Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - (fleurs de l'amour)

Featured Replies

Що не и станеш личен доктор. Има са возиш и ти по тез параходи :cheers:

не ща.

• Отговори 2k
  • Прегледи 65,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Като каза "круиз" се сетих, че попаднах на тази статия преди няколко дни и от тогава се чудя как ли се чувстват наследниците и ... :

Заложили са на куц кон и ще и се наложи да викат неволята, тоест няма да получат нищо наготово и ще продължат през месомелачката на живота. Какво има за чудене толкова. Парите са си нейни все пак или още да издържа 50-60 годишните си деца.

Двойка в спалнята: -Скъпи, оф... много ми омръзна това еднообразие в секса. Дай да разнообразим нещо? Хайде да си поиграем, например, аз ще съм продавачката в магазина, а ти клиeнт ....

- Добре де, дай да опитаме! - казал мъжът. - Добър ден, девойче, имате ли сланина?

- Нее.

- Аааааааа, напипах, напипах! :D

Да подремнем, викам :)

Вие дремете, ама мен телефонът звънна и сега трябва да ходя до скапаното си работно място в почивния ден.

мразя подобни неща.

Делото с Бени се е закучило :

"По-добре да се вземат. Те са родени един за друг и се допълват. Вместо да се карат ще е хубаво да се задомят", препоръча шефът на литературния клуб.

Албена доведе две свидетелки, едната от които Елена Куматова, изнесе рецитал с песни от народния фолклор за вили-самовили с бели рокли и руси коси. 

"Потопи се в ледено езеро.

Сняг завали и тя пак е девствена",

декламираше приятелката на ищцата. Друга поетеса - Милена Стоянова, която е на страната на подсъдимия, пък се появи, преоблечена като Фортуна - със синя перука, конусовидна шапка, черни ръкавици, бяла мантия и лилаво наметало.

„Шефът на литературния клуб Минчо Палавров в един момент не издържа и се обърна към нея "Ах, Съдбо, Съдбо! Предвещай ми шестица от тотото".

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4552724

снимките са разтърсващи.

Много дълго се задържахте на този казус. :) Ако питате мен - всички са за съответния психодиспансер... :D

Много работите бре. Нямате време за разговори и форуми. :clown:

Ади тогава контакт, щепцел, дръп... :)

Стига с тия кафета, ве :angry: 

Подремнах, ся му е ред, за следобедната биришка :beer:  Като се поосвежа с 2-3 бири, ще трябва да се подготвя за ракиено време, а и нещо за вечеря да направя.Тежка е мойта, тежкааа.....

ПП. Тва не мога го разбера :no-no:  Писах сабахлян, че съм изхвърлил боклука, то па се разпознали някви и цъкали оплаци  и доклади :ohmy:  Не че ме учудва, ама някак си е прекалено. Пиша че някоя глъща-разпознават се и са обиждат. Пиша, че някой е мъж на жена си-пак са разпознават и пак са обиждат и кликат ли кликат, та и на лични ма клепат...Еееееееее, то бива-бива, ама чак па толкова... :help wanted4:

Много дълго се задържахте на този казус. :) Ако питате мен - всички са за съответния психодиспансер... :D

тцъ

те са ОТ съответния диспансер

аз потънах дълбоко в едни ниви, едни делби, едни самосрутващи се сгради....................

аз потънах дълбоко в едни ниви, едни делби, едни самосрутващи се сгради....................

Оооооо, потъналата :D  Ади, почини си малко. То ся след тоя дъжд, може да се срутят напълно и да не се наложи да ги описваш :ph34r:

Оооооо, потъналата :D  Ади, почини си малко. То ся след тоя дъжд, може да се срутят напълно и да не се наложи да ги описваш :ph34r:

питат ме дали три броя земеделски земи са делими и ако са делими да им изготвя проект за делба

та сега чета Закона за собствеността и правилника към него

обади се Севди

отивам да закарам Пежото в сервиза и да си взема Опела

да им изготвя проект за делба

Ако са дели трудно на 3, раздели го на 2 :ph34r:

.....

