Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - (fleurs de l'amour)

Featured Replies

Да, Док! Аз вече си пия първия за днес! :) Снощи в 2 часа последния ... Аз наблягам на инхалациите и затоплям челото не с тухла, както преди, щото нямам камина, ми с термогела :D Действа :}}

Добре правиш - одобярявам :)

Ще видим кой ще се изцери първи от двама ни - вирусът ни нагази едновременно онзи ден и сега ще видим чия рецепта действа по-бързо. :whist:

• Отговори 2k
  • Прегледи 65,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Добре правиш - одобярявам :)

Ще видим кой ще се изцери първи от двама ни - вирусът ни нагази едновременно онзи ден и сега ще видим чия рецепта действа по-бързо. :whist:

Тази сутрин съм много по-добре, отхрачването започна, и гърлото спря да ми пресъхва :}

И да не забравя да кажа, изядох 1 буркан, от големите, с мед :D 

много по-яко е от това да пиеш фервекс и да смучеш неоангин :D

Бах.............Аморе още ли с тва гърло .................смазката е малко според мен :lol6:

Тази сутрин съм много по-добре, отхрачването започна, и гърлото спря да ми пресъхва :}

И да не забравя да кажа, изядох 1 буркан, от големите, с мед :D

много по-яко е от това да пиеш фервекс и да смучеш неоангин :D

При мен се появи кашлица обаче

Уиш де се загуби ?

Това е идея за нея

А аз бях най-зле на Нова година - силна хрема, дразнеща кашлица, все още отхрачвам.

Лошо нещо са болестите!

А аз бях най-зле на Нова година - силна хрема, дразнеща кашлица, все още отхрачвам.

Лошо нещо са болестите!

А, майка вече 2 седмина не спира да кашля и даже не отхрачва.. днес е на рентген.

Щом и от BBC се чудят какво става ...... 

http://www.bbc.com/news/blogs-eu-30811409

интересно.

А най-интересно ми е думата beeline . :D  Интересна дума , буквално образувана от  bee + line .Пчелна линия ? Пчелички, носещи мед наредени в линийка ?  :D 

p.s. не ми обръщайте внимание.Имам темепература сигурно, та чета пресата.

Ха! Червена точица изтрива!

Знаех си! Ай ню ит! Просто бях забравила и исках да ми припомниш... :D

Няма време за поглеждане дори във форума. Мамка му. Да започва Доктора работа, че да оправим баланса вече... :D 

и не може да си отварят прозорците тоже :D

да не ги чуе Джим кери какво си говорят

Хъ-хъ-хъ... Джим Кери ли ще идва... :D

...

Няма време за поглеждане дори във форума. Мамка му. Да започва Доктора работа, че да оправим баланса вече... :D

от утре, ако доживее до тогава.

току-що си е запарил нов чайник с смес от билки и смята като хапне и пие чай да легне под юргана и да спи.

Неправилно пиене, или още по-лошо - трезвеност, въздържане от секс и други приятности и ей то го де резултата.... :no-no:

Като не слушате бате си Мушкату, тъй ще се сополивити и температурити... :whist:

Уф....Съседката, оная дето отдоло, звъни одеве и ме моли, да не пускам хилтиту по обяд, а да изчакам да стане 4-5 часа, че не искало да спи лапето и....А аз само пуснах пералнята...Баси....Явно ше се купува нова, щото кога и доде ред да центруфугира, става някав ужас. Че ми идва далече Доминикана, да направя оборот на изабеловата изгора, белким и аз намажа....

аз пък звъннах на една приятелка на майка ми /взех телефона от дъщеря и, която живее в Швейцария хъхъхъ/ и я изненадах :)

сега ще има да се усмихвам цял ден хихихихихи

току-що си е запарил нов чайник с смес от билки и смята като хапне и пие чай да легне под юргана и да спи.

прави всичко възможно да не отиде на работа, баси

Неправилно пиене, или още по-лошо - трезвеност, въздържане от секс и други приятности и ей то го де резултата.... :no-no:

Като не слушате бате си Мушкату, тъй ще се сополивити и температурити... :whist:

Уф....Съседката, оная дето отдоло, звъни одеве и ме моли, да не пускам хилтиту по обяд, а да изчакам да стане 4-5 часа, че не искало да спи лапето и....А аз само пуснах пералнята...Баси....Явно ше се купува нова, щото кога и доде ред да центруфугира, става някав ужас. Че ми идва далече Доминикана, да направя оборот на изабеловата изгора, белким и аз намажа....

ако ще купуваш нова си вземи със сушилня

макар че доста хора казват че е добре сушилнята да е отделно

звъни ми преди малко един съдия и аз му викам "Ай, за много години." пък той "Абе............ не било много хубаво съдия да ти пожелава за много години затова ще ти кажа да си жива и здрава" :D  :D  :D

" пък той "Абе............ не било много хубаво съдия да ти пожелава за много години затова ще ти кажа да си жива и здрава" :D  :D  :D

Чи, прав е човека :lol6:

ако ще купуваш нова си вземи със сушилня

макар че доста хора казват че е добре сушилнята да е отделно

Утре ще е, евентуално...Следобед имам среща с онва младото. Пък гледам и вятър излезе, значи времето е подходящо :P

Отивам в някой техномагазин и взимам първата, която ми хване окото...Ако се случи със сушилня - добре....ако не, ще си суша по стария начин - зимата на теракота, щото отдоло минават тръбите за радиаторите и съхнат за отрицателно време, а лятото, на простира :)

много мразя да бачкам в събота, ама много :mad:

а преди малко ми се появиха мои стари клиенти - искат пак да пазаруват, и можели да гледат в събота.

