Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - (fleurs de l'amour)

Featured Replies

Ми на 38 на колко да съм ? Аз поне от 5-6 години съм си спрял хронометъра.

:D

Бе тя дете. Той сметнал ли ги е... Ама ентусиазма му е похвален де.

Завъртял се е като един хамстер да прави деца и после пари за децата...

Аз пък се радвам на многодетните семейства. Не е лесно. И за това се радвам, че има толкова широкоскроени хора за повече от две дечица. Хубаво е. Трудно е. И точно за това е хубаво, че има такива хора. Браво!

ае, щом го влече.............. кво :D

• Отговори 2k
  • Прегледи 65,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

:D

Има двайсе години да го настига - при това при спрян хронометър. :D

ти остъй майтапа, онзи ден си говоря с една приятелка на майка ми че не се бяхме чували хиляди години и се оказва че голямата и дъщеря родила второ на 45. Като мъжът и е с 18 години по-голям от нея и е бил на 63 тогава. Викам и "Чи от къде се взе тоз жив сперматозоид!?!?" :D  Е, още едно момиченце си родили. Майкини ими бяха кумове на свадбата

Точно ! Или почти точно.

Ей няма да ме оставите да си правя пералното от сутринта съм до никъде. Три винкела съм прихванал а смятах и кофраж да му правя и да му редя арматурата. Аве да си кажа честни смятах и днес да го лея ама хубавите работи бавно стават е казал народа.

. Викам и "Чи от къде се взе тоз жив сперматозоид!?!?" :D

Може да са ползвали опцията "Помощ от приятел" :ph34r:

Точно ! Или почти точно.

Ей няма да ме оставите да си правя пералното от сутринта съм до никъде. Три винкела съм прихванал а смятах и кофраж да му правя и да му редя арматурата. Аве да си кажа честни смятах и днес да го лея ама хубавите работи бавно стават е казал народа.

кво перално? То вече е десет часа посреднощ

Може да са ползвали опцията "Помощ от приятел" :ph34r:

абе, нали са родили :)

Той върви 5 или 6 часа назад, затва е толко младолик :P

Той върви 5 или 6 часа назад, затва е толко младолик :P

тайната е разкрита :D

ти остъй майтапа, онзи ден си говоря с една приятелка на майка ми че не се бяхме чували хиляди години и се оказва че голямата и дъщеря родила второ на 45. Като мъжът и е с 18 години по-голям от нея и е бил на 63 тогава. Викам и "Чи от къде се взе тоз жив сперматозоид!?!?" :D  Е, още едно момиченце си родили. Майкини ими бяха кумове на свадбата

А бе за това не смея да коментирам, да ти кажа. Всеки си има основания да си взима съответните решения. Сигурно си имат сериозни причини, за да се решат на такава стъпка на тези години.

Знам ли кой къде го пере сачмата...

А бе за това не смея да коментирам, да ти кажа. Всеки си има основания да си взима съответните решения. Сигурно си имат сериозни причини, за да се решат на такава стъпка на тези години.

Знам ли кой къде го пере сачмата...

абе, шегичка на природата е било в техния случай. Но пък си имат още едно момиченце. 

Точно ! Или почти точно.

Въй! Булката ти, ако разбере, че заради форума си зарязал банята - ще ни задуши с чесън бре... При това, че си пишеш с лелки и бабки... :D

• Автор

... 

Четох малко назад, гледам оня с многоточията днес пак изревал, че му е скучно. Преди два дни като му отговорих като човек, ме вдигна на балон, днес обаче пак чака някой да му се върже. Баси хората.

...

Тии по-добре речи бра ли сапунчета?

Тии по-добре речи бра ли сапунчета

Бе баш сапунчета не съм брала, но тия дни толкова много работа имах, че бас герет заемах поза за бране на сапунчета... :D

Ади мойто момче идва пак. Славин! Стис на палците!

Не смятам да го правя като твоето куфарче. Една носеща стеничка ще правя преди да наредя плочките да разделя пералнята и мивката ама пак едни нови идеи ми дойдоха и ми се усложни живота от де да прекарвам ,кранове,маркучите.  За друго място бяха мислени ама тая пералня излезе много широка и ми обърка плановете и сега ...Не ме питай през ден сменям идеи като жените съм в това отношение.

Ей такива ти ми битовизми

15754970993_eb14a5b460_c.jpg

аз да зема да спя вече?

Не смятам да го правя като твоето куфарче. Една носеща стеничка ще правя преди да наредя плочките да разделя пералнята и мивката ама пак едни нови идеи ми дойдоха и ми се усложни живота от де да прекарвам ,кранове,маркучите.  За друго място бяха мислени ама тая пералня излезе много широка и ми обърка плановете и сега ...Не ме питай през ден сменям идеи като жените съм в това отношение.

Ей такива ти ми битовизми

това не са битовизми

това са тихи домашни забавления :)

за куфарчето ми трябва едно ширитче златничко да държи капака да се отваря само до вертикално положение и ще е съвсем и окончателно готово

но дино страшно много си го хареса :)

Вие сте е га ти и свръхчовеците. Един прави куфарчета. Друг си прави ламперии и покриви. Трети си прави баня...

А аз... викам майстори... :D

Вие сте е га ти и свръхчовеците. Един прави куфарчета. Друг си прави ламперии и покриви. Трети си прави баня...

А аз... викам майстори... :D

аз мисля да си тапицирам тавана на Опела :shy11:

и мога да заставам с поза лотус :shy11:

Редактирано от emmi (преглед на промените)

това не са битовизми

това са тихи домашни забавления :)

за куфарчето ми трябва едно ширитче златничко да държи капака да се отваря само до вертикално положение и ще е съвсем и окончателно готово

но дино страшно много си го хареса :)

А! Ей га! :lol6:

А! Ей га! :lol6:

е, кво? 

аз мисля да си тапицирам тавана Опела :shy11:

и мога да заставам с поза лотус :shy11:

Аз вече дори сладолед не мога да ям. :D

СЛА-ВИН!!! СТИС!!!

Е га ти и височините дето ги взема това момче, при това седнало и легнало... Ааа, не... И е двойник на Доктора. Баси. :D

Аз вече дори сладолед не мога да ям. :D

СЛА-ВИН!!! СТИС!!!

пий, ве, пий

стига с този сладолед!

е, кво? 

Е как кво - няма ли да дадеш някой акъл на доминиканеца... :whist: Мислех, че вече ще си се включила.

Много ме стресирвате... Вся-ка ве-чер. :D

пий, ве, пий

стига с този сладолед!

Приключих със сладоледа. Ама и пиенето само го лижа. :)

Всички са на крака!!! Браво, момче! Браво!!!

Е как кво - няма ли да дадеш някой акъл на доминиканеца... :whist: Мислех, че вече ще си се включила.

Много ме стресирвате... Вся-ка ве-чер. :D

той е оправно момче - ше се справи. Пък и да не му се бъркам в творческия процес.

той е оправно момче - ше се справи. Пък и да не му се бъркам в творческия процес.

Торческият му процес е в Празните приказки. Тя ако го усети мадамата, ш остане без лаптоп той. :)

айде, дечица, лека нощ

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.