Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - (fleurs de l'amour)

Featured Replies

Още се чудя как не заразихм някой по форума, :D :D 

• Отговори 2k
  • Прегледи 65,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Тука всички влизат с маски и презервативи... :D

• Автор

Глей ся! Кото и да пишеш сладоледа нема а ми писне! Слет една седмица се прибирам и пак ще накарам лелите да извъртят ягодов сладолет... Олелелеееееееееееееееее!

Док, ти какъв чай пиеш..... принципно нямам тука набран чай и го карам на Биопрограма - от всички видове възможни..

Щото, ако се лекуваш с набрани билки ще ме изпревариш във възстановяването.  :ph34r:

Сам си ги бера и суша - мента, босилек, липа, невен, мащерка - това си го имам в тук , в градината ми, бъз и звъниче бера на село, когато ходя да карам овцете на кошарата.Бера, суша, тъпча в торбички и зимно време си различни видове чай. Салвия ще си завъдя тази година в градината -запланувал съм си го.

...

Мхм... Има някой да не е информиран и за това не схваща бъзика, ама що пък да не се посмее на други, че не са информирани... Тъй де.

Хиляда пъти съм ти казвал някои акаунти да ги сложиш в игнор-листата си , ама ти май имаш някаква мазохостична жилка, а ?

Глей ся! Кото и да пишеш сладоледа нема а ми писне! Слет една седмица се прибирам и пак ще накарам лелите да извъртят ягодов сладолет... Олелелеееееееееееееееее!

След една седмица се прибираааааааааш?! Сиреч сега ваканцуваш някъде, а аз се чудя защо така натежа тоя баланс... Баси... На куьо море гониш лятото... Сладолетник такъф! :)

• Автор

Тука всички влизат с маски и презервативи... :D

Кото и да опитвате, нас Мушкатото ни е научил да се пазим секфи срамни форумни болести. Само срещу изпоиздирането лекове все още няма открити - няма открити!

Сам си ги бера и суша - мента, босилек, липа, невен, мащерка - това си го имам в тук , в градината ми, бъз и звъниче бера на село, когато ходя да карам овцете на кошарата.Бера, суша, тъпча в торбички и зимно време си различни видове чай. Салвия ще си завъдя тази година в градината -запланувал съм си го.

Хиляда пъти съм ти казвал някои акаунти да ги сложиш в игнор-листата си , ама ти май имаш някаква мазохостична жилка, а ?

Браво Док, и у нас, в Девин, е пълно с кво ли не билчета, ама сега няма как да си взема....другият път като се прибирам пак ще напълня едно чанте :)

/

emmi почваме ли да се профилактираме?

:D

Тц... В интерес на истината толкова съм уморена, че след като го написах, се сетих, че не си струва... Нали виждаш колко демазохистично си минавам по околовръстното шосе и не забелязвам от много време... :whist:

Кото и да опитвате, нас Мушкатото ни е научил да се пазим секфи срамни форумни болести. Само срещу изпоиздирането лекове все още няма открити - няма открити!

Щото изпоиздирането ще да не е към срамните болести... :lol6:

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

• Автор

След една седмица се прибираааааааааш?! Сиреч сега ваканцуваш някъде, а аз се чудя защо така натежа тоя баланс... Баси... На куьо море гониш лятото... Сладолетник такъф! :)

Още съм си тук. Но! Ф Събота тютю към Морето на Кортес! Ще пробвам западния бряг малко...

Още съм си тук. Но! Ф Събота тютю към Морето на Кортес! Ще пробвам западния бряг малко...

Ммм... Жив и здрав и да ви е хубаво...

Ъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ... Ще се опитам да не мисля за теп. Ама пък ще чакаме снимки от гмурканията...

Тц... В интерес на истината толкова съм уморена, че след като го написах, се сетих, че не си струва... Нали виждаш колко демазохистично си минавам по околовръстното шосе и не забелязвам от много време... :whist:

Винаги помни правилото "не храни трола"

don__t_feed_the_troll___by_blag001-d5r7e

• Автор

...

Щото изпоиздирането ще да не е към срамните болести... :lol6:

Ми виш само как звучи:

Умрял, изпохапан от срамни въшки! - ми... срамотно е някак си...

Умрял, изподран от непозната леля в леглото по време на сeкс! - това си звучи гордо - по мъшки - юнажки...

Мхм...

Дарко е тук, Аз съм тук - изобщо не помисляй да поглеждаш какво са писали.Скролвай директно надолу, видиш ли аватара.