е, няма как, ще ги водя.................

Утре ще е, евентуално...Следобед имам среща с онва младото. 

ти сега многостаночник го играеш? :lol6:

Че ми идва далече Доминикана, да направя оборот на изабеловата изгора, белким и аз намажа....

Няма вече колегиалност ей ...

На кьоравия и едното око ще изкараш значи. Купувай едно корито и тая де продаваше конфекция 23 годишната кака с един селски сапун да пере дрехи до припадък след бурен секс. Остави аз да отсрамвам българите по тия ширини. То остана и ти да дойдеш и ще развенчаеш мита който налагам че такива 4-5 повторения са само за животните. А стойностните мъже се нуждаят и от сън защото трябва да имат сили през деня да работят (разбирай спам в калдата) и издържат семейство. Хамалската работа в леглото пари не носи.

А, майка вече 2 седмина не спира да кашля и даже не отхрачва.. днес е на рентген.

Аз от 10 дни приемам Кордицепс.

Отхрачването започна на втория ден, вече почти съм се изчистила, от тежката хрема, последвана от обилен гъст секрет в носа няма и следа.

Много съм доволна от този препарат!

п.п. Не го рекламирам, само споделям

Аз от 10 дни приемам Кордицепс.

Отхрачването започна на втория ден, вече почти съм се изчистила, от тежката хрема, последвана от обилен гъст секрет в носа няма и следа.

Много съм доволна от този препарат!

п.п. Не го рекламирам, само споделям

Е, не бих го приела като реклама пък аз. Не го очаквай от мен. Само може да помогне, не да навреди :D

Бронхит са й казали на майка, ма не знам какъв антибиотик каза, че са й изписали.

Дано се оправим всички:)

Обичам здравето си и много се депресирам като реши да ми изневери :D

Док, ти какъв чай пиеш..... принципно нямам тука набран чай и го карам на Биопрограма - от всички видове възможни..

Щото, ако се лекуваш с набрани билки ще ме изпревариш във възстановяването.  :ph34r:

Бе, в тая тема какв е средната възраст? 65?

Е, не бих го приела като реклама пък аз. Не го очаквай от мен. Само може да помогне, не да навреди :D

Бронхит са й казали на майка, ма не знам какъв антибиотик каза, че са й изписали.

Дано се оправим всички :)

Ще се оправите, разбира се!

Скорошно оздравяване!

Аз като гледам за някои ще идва Джим Кери, вместо Джон Кери! :D

Аз като гледам за някои ще идва Джим Кери, вместо Джон Кери! :D

Ми идва един най-големите американски комици тука..кво искаш... :D

да, и децата къш :D 

вали

ами, не съм доволна

наредих едни пържолки в иенската тенджера, нарязах лук на филийки, соев сос, подправчици разни, залях с винце, сложих капака и във фурната на бавен огън

докато се приберем с динозавъра ще е готово

и, специално за Алгоров отбелязвам, е БЕЗ гъби :D

просто нямах :whist:

и ще си налея една-две чашки винце че времето е много болнаво и трябва да се вземат мерки

Този път Борисов щял да се подготви, за да не обърка отново Джон Керис с Джим Кери, както направи преди Коледа. „Огромна подкрепа от Европа, огромна. Завчера Джим Кери се обади да изрази също подкрепата си“. Това заяви Бойко Борисов в предаването „Панорама“ на БНТ на 19 декември 2014 г. След поправката на водещия Бойко Василев за зрителите стана ясно, че Борисов говори за държавния секретар на САЩ – Джон Кери: „Джон Кери, Джим Кери е актьор“, вметна Василев. „Джон Кери, да“, отвърна лидерът на ГЕРБ.

http://afera.bg/%D0%B4%D0%B6%D0%BE%D0%BD-%D0%BA%D0%B5%D1%80%D0%B8-%D0%B8%D0%B4%D0%B2%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%BF%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B0-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F.html

Мхм... Има някой да не е информиран и за това не схваща бъзика, ама що пък да не се посмее на други, че не са информирани... Тъй де.

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Ръката разстояние е добре....

Котка или Торта? А? А а а а?

:D Е тфа дори не съм го видяла... :biggrin:

Така ни опъна тази година в работен план, че спама ми увяхва... :P

Торта... Гараш или Сахер... Мхм...

и ще си налея една-две чашки винце че времето е много болнаво и трябва да се вземат мерки

Профилактиката е майка на здравето...

Ше зема и ас да се профилирам - за да съм здрав де - не за друго!

Така разправят тука... който се профилира профилактично и профилакти профилично, не се разболява...

Ама пък и сладолет не му предписват...

Но пък от друга страна - като не му предписват защо да не му задписват... :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.