Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - (fleurs de l'amour)

Featured Replies

Виж ся - вече ми идва много по-лесно да оперирам с дистанционното, отколкото да пиша на лаптопа. :shy11: Лягаш, завиваш се с мекичкото памучно одеалце и само лапичката ти се подава с дистанционното... :D

Не те дърпа ишиаса... :D

аз дистанционното съм го зачислила на динозаврите  :whist:

пък и бимчо спи на дивана

пък и в стаята с дивана нямам телевизор

пък и нямам намерение да слагам :whist:

• Отговори 2k
  • Прегледи 65,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

...

Виж ся - вече ми идва много по-лесно да оперирам с дистанционното, отколкото да пиша на лаптопа. :shy11: Лягаш, завиваш се с мекичкото памучно одеалце и само лапичката ти се подава с дистанционното... :D

Не те дърпа ишиаса... :D

Освен това, като се скараш на някой от серяла, няма начин да ти отвърне с нещо тъпо... И баланца викаш готоф!

С одъртяването човек може само да се гордее. Виш от степенуването на ценностите тря да се страм! Един хорум е поне пет пъти по-ценен от кой да е серял!

Ами... Опитвам се да не го казвам на глас. Просто и форума, както всяко друго нещо, което зарибява, с времето си заема реалното място и надценката, породена от първоначалната емоция, си достига до реалната цена.

Особено, ако във времето човек се среща не само с приятели, с които да прекара време, трябва да не е в ред, че да не прави нещо по-приятно.

пък и в стаята с дивана нямам телевизор

Е с тва трябваше да почнеш.

Освен това, като се скараш на някой от серяла, няма начин да ти отвърне с нещо тъпо... И баланца викаш готоф!

Да! Няма начин да не ме слуиат! :D

Стига вееееееее! Аз и да не пиша, вече си ме прочел. :D

п.п. Слуиат да се чете слушат.

аз пък ше спъ

• Автор

Ами... Опитвам се да не го казвам на глас. Просто и форума, както всяко друго нещо, което зарибява, с времето си заема реалното място и надценката, породена от първоначалната емоция, си достига до реалната цена.

...

Времето за оценки беше около 1 Януари, сега вече можем да си ги дробим старите неща наново :)

...

Особено, ако във времето човек се среща не само с приятели, с които да прекара време, трябва да не е в ред, че да не прави нещо по-приятно.

...

Ма ти верно си зела някои неща на сериозно. Особено пък у хорум. Я обувай джапанките и тръгвай към реката. Щи показвам с кои цветета мош се миеш също като със сапун :)

аз пък ше спъ

Ти пък ще ме гътнеш някоя вечер с това ш спъ в девет и половина. Баси.

Вчера бях уморена и малко дремнах на дивана по това време. Ела да видиш после как се кокоря до три часа сутринта.

... а наша Merryl бела кат бел леп у средата... Поне под тестемеля толкова се види...

бела съм бела, юначе..

чай, че съ забрайх с тея ТАТУ от вчера мъдря една песен да свиря и тая вечер...откачих...

айди наздраве, че виното истина хахаха 

Вчера бях уморена и малко дремнах на дивана по това време. Ела да видиш после как се кокоря до три часа сутринта.

баба и дядо праят туака. спят от 7 до 10 и цяла нощ драконясват  :D

и все викага...яла вика, нидей ма оставя да заспя.. :D 

на тях дистанционното им действа кат биба :D 

• Автор

...

Тя, щот по-млада от теб - ей за тфа. Кът одъртеи ше има да се пули и тя...

...

Еййй. Пък много си била пък хитра ти. Пулиш се до три пък не спамиш. Ей тфа е! Ум царува, ум робува, Ум Белия Делфин!

Времето за оценки беше около 1 Януари, сега вече можем да си ги дробим старите неща наново :)

Нищо, че си простеем вече пета година... :D С теп никога не е същото всяко надробено нещо, макар и същото...

Ма ти верно си зела някои неща на сериозно. Особено пък у хорум. Я обувай джапанките и тръгвай към реката. Щи показвам с кои цветета мош се миеш също като със сапун :)

Не можеш да отречеш, че форума е симулирана система на действителността... Но пък не пречи хората да се успокояват, че във форума са едни, а в живота други. Още един опит да избягат от себе си. Аз не бягам.

