Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - (fleurs de l'amour)

Featured Replies

Наздраве! :cheers:

• Отговори 2k
  • Прегледи 65,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

ПП. Всъщност, всички наркотици, най-добре се усвояват с алкохол.....Не че препоръчвам наркотични вещества, вместо кисели краставички, ама така, по принцип :clown:

Вашата лесна, свещи, мещи ... аз гуми за смяна имам. Искат да ме оставят от 8 000 км. ама аз не ги оставям. Но вече няма на къде.

Като знам че с тия пари някой си купуват коли а аз да ги хвърля за гуми и направо ми прилошава.

Утре ако не ме излъжат с някоя добра оферта и имам време може и да ги сменя.

за какво е наздравето? :)

викам, да пием за изнудвачите дето изнудват по телефона да им правят експресно свещи

викам, да пием за изнудвачите дето изнудват по телефона да им правят експресно свещи

За тях вече пихме :rolleyes:

ПП. Всъщност, всички наркотици, най-добре се усвояват с алкохол.....Не че препоръчвам наркотични вещества, вместо кисели краставички, ама така, по принцип :clown:

Тоя снимка ме изкърти, с цианкалия :D :D :D 

Да пием за новата песен , която смятам да запиша... :D Наздраве от нас, със сестрата! :D

Тоя снимка ме изкърти, с цианкалия :D :D :D

Ми то, цианкалия, все едно бадемов аперитив....Поне на миризма го докарва :whist:

Да пием за новата песен , която смятам да запиша... :D Наздраве от нас, със сестрата! :D

Да сте живи и здрави със сестричката :rolleyes:  Ама то, ако пиете редовно, няма как да не сте :cheers:

За гумите на Изабел :cheers:

И да мина метър при "нашите хора" че разбрах че са ме докладвали. Обичайните заподозрени.

И да мина метър при "нашите хора" че разбрах че са ме докладвали. Обичайните заподозрени.

Напоследък си купувам гуми hankok, ти кажа доволен съм...Уж корейски се водят, ама пише на китайски, поне така ми каза един, дето му отбира...Летните ми излязоха под 300 лева, а зимните, малко над 300...

За тях вече пихме :rolleyes:

е, кога, бе?!? :ohmy:

Напоследък си купувам гуми hankok, ти кажа доволен съм...Уж корейски се водят, ама пише на китайски, поне така ми каза един, дето му отбира...Летните ми излязоха под 300 лева, а зимните, малко над 300...

С едната съм и намерил цаката с едни много яки китайчета (евтини за тукашните цени) от който съм много доволен. Лепят много добре и издържат като оргиналните брижестонки ама тоя път случая е по особен и няма да стани с трици да ловя маймуни. Просто го предчувствам.

нещо сгази лука ли :D

тюююююх.................. изтървах

нещо сгази лука ли :D

А кажи ми как да сгазиш лука? Някои се мислят за много актуални и се препознават в постовите ми (без да съм ги цитирал или обръщал към тях по именно или с ник) а аз не ги броя за живи. Виж какво нещо е да се вземе на сериозно някой и да си повярва !

п.п. Ти кажи с талянците разбра ли се ?

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

С едната съм и намерил цаката с едни много яки китайчета (евтини за тукашните цени) от който съм много доволен. Лепят много добре и издържат като оргиналните брижестонки ама тоя път случая е по особен и няма да стани с трици да ловя маймуни. Просто го предчувствам.

Е как са там цените? то и тука има разни скъпи гуми, има и по-ефтинки, но за мен тия са оптималните като качество и цена...

Е как са там цените? то и тука има разни скъпи гуми, има и по-ефтинки, но за мен тия са оптималните като качество и цена...

650 долара за гума ми искат !!! Континентал 255/50/19 SSR  ръмфлат.

Няма китайски аналози на тази гума тук.

650 долара за гума ми искат !!! Континентал 255/50/19 SSR  ръмфлат.

Няма китайски аналози на тази гума тук.

Аз слагам 215/60/17 H  Пробвал съм и 225/60 и 235/60, ама сякаш с тия си върви най добре.....

п.п. Ти кажи с талянците разбра ли се ?

наредих депозита 

да видим кога ще го получи

нямал бил пей пал............ пхххх..........

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.