Ми виш само как звучи:

Умрял, изпохапан от срамни въшки! - ми... срамотно е някак си...

Умрял, изподран от непозната леля в леглото по време на сeкс! - това си звучи гордо - по мъшки - юнажки...

Мхм...

абе....сърбежът като стане непоносим ...... :ph34r:

Мхм...

Тц... Може да е непозната, но пък е запомнена от цял един форум...

Оле беее... :D

Мъш до мъша мила моя майно льо... :D

Дарко е тук, Аз съм тук - изобщо не помисляй да поглеждаш какво са писали.Скролвай директно надолу, видиш ли аватара.

За вас ли да са държа?! :clown::P

абе....сърбежът като стане непоносим ...... :ph34r:

Дрането е правопропорционално на сърбежа ли... :no-no:

....

Дрането е правопропорционално на сърбежа ли... :no-no:

Ам чи къ мислиш ?

А ?

Ддрането е в експоненициална зависимост от сърбежа. :ph34r:

• Автор

Ммм... Жив и здрав и да ви е хубаво...

Ъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ... Ще се опитам да не мисля за теп. Ама пък ще чакаме снимки от гмурканията...

Хъхъхъ. Как пък го каза. Кво има да мислиш за мен. То ас ако не мога да се мисла - няма ничин друк да ме мисли...

Тццтцтцтц..ни спря да са фалиш начи..таа пуста циганка бееее

Ми... Какой есть. Нали виждаш над аватара ми ко пише. Мангасар, какво да го правиш - фали се?

Ам чи къ мислиш ?

А ?

Ддрането е в експоненициална зависимост от сърбежа. :ph34r:

Е тфа е! Лелята имала шпинги, па е драла Мушкатото щото нея я е сърбяло! Ми! Жини - ходи ги разбери!

Хъхъхъ. Как пък го каза. Кво има да мислиш за мен. То ас ако не мога да се мисла - няма ничин друк да ме мисли...

Няма бре... Няма да те мисля шот да те мисля, а щот да мисля морето... Баси сложното, ама се фаща нишката на мисълтът де... :D

Аре, че ми почва серяла... :whist::clown:

• Автор

Няма бре... Няма да те мисля шот да те мисля, а щот да мисля морето... Баси сложното, ама се фаща нишката на мисълтът де... :D

Аре, че ми почва серяла... :whist::clown:

Е тва вече е сТрамно! Да зафърлиш хорума за сериала! Или ти "почва ми сериала" е един вид евфемизъм за "хвана ме сената и тря да ходя да изпразня коремчето"?

Пф, ай наздраве от мен :cheers:

хех - дойде ти и на теб акъла ?

наздраве :cheers:

...

Е тфа е! Лелята имала шпинги, па е драла Мушкатото щото нея я е сърбяло! Ми! Жини - ходи ги разбери!

нали знаеш, че те не са за разбиране :ph34r::D

• Автор

... 

нали знаеш, че те не са за разбиране :ph34r::D

А-бе... Ади, нема да пцовам ся, щот Аморето шсе кара...

П.П. Мушкатото обаче не се обади слет тази младичката, едрогърдата и лицеприятна кака. Или още е зает да го дига за осми прът, илииии... го е срам да се покаже, пред камерния състав...

Мхм... Има някой да не е информиран

неграмотни хора, ве, неграмотни..................... :D

Профилактиката е майка на здравето...

вярно е това :)

една скилидка чесън съдържа десет оксфордски единици пеницилин :whist:

Но пък от друга страна - като не му предписват защо да не му задписват... :D

във фризера има два пломбира на динозаврите

Салвия ще си завъдя тази година в градината -запланувал съм си го.

искаш ли да ти дам? Имам в градината на Божичен. 

/

emmi почваме ли да се профилактираме?

аз не съм спирала :shy11:

утре сутринта трябва да мина покрай блонди да си прибера последните десет литра домашно маврудче

забърках аз една хубава салатка................ и пържолките от йената..................... и виното.......... хапнахме, аз пийнах и вече съм в мир със Вселената

някой за мръсен спам? :rolleyes:

А-бе... Ади, нема да пцовам ся, щот Аморето шсе кара...

П.П. Мушкатото обаче не се обади слет тази младичката, едрогърдата и лицеприятна кака. Или още е зает да го дига за осми прът, илииии... го е срам да се покаже, пред камерния състав...

според мен това за петия път направо си послъгва..................

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.