баба и дядо праят туака. спят от 7 до 10 и цяла нощ драконясват   :D

и все викага...яла вика, нидей ма оставя да заспя.. :D

на тях дистанционното им действа кат биба :D

А така! Кажи му на Дарко, де ме дърпа край реката... :D

Еййй. Пък много си била пък хитра ти. Пулиш се до три пък не спамиш. Ей тфа е! Ум царува, ум робува, Ум Белия Делфин!

А да ве... Няма си лежа в леглото, ми ще стоя да караконджулствам и да ишиаствам. :P

Помня как се миехме с едно такова цвете с червенички тичинки и целите ни ръце ставаха червени.

• Автор

Нищо, че си простеем вече пета година... :D

...

Ти пета, ас девета и ко от туй...

...

Не можеш да отречеш, че форума е симулирана система на действителността... Но пък не пречи хората да се успокояват, че във форума са едни, а в живота други. Още един опит да избягат от себе си. Аз не бягам.

...

Адиии, наака се. Не да бягаш бре! Да си стоиш на мястото...

Адиии, наака се. Не да бягаш бре! Да си стоиш на мястото...

След като се наакам да стоя на място и да душа... :lol6:

Тц... Слизам на първата спирка. :ass:

• Автор

...

А да ве... Няма си лежа в леглото, ми ще стоя да караконджулствам и да ишиаствам. :P

...

Стига се оплаква, ми стани го разходи този ишиас! Това най-много помага...

...

Помня как се миехме с едно такова цвете с червенички тичинки и целите ни ръце ставаха червени.

Не бре. Има бело цвеке, с нешно лилаво по фунийка, дето кат се разтърка с вода и отделя сапонин, който обилно се пени и добре измива. Тия с червените тичинки не ги знам. Ще отворим кръжок по ботаника :)

След като се наакам да стоя на място и да душа... :lol6:

Тц... Слизам на първата спирка. :ass:

Ми ти си била много услужлива. Тря да стоиш и другите да душат. Егоистка такава!

Не бре. Има бело цвеке, с нешно лилаво по фунийка, дето кат се разтърка с вода и отделя сапонин, който обилно се пени и добре измива. Тия с червените тичинки не ги знам. Ще отворим кръжок по ботаника :)

Телефончета май се казваха или грамофончета. И ги счуквахме с керемида на нещо като мокър червен пипер.

Дарко, ади и аз да ти кажа една лека нощ, па дано ни е лека.

• Автор

Телефончета май се казваха или грамофончета. И ги счуквахме с керемида на нещо като мокър червен пипер.

Дарко, ади и аз да ти кажа една лека нощ, па дано ни е лека.

Ми ти си била много услужлива. Тря да стоиш и другите да душат. Егоистка такава!

Не се отучих от това. Мамка му... Ооо! :D Егоистка ненадушена... :clown:

Лекинка Merryl the Berryl...

Лекинка, Дарко и хубав ден на теп!

Дубрутру!Кафе ........цигара и рахатлък пред тв  :D

мога да заспя навсякъде и по всяко време :whist:

голям кеф :)

Но пък не пречи хората да се успокояват, че във форума са едни, а в живота други. Още един опит да избягат от себе си. Аз не бягам.

аз съм си все тая

щот ме мързи :shy11:

Не бре. Има бело цвеке, с нешно лилаво по фунийка, дето кат се разтърка с вода и отделя сапонин, който обилно се пени и добре измива.

и се казва сапунче :)

гутен ви морген в петък

обмислям разни работи..............

естествено, свързани с ремонтни дейности и облагородяване на обкръжаващата ме действителност с цел постигане на един по-добър за мен свят за обитаване :whist:

ама първо ще ходя да пия кайве с Блонди

естествено, пред него ще си мълча щото ще вземе да ми се меси и да иска и той да преобразява действителността 

Ти па ся красиво било. Трябваше да е страшно! Ти ме разсипа...

Не съм, не съм. Много страшно си звучи една красота, която почти си я докоснал в описанието, да се разтвори в мъглата...

Добро утро!

ама първо ще ходя да пия кайве с Блонди

естествено, пред него ще си мълча щото ще вземе да ми се меси и да иска и той да преобразява действителността 

Хъ-хъ-хъ... Предотвратяваш опасността от евентуално пречкане... :D

дежурството не започна никак добре.

две ПТП-та, един пребит, един току-що почина - намерен премръзнал в една изоставена сграда......

от както съм дошъл не мога да седна, камо ли да си изпия чая - взел съм си цял термос с чай от дома.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.