Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - (fleurs de l'amour)

Featured Replies

Затуй ли им виснали на всичките чурките..

Тия, на които им се плаща, за да водят пропаганди, донякъде ги разбирам. Няма срамна работа....Също разбирам донякъде и душевноболните, които се подвеждат по лозунги. Но пък, някои с претенции, за мислещи и знаещи, да се връзват на подобни гнусотии....Или пък само се правят на такива, а са от горните категории, а :rolleyes:

• Отговори 2k
  • Прегледи 65,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Затуй ли им виснали на всичките чурките..

Тия, на които им се плаща, за да водят пропаганди, донякъде ги разбирам. Няма срамна работа....Също разбирам донякъде и душевноболните, които се подвеждат по лозунги. Но пък, някои с претенции, за мислещи и знаещи, да се връзват на подобни гнусотии....Или пък само се правят на такива, а са от горните категории, а :rolleyes:

Те скачат от категория в категория и докат ги разбереш в коя са, те вече пририпали в друга.

Сбъркването е тотално и повсеместно, но това е част от водещата роля на партията им.

Венсеремос , Другари и Другарки !

Докладвам се от ЛИдл , седнал връз пале с безалкохолни

пазиш палето да не ти го вземат?

Не ща да скачам на никъде , а даже и да се мърдам , че а съм си мръднал задника - а някоя бутилка е взязла през изхода :D

пазиш палето да не ти го вземат?

Тц.

Няма пейки, а жената обикаля ли , обикаля ....

Оооо Алгорестия

мисля днес да се направя блондинка /купила съм си боя/, да поизчистя къщата, да разбия малко хайвер че ми се е дояло, да забъркам нещо сладко и незнамощекакводруго

:eek: така ще си съсипеш реномето бе :D

:eek: така ще си съсипеш реномето бе :D

Русо гладно нема затова се налага да сготвя :whist:

Ladies and Gentlemen!

В Якоруда имах три "лебеда" ( + японски трактор Cubota), ето че и в новия свят нещата се повтарят.

7851718x.jpg

Днес бях в изложбената-зала и поръчах тази красота, с което моя парк от лични автомобили става три. Броих точно $30 999 американски зелени за всички екстри на модела. Ще седна зад волана след 21 дни - толкова трае доставката от Испания.

Белия лебед по оферти, черния за тържества, сватби и подобни шитни, а червения бъдещ за отразяване на вътрешния ми мир в моменти на просветление.

Това е то да си микрохирург-гладиатор-сенсей-манекен, а след сватбата получих звание - най-великият син на българския народ - Спасителят!!!

обаче италианците ме изнервят

Правят се на сложни, пусни им едно фото като блонд може да размислят.

Иначе си записах час за масаж ...

Аз съм се зарекъл повече на масажи да не ходя. Такива срамове съм брал че не са за разправяне.

Убу, че не ма посъветва да татуирам руска рубла, че как и пада курса.... :no-no:

Ти мани рублата ами виж еврото къде се стопи. Стопиха ми се спестяванията ...

Ladies and Gentlemen!

Днес бях в изложбената-зала и поръчах тази красота, с което моя парк от лични автомобили става три. Броих точно $30 999 американски зелени за всички екстри на модела. Ще седна зад волана след 21 дни - толкова трае доставката от Испания.

Много харчат тия сеати. Ще се видиш в чудо ама защо не взе купра !

Белият лебед е турбо-дизел и наближава 400 000км. Той ми е в сърцето и заради възможностите му бях изправен пред транспортен съд. Червеният е купен с цел елате ме вижте. И вече трети месец карам 1.4 TSI - черния. Отделно американците прогнозират $31 за варел нефт, а голям човек от обкръжението на каПутин е дори по-песимистичен и прогнозира 25 бакса.

Рапорт даден, с което исках да влея глътка въздух в най-великия форум - форума по модерно мислене.

Белият лебед е турбо-дизел и наближава 400 000км. Той ми е в сърцето и заради възможностите му бях изправен пред транспортен съд. Червеният е купен с цел елате ме вижте. И вече трети месец карам 1.4 TSI - черния. Отделно американците прогнозират $31 за варел нефт, а голям човек от обкръжението на каПутин е дори по-песимистичен и прогнозира 25 бакса.

Значи и тоя път не изневери на марката VAG.

Никога!!!

Липсва ми само регистрация от Якоруда, наприемр,  PK 6666.

Фюрерът е имал доктор Порше за гений, надживял времето си, а четирите преплетени кръга ме водят до екстаз, където всичко останало ми изглежда като консерви на колела.

Честито и на Profruit .

Доволен от него , мисля да се опна на диванчо с книжка в ръка. Шабат е днес + Антоновден. Когато чуя " св. Антоний" се сещам за д-р Данийка и ..... ми минава

а нашите градски умни глави да вземат да излъскат патината от статуите на фонтана /склуптор Далчев/ и да ги излъскат до блясък

10917347_10153951766423881_1070785147310

следващия в списъка е паметника на Свободата

поспах

сега една малка кучешка разходка 

Ей ма на и мене:) Напазарих манджа, пиячка и цигарки. Сетне ма помасажираха,  естествено наблегнаха на масажа на голямата....патка...Бурен хепи енд и ся съм в душевно равновесие :whist:

Аз съм се зарекъл повече на масажи да не ходя. Такива срамове съм брал че не са за разправяне.

Кви пък срамове може да бере човек на масаж :ohmy:

И аз така дремнах...беше хубав следобед, хаха :)

Бимчо обикаля и деликатно скимти за разходка. Ще трябва да се нахлузват патъците...........

ПП Честито и на Profruit и от мени.Със здраве да си я караш и резервоара, все да е пълен :)

Ей ма на и мене :) Напазарих манджа, пиячка и цигарки. Сетне ма помасажираха,  естествено наблегнаха на масажа на голямата....патка...Бурен хепи енд и ся съм в душевно равновесие :whist:

аааааааааа, ама ти на масаж със щастлив край ли ходиииииш :D  :D  :D

аааааааааа, ама ти на масаж със щастлив край ли ходиииииш :D  :D  :D

Епа, то други масажи има ли :whist:

Отворих си една биришка, ем да утоля жаждата, ем да ма разпие, че то ракиено време амен доде...

Кви пък срамове може да бере човек на масаж :ohmy:

Не питай ...

Стана ми...носа...на една 50 годишна и умрях от срам, докато бях по корем как да е ама после и само с една хавлия, мани не е за разправяне.

После имах случай и с една доста пухкава масажистка ама там вече не си сдържах ганювщината понеже беше младичка ...

Изкара ме от нерви обаче като го хвана и само си го разглежда все едно не е виждала с топчета ...

Какво да ти разправям повече съм се зарекъл да не ходя защото не мога да се контролирам с тия провокаторки.

Редактирано от algor
Полека с използването на нецензурни изрази! (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.