Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - (fleurs de l'amour)

Featured Replies

• Автор

Бе, послъгва. Ас му вярвам, колкот пъти не го е срам да каже, че го е вдигал. За толкос ше му повярвам. Само да го заяви кат мъш! А не да се крие с безотговорно неявяване пред консилиума...

• Отговори 2k
  • Прегледи 65,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

А-бе... Ади, нема да пцовам ся, щот Аморето шсе кара...

П.П. Мушкатото обаче не се обади слет тази младичката, едрогърдата и лицеприятна кака. Или още е зает да го дига за осми прът, илииии... го е срам да се покаже, пред камерния състав...

или просто не може...  :D 

и оти мъ споменаваш, аз не съм кат всички жениу бре, от ма убиждаш :mad:

Бе, послъгва. Ас му вярвам, колкот пъти не го е срам да каже, че го е вдигал. За толкос ше му повярвам. Само да го заяви кат мъш! А не да се крие с безотговорно неявяване пред консилиума...

тцъ, измисля си

мръсен спам ли? отивам да си топна ръцете в тоалетната и почваме, айде :D  :hush:  :wub:

ти още ли лочиш чайчета?

...

П.П. Мушкатото обаче не се обади слет тази младичката, едрогърдата и лицеприятна кака. Или още е зает да го дига за осми прът, илииии... го е срам да се покаже, пред камерния състав...

Мани, мани - аз сериозно понякога се притеснявам за него, да не вземе да стане като при дядо Вазов :lock:

.

искаш ли да ти дам? Имам в градината на Божичен. 

а....

аз имам тук една комшийка .... :shy11:

но ако искаш да подариш на жена ми за ЧРД-то и нещо, може да пратиш от вашия край салвия :whist:

ти още ли лочиш чайчета?

и двамата сме на чайчета + вино

аз днес два чайника оправих - повече от литър изпих, сега е ред на червеното :cheers:

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Мани, мани - аз сериозно понякога се притеснявам за него, да не вземе да стане като при дядо Вазов :lock:

аз имам тук една комшийка .... :shy11:

но ако искаш да подариш на жена ми за ЧРД-то и нещо, може да пратиш от вашия край салвия :whist:

нямаш грижи

само кажи датата  :whist:

много лесно се хваща и не е претенциозно

аз слагам салвия в пастета

Мда, ма ся е от червеното чайце със сиренье, ма ней попара :P

днес опраих сигурно над литър само чай............... 

дядо ми едно време закусваше винена попара с червено вино

Редактирано от emmi (преглед на промените)

и двамата сме на чайчета + вино

аз днес два чайника оправих - повече от литър изпих, сега е ред на червеното :cheers:

тъй, тъй

добре сме си :cheers:

дядо ми едно време закусваше винена попара с червено вино

:eek: това не го бях чувала... интересно  :clown:

тъй, тъй

добре сме си :cheers:

:eek: това не го бях чувала... интересно 

ти не го слушай него

баламосва те с чайчета а сам пие греяна ракийка

дроби се хляб и се залива с червено вино

поне това си спомням от купичката на дядо щото бях дете

иначе и четирите деца редовно си получаваха биберон топнат в чашата вино - нямаш си на идея как мляскаха :D

...

иначе и четирите деца редовно си получаваха биберон топнат в чашата вино - нямаш си на идея как мляскаха :D

ЧЕТИРИ ?!?! :no-no: 

нали само два динозавъра имаше бре ?! От де се взеха другите две ?! :no-no::ohmy:

само не ми казвай, че имаш две легални и две отделно :lock:

• Автор

... 

и оти мъ споменаваш, аз не съм кат всички жениу бре, от ма убиждаш :mad:

Сичките жени са еднакви! Ма ти не се обиждай на Стария Тлъстак - то, акъла му е толкова...

тцъ, измисля си

...

Дай му поне шанс на човека да се докаже! 

...

Това е мъчителна смърт, да виждаш младата гола, цъфтяща, лъщяща и пращяща от живот плът пред теб, и да съзнаваш, че затваряш очите си за последно и че последното ти вдишване е било преди десет мъчителни секунди. Брррр...

...

:eek: това не го бях чувала... интересно  :clown:

Това е народен лек за подсилване на подрастващи младежи, както и за приспиване на буйни младенци... Мммм... Старите хора и имат уважението на тази попара... И си я хапват с удоволствие...

ЧЕТИРИ ?!?! :no-no:

нали само два динозавъра имаше бре ?! От де се взеха другите две ?! :no-no::ohmy:

само не ми казвай, че имаш две легални и две отделно :lock:

общо са четири - моите два динозавъра плюс двата динозавъра на сестра ми

дори имахме събирателно име "Мамите" :D

"Мамите казаха", "Мамите искат"....................

