Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - (fleurs de l'amour)

Featured Replies

18 дка, на името на прабаба ми.

е, що не ги продадете дружно ами се занимавате с простотии?

от всичките документи които ми дотътриха се оказаха 20 декара

Не сЪ бъзикай. Тоя път е сериозно.

Искам да знам. Около 40 часа са това.

започна ли вече да си спомня?

• Отговори 2k
  • Прегледи 65,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Док, имам един процудурен въпрос, за като имаш време.

От вторник през нощта до четвъртък 16ч. възможно ли е да оживее, човек с прободна рана в корема, срязани сухожилия на едната китка и прорез на шията ? И през цялото това време да е бил на вън ? Не е ли твърде много времето ?

Той защо не си е купил моторна резачка щом е решил по такъв начин да отърве света от себе си !

И днес ще си ходим като изцедени лимони.

Някой за край на работния ден...

Достоен последовател на Феликс Едмундович....

:lol6: ама си призна накрая, което е най-важното, не ли ?

Док, имам един процудурен въпрос, за като имаш време.

От вторник през нощта до четвъртък 16ч. възможно ли е да оживее, човек с прободна рана в корема, срязани сухожилия на едната китка и прорез на шията ? И през цялото това време да е бил на вън ? Не е ли твърде много времето ?

Разбира се, че може, защо не ?

Зависи от много неща.По това, което си описала -няма абсолютно нищо застрашаващо живота на човек.

И прилича ли на самоубийство / изредените рани, имам в предвид / ?

Тц.От изредените рани едната не е характерна за самоубийство - тази на шията.Не , че няма и такива, дето се опитват да се колят, има, но не е стандартна процедура. В корема - зазависи къде е, по какъв начин е проникнало острието, колко дълбоко , накъде е била обърната режещата част на острието....

Въобще -въпросите, които задаваш са обект на съдебно-медицинска експертиза, и няма как да ти бъдат поднесени ей така, без оглед и запознаване със всички данни.

при всички случи -спирай да се чудиш -има си хора, които години наред учат за това как да разберат нещата  и накрая ти казват какво е станало  - наричат се следователи и съдебни лекари ;)

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Тц.От изредените рани едната не е характерна за самоубийство - тази на шията.

Прореза може да се е получил от сезал например...ако е пробвал да се беси първо....

:lol6: ама си призна накрая, което е най-важното, не ли ?

Е, то остава да не си признае :whist:

И днес ще си ходим като изцедени лимони.

Някой за край на работния ден...

след малко

моят - след 3 часа

аре ще те чакам за по чашка

Прореза може да се е получил от сезал например...ако е пробвал да се беси първо....

Тц.

От сезала остават характерни белези - нарича се странгулационна бразда.

имал съм около 11 или 12 самообесили си, знам отлично как изгледат раните от загърляне или обесване с въже, сезал, кърпа, тел и другои подръчни материали.

след малко

Ади тогава ние да си тръгваме, пък три часа ще си мислим за Доктора да му е леко дежурството. :)

моят - след 3 часа

Ще те чакаме на диванчето... :)

започна ли вече да си спомня?

Аз мисля, че знае. Но нищо не иска да каже.

Той защо не си е купил моторна резачка щом е решил по такъв начин да отърве света от себе си !

Аз не вярвам, че е искал....

Тц.

От сезала остават характерни белези - нарича се странгулационна бразда.

имал съм около 11 или 12 самообесили си, знам отлично как изгледат раните от загърляне или обесване с въже, сезал, кърпа, тел и другои подръчни материали.

Е, ти си спеца....Безрезервно ти се доверявам :)

Аз мисля, че знае. Но нищо не иска да каже.

Аз не вярвам, че е искал....

Това в какво вярваш няма никакво значение за това което е станало.

И за какво искаш да знаеш ?

Само да се чудиш и да цъкаш с език ? Или да помогнеш с нещо ?

Защо не оставиш човечеца да си живее или да си умре както намери за добре ?