ПП. Тва не мога го разбера :no-no:  Писах сабахлян, че съм изхвърлил боклука, то па се разпознали някви и цъкали оплаци  и доклади :ohmy:  Не че ме учудва, ама някак си е прекалено. Пиша че някоя глъща-разпознават се и са обиждат. Пиша, че някой е мъж на жена си-пак са разпознават и пак са обиждат и кликат ли кликат, та и на лични ма клепат...Еееееееее, то бива-бива, ама чак па толкова... :help wanted4:

туй да не е, заради това, че си хонорован към "Шарли" памфлетист  ?

...

кеф, а ?

......То ся след тоя дъжд,....

Тук сняг валя, ти -дъжд ....

Какво не трябва да се подарява

Не се подаряват режещи и остри предмети – ножове, ножици, игли, карфици. Според древните китайци такъв подарък направо разрязва на две човешката аура, а според древните славяни този подарък предвещава скарване и раздяла.

Носната кърпичка също предвещава раздяла, ако жена я подари на мъж. Подаряването на свещи, което е доста разпространено, особено по Коледа и Нова година, според древните вярвания предрича погребение на близък.

Никога не се подарява голямо огледало. Според суеверията огледалата съхраняват енергията на стареенето, затова всеки сам трябва да избере голямо огледало за жилището си.

Преди сватба младоженците не трябва да подаряват един на друг книги, защото това предрича скорошната им раздяла.

Подаряването на часовници се смята за голям гаф, тъй като според суеверията часовникът отчита времето, което ви остава до смъртта ви и това е напомняне за този факт.

Домашни любимци никога не се подаряват, а се продават. Може да се откупи срещу символична цена от една дребна монета, но задължително трябва да се плати. В противен случай ще се скарате с човека, който ви го подарява, а животното скоро ще умре.

Много жени обичат да подаряват на мъжете си слипове и чорапи, когато се чудят какво да им изберат. Още повече, че такъв подарък не е много скъп, а е полезен.Но според древните суеверия подаряването на чорапи предвещава скорошно напускане на дома от мъжа, а подаряването на слипове или боксерки – че скоро мъжът ще изневери на половинката си.

Наздраве :cheers:

Тук сняг валя, ти -дъжд ....

тук е дъжд, но щом при вас е сняг значи и при нас ще е

Тук вече е ракиено време, пък :cheers:

поправка: винено

и то след един час

Докат са разберете за времето, аз вече втора ракия пия :cheers:

първо ще отида да прибера динозавъра от училище и чак тогава ми се полага

взех Опела, оставих пежото

е, чи.............. друго казва голямата кола. Просторно е, чувстваш се като човек........... Пежото готинко ама като си дръпна седалката и за задните няма къде да седнат. то, не че има кого да возя отзад ама все пак.

първо ще отида да прибера динозавъра от училище и чак тогава ми се полага

взех Опела, оставих пежото

е, чи.............. друго казва голямата кола. Просторно е, чувстваш се като човек........... Пежото готинко ама като си дръпна седалката и за задните няма къде да седнат. то, не че има кого да возя отзад ама все пак.

Ти кат рали състезател стана, не излизаш от бокса :D

Аз па,извадих едно парче рибица да се размрази, ще го пекна леко и после в йената с гъбки и топено сирене. Сложих да се варят един голям картоф, морков, корен кервиз и хрян. После ще добавя към тях, обезкокалено фитешко от бурканче. Естествено, ще застроя супичката с яйчице от японска кокошчица :) Ся бучкам кисело зеле на парцали, поръсено с червен пипер и олято със зехтин и надигам едни ракии :cheers:

Ти кат рали състезател стана, не излизаш от бокса :D

Аз па,извадих едно парче рибица да се размрази, ще го пекна леко и после в йената с гъбки и топено сирене. Сложих да се варят един голям картоф, морков, корен кервиз и хрян. После ще добавя към тях, обезкокалено фитешко от бурканче. Естествено, ще застроя супичката с яйчице от японска кокошчица :) Ся бучкам кисело зеле на парцали, поръсено с червен пипер и олято със зехтин и надигам едни ракии :cheers:

тази година не успях да измуфтя никого за една-две кисели зелки :(

тази година не успях да измуфтя никого за една-две кисели зелки :(

Много го ям тва зеле. С осмянка, с джолан, с патка...... :lick lips:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.