мама Тони и мама Еми - няма мърдане, все някоя ще е наблизо и ще те бройка какви ги вършиш :D

Редактирано от emmi (преглед на промените)

Е тва вече е сТрамно! Да зафърлиш хорума за сериала!

Кви времена дойдоха... :D Днес за серяла, утре за плетката... :D

общо са четири - моите два динозавъра плюс двата динозавъра на сестра ми

дори имахме събирателно име "Мамите" :D

"Мамите казаха", "Мамите искат"....................

мама Тони и мама Еми - няма мърдане, все някоя ще е наблизо и ще те бройка какви ги вършиш :D

аааа- така може :)

одобрявам :cheers:

Сичките жени са еднакви!

Бе що никой не ме е сбъркал с Наоми Кембъл кат сме еднакви. Баси. :D

Това е мъчителна смърт, да виждаш младата гола, цъфтяща, лъщяща и пращяща от живот плът пред теб, и да съзнаваш, че затваряш очите си за последно и че последното ти вдишване е било преди десет мъчителни секунди. Брррр...

Иииииииии! :D Като на фото ги прайш тия сцени описателни и фантасмагорични...

Кви времена дойдоха... :D Днес за серяла, утре за плетката...

кой сериал гледаме? :rolleyes:

аааа- така може :)

одобрявам :cheers:

първите два са с разлика пет месеца, къпя моя и отивам да къпя другия който пак си е мой защото сестра ми ражда със секцио и не можеше да вдига тежко като първия мой оставям да си се излежава на пода. В този момент пристига акушерката и що да види? Бебе спи на пода. И ококрва очи. Казвам : "Спокойно, това не е бебето което вчера изписаха от родилно." :D

После къпането го преместихме вечер. Ние вечеряме а диването се размърдало - оп, бибата във виното и всички са доволни.

Последния, четвърти динозавър го водим на консултация и лекарката пита как се справяме /и тя секцио/. И аз викам "А, пием една чаша вино вечер и си я къпем, проблеми няма."

Видяло се е, че не те е страм.

От какво да ме е страм, че одъртявам ли.

тя много черна, ве

• Автор

...

Ми то, щот акъла им толкова! За тфа!

...

Иииииииии! :D Като на фото ги прайш тия сцени описателни и фантасмагорични...

Щот ми се е случвало... Е не по сексуални поводи - ама... Всъщност - страха и уплахата дойдоха след нещото, а не по време...

кой сериал гледаме? :rolleyes:

Тъп... Който не се налага да следя и не замисля за нищо... :D Подли камериарки...

Имах глупостта през отпуската през лятото да хвана от тук от там по разни програми разбъркани серии от различни сезони и сега като го започнаха по Нова телевизия викам А... бабешкия серял... :D Чай да видя правилно ли съм си го насосала от откъслечно видяното.... Оказва се, че съм по-добър сценарист от сценариста... :lol6:

тя много черна, ве

Бе черна... Хората гледат краката, не цвета... :D

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Тъп... Който не се налага да следя и не замисля за нищо... :D Подли камериарки...

а, да, мярнах рекламата...................

аз на вечеря като купя някой склад и ми стига толкоз телевизия :whist:

Бе черна... Хората гледат краката, не цвета... :D

е, крантеста е, сега.....

Щот ми се е случвало... Е не по сексуални поводи - ама... Всъщност - страха и уплахата дойдоха след нещото, а не по време...

Уау! Ще го прочета пак. Толкова красиво си описал нещо, което аз се опитвах да опиша преди време тук във форума в една сериозна тема. Пак във връзка със страха, а не със секса де.

... а наша Merryl бела кат бел леп у средата... Поне под тестемеля толкова се види...

Махни, махни. Белджото се махна без да ми я намери тая хубавелка. Прекрасна е, но искам да я видя цялата.

а, да, мярнах рекламата...................

аз на вечеря като купя някой склад и ми стига толкоз телевизия :whist:

Виж ся - вече ми идва много по-лесно да оперирам с дистанционното, отколкото да пиша на лаптопа. :shy11: Лягаш, завиваш се с мекичкото памучно одеалце и само лапичката ти се подава с дистанционното... :D

Не те дърпа ишиаса... :D

• Автор

От какво да ме е страм, че одъртявам ли.

С одъртяването човек може само да се гордее. Виш от степенуването на ценностите тря да се страм! Един хорум е поне пет пъти по-ценен от кой да е серял!

Уау! Ще го прочета пак. Толкова красиво си описал нещо, което аз се опитвах да опиша преди време тук във форума в една сериозна тема. Пак във връзка със страха, а не със секса де.

...

Ти па ся красиво било. Трябваше да е страшно! Ти ме разсипа...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.