафяви

Едва ли ще възмути толкова лелката, а и съм сигурен, че няма да се припознаят :D

Жалко но ми трябва 190см белгийска пръчка 65 килограмова около 40те. Разведена че ми писна с тия моите недохранените.

Жалко но ми трябва 190см белгийска пръчка 65 килограмова около 40те. Разведена че ми писна с тия моите недохранените.

65 годишна, 190 килограмова, 140 см небелгийска пръчка  ?

Там търси Мекия....Той разполага и с богат снимков матрял и задълбочени познания в невидимата за нас белгийската красота.

ПП Те снимките на бразилки бяха май, ама ша ги пишем белгийки :)

Жалко но ми трябва 190см белгийска пръчка 

140 см небелгийска пръчка  ?

лозе ли ще садите? :no-no:

Без апиритивче, направо не ми се обядва....Ама да хапна, че имам едно излизане с колата...Па сетне по ракиено време, ще наваксам ;)

Изабелката като чуе за Белгия и производни, направо откача... :D

на това ли казват "ахилесова пета"?

65 годишна, 190 килограмова, 140 см небелгийска пръчка  ?

Може и така да е. Още не е потвърдено със снимков материал така че не се знае знае ли се.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.