Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - (fleurs de l'amour)

Featured Replies

Бах..............скукъъъъъъъъ де сте бре убави хора :)

• Отговори 2k
  • Прегледи 65,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

един се появи с един сак документи - и там батак. Мъж и жена, не живеят заедно, жената наследничка на етаж от къща и около 300 декара ниви. По неизвестни причини и двамата си мислят че и мъжът е собственик. Та, шефа на мъжът и ми се носи с раницата и беше неприятно изненадан като му казах че Иван изобщо не е собственик. А жената /колко трябва да си глупав/ викала "Аз не искам нищо от тази къща, давай да ти я прехвърлям". Та след три ще ми цъфнат обратно със същата раница да подредя нивите че ще ги продават и да ги пратя при нотариус да състави пълномощно.

Етаж от къща и 300 дка ниви ?

Ако той не ги иска - имаш ми данните, нали ? :ph34r:

Има хора живеят над тия материални неща Еми.

разделили се, тя не живее с него в собственото си жилище ами гледала някаква баба срещу апартамент А в същото време има 150 декара само от баба си, което по 1000лв декара правят 150000лв и за тези пари може да си купи апартамент и да и останат

сега ще я прецакат - тя ще напише пълномощно на мъжа си той да продава и той ще продаде за по-висока цена а на нея ще и каже по-ниска

но пък аз ще и кажа по колко вървят нивите в лек непринуден разговор :whist:

и ще я пратя да си търси рентите

Редактирано от emmi (преглед на промените)

разделили се, тя не живее с него в собственото си жилище ами гледала някаква баба срещу апартамент А в същото време има 150 декара само от баба си, което по 1000лв декара правят 150000лв и за тези пари може да си купи апартамент и да и останат

сега ще я прецакат - тя ще напише пълномощно на мъжа си той да продава и той ще продаде за по-висока цена а на нея ще и каже по-ниска

но пък аз ще и кажа по колко вървят нивите в лек непринуден разговор :whist:

и ще я пратя да си търси рентите

язък .....

някакъв здравословен проблем поне няма ли ? :blink:

язък .....

някакъв здравословен проблем поне няма ли ? :blink:

не знам

като пристигне ще я огледам

Свиркай си Еми и да не ти пука :whist: 

Аз мисла, да хапна. После ще сключвам едни договорчета, ще посъбера едни наемчета...Все приятни занимания :rolleyes:

Редно е да кажем..............."Шнур за византийците ":) пак ще започнат да живеят като цигани.............изкарват лев и харчат 50 !

Ша имаш ли време да ги копаш тия нивя Докторе ?

Свиркай си Еми и да не ти пука :whist:

в мушингии не участвам аз

бъди сигурен че ще обясня всичко и от там на сетне тя да си решава

Профилактично -  за да нямате артрит :shy11::D

Не се научих да живея здравословно, значи. Може би тия дето се хващат за пръстенцата пък да нямат ишиас... :D

в мушингии не участвам аз

бъди сигурен че ще обясня всичко и от там на сетне тя да си решава

Точно! То па мушенгиите с малоумници са си неоправдан риск дори за рискуващите.

Точно! То па мушенгиите с малоумници са си неоправдан риск дори за рискуващите.

бабата починала 2008-ма и тя така и не си е предекларирала имота в данъчно и естествено не е плащала данъци

че и рентата си от нивите не е вземала

иначе живее като скот

бабата починала 2008-ма и тя така и не си е предекларирала имота в данъчно и естествено не е плащала данъци

че и рентата си от нивите не е вземала

иначе живее като скот

А с акъла ли си е

А с акъла ли си е

не знам

ако дойдат ще видим

пФфф -нали погребахме свако ми в петък ?

погребахме го.

е, сега ще ядем *я - делото за земите на баба ми не е приключило, сега съда го върна и ще трябва да търсим неговите дъщери ( а те са от първия му брак, не от леля ми ) за да делим земите.

Баси

пФфф -нали погребахме свако ми в петък ?

погребахме го.

е, сега ще ядем *я - делото за земите на баба ми не е приключило, сега съда го върна и ще трябва да търсим неговите дъщери ( а те са от първия му брак, не от леля ми ) за да делим земите.

Баси

мхм

трябва 

Само ревизия ми липсваше...Честито на печелившите  :mad:  :mad:  :mad:

блях, блях, блях

мхм

трябва 

18 дка, на името на прабаба ми.

Две сестри - и двете починали.Едната е моята лична баба.На двете - по 9 дка.

По линията на една сестра - наследниците общо 7 , намерени, искат да продават.

Следим линията на другата сестра -баба ми : баща ми и леля ми . 9 дка.

Баща ми е жив.Леля ми се ожени преди години в Добрич.

Леля ми почина миналата година.Няма деца.Наследници са мъжът и  и баща ми.

Баща ми добре, но мъжът и почина онзи ден и го погребахме

А той има 3 дъщери от два различни предишни брака.

Именно тези дъщери трябва да се убедят, съберат, упълномощят и представят пред съда.

Само ревизия ми липсваше...Честито на печелившите  :mad:  :mad:  :mad:

честито ?

Току-що , между двата поста ших една глава.Цигане, на 9 години, русо, синеоко.Момче.Майката-черна като смъртта.Вика :"заапа го куче".Гледам аз раната - чиста, разкъсно-контузна, без следи от зъби или разскъсвания.Викам и : "това не е рано от куче, казвай какво е станала и не се опитвай да ме правиш на луд, че не бера доматите с колците, уруспийо !" .Оная почва да зее срещу мен, че я дискриминирам и не и вярвам.Хванах я за дрехата, разтърсих я едно хубаво и и ревнах в лицето, че отивам да викам полицията.Съответно оная се свлеч на пода, припадайки, а цигането седи в това време на масата под операционната лампа и реве.Дойдоха санитарите, извлякоха за краката майката в коридора, а цигането вика :"всичко ще си кажа бате, само не ме убивай като мама !" . И си каза - всичко си каза, че с камък го е натъртил по главата този, с който майката живее в момента, щото било бяло и тя се *бала за пари, пък на него, като мъж не давала от парите.

Та досега се хилихме с полицаите отвън за случката и методите ми за разпит на пострадали и свидетели :D

Док, имам един процудурен въпрос, за като имаш време.

От вторник през нощта до четвъртък 16ч. възможно ли е да оживее, човек с прободна рана в корема, срязани сухожилия на едната китка и прорез на шията ? И през цялото това време да е бил на вън ? Не е ли твърде много времето ?

Та досега се хилихме с полицаите отвън за случката и методите ми за разпит на пострадали и свидетели :D

Достоен последовател на Феликс Едмундович....

От вторник през нощта до четвъртък 16ч. възможно ли е да оживее, човек с прободна рана в корема, срязани сухожилия на едната китка и прорез на шията ? И през цялото това време да е бил на вън ? Не е ли твърде много времето ?

Не съм доктор, ама си мисля, че вече си е умрял. Спокойно можеш да идеш да го заравяш и да прикриеш следите..... :ph34r:

Док, имам един процудурен въпрос, за като имаш време.

нали е оживял, ко питаш

Не съм доктор, ама си мисля, че вече си е умрял. Спокойно можеш да идеш да го заравяш и да прикриеш следите..... :ph34r:

Не сЪ бъзикай. Тоя път е сериозно.

нали е оживял, ко питаш

Искам да знам. Около 40 часа са това.

И прилича ли на самоубийство / изредените рани, имам в предвид / ?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.