Е, ти си спеца....Безрезервно ти се доверявам :)

не съм чак "спец".

знам само някои неща, не всичко.

има много вариации, но общо взето всичко се вмества в стандартното отклонение.

А, то и полицаите се позабавляваха с нея, тъй че - няма мърдане :)

Тва ми прозвуча малко двусмислено....Като да очакваме друго русо и синеоко циганче :rolleyes:

Разбира се, че може, защо не ?

Зависи от много неща.По това, което си описала -няма абсолютно нищо застрашаващо живота на човек.

Тц.От изредените рани едната не е характерна за самоубийство - тази на шията.Не , че няма и такива, дето се опитват да се колят, има, но не е стандартна процедура. В корема - зазависи къде е, по какъв начин е проникнало острието, колко дълбоко , накъде е била обърната режещата част на острието....

Въобще -въпросите, които задаваш са обект на съдебно-медицинска експертиза, и няма как да ти бъдат поднесени ей така, без оглед и запознаване със всички данни.

при всички случи -спирай да се чудиш -има си хора, които години наред учат за това как да разберат нещата  и накрая ти казват какво е станало  - наричат се следователи и съдебни лекари ;)

Ясно де, аз питах принципно - така както си ми и отговорил. Просто полицията е готова със заключението, а аз не съм съгласна с него. Разсъждавам си...

Тва ми прозвуча малко двусмислено....Като да очакваме друго русо и синеоко циганче :rolleyes:

Е, ти пък с твоето съзнание :D

Ясно де, аз питах принципно - така както си ми и отговорил. Просто полицията е готова със заключението, а аз не съм съгласна с него. Разсъждавам си...

Ти вземи се съсредоточи в ревизията :ass:

Това в какво вярваш няма никакво значение за това което е станало.

И за какво искаш да знаеш ?

Само да се чудиш и да цъкаш с език ? Или да помогнеш с нещо ?

Защо не оставиш човечеца да си живее или да си умре както намери за добре ?

Човечеца ми е почти брат и няма да умира. Аз не разрешавам.

Ти вземи се съсредоточи в ревизията :ass:

И това ще стане, в следващите три месеца.

Но ако през това време ми откриете подходящо дърво и здраво въже....не е лошо да ми вържете една люлка  :whist:

Стига сте говорили за умиране. Кофти тема за чепкане.

Току що с един приятел трябваше да местя голямата ми бутилка за CO2 от единия край на двора в пералното. Ех защо не им направих количка на тия бутилки. Ще се повредя. Веднага направи паралел че това не са женски крака като ме видя как почнах да пъшкам. Сега лежа и си почивам баси тежкия труд де положих. Аз все си търся работи де да си напъвам сивака ама тоя път и мускули трябваше.

Сетих са за оная, дет съдила един за изнасилване. Как ли не са оправдавал човечеца, че оназ доброволно легнала с него, ама работата отивала към присъда....Налрая рекъл на съдията - Госин съдия, виновен съм, изнасилих я, ама искам да ми заплати за секнатия кръст, кога и вдигах краката.

А оназ скочила веднага - Аааааааа, не е вярно, аз сама си ги дигнах краката...

Неусетно доде ракиено време. Изсиоах едно бурканче перла, резнах една глава лук, стиснах и лимон. Налях си една водка и ся ми глейте сеира :)

Наздраве :cheers:

ПП Кво стана с оназ, честната поетеса :rolleyes: 

ПП Кво стана с оназ, честната поетеса :rolleyes:

40-годишна поетеса доказа девствеността си в съда

Казва се Албена, между другото :whist:

40-годишна поетеса доказа девствеността си в съда

То коментарите отдоло, са по интересни от статията :lol6:

Помня, че беше познато име, ама забравих кво беше...Иначе ся като чукна в гугъла албена и ми излиза :)

Интересно мнение

better23:22 23 яну 201563
+ 13
- 1
Колкото по-малко е застрашена една целомъдреност, толкова по-ожесточено се брани тя....

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.