Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - (fleurs de l'amour)

Featured Replies

100км от Русе и пак те фанА :no-no:

Само от представата , че мога да се доближа - нещо като мечтите стават реалност, но с обратен знак :lock:

• Отговори 2k
  • Прегледи 65,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Само от представата , че мога да се доближа - нещо като мечтите стават реалност, но с обратен знак :lock:

:*

Добър ден..........след 3 часа в сервиза за смяна на дясна биалета се прибрах!!!

Добър ден..........след 3 часа в сервиза за смяна на дясна биалета се прибрах!!!

ЧЕСТИТО!  :)

аз сменям централното заключване

100кинта ще ме хване

Ако са 100 ще е добре.............то при мен забавянето беше щото докът докарат биалетата мина 3 часа!!!!Инак колата беше на канала в 9.15 в 9.20 беше диагностицирана в 9.30 поръчана резервната част ,а дойде в 12,10 ,а смяната отнема 10 минутки :)

Жената напазарува , време е да се изнасяме от Варна :)

вие не карате ли баби и дядовци със вас?

Ако са 100 ще е добре.............то при мен забавянето беше щото докът докарат биалетата мина 3 часа!!!!Инак колата беше на канала в 9.15 в 9.20 беше диагностицирана в 9.30 поръчана резервната част ,а дойде в 12,10 ,а смяната отнема 10 минутки :)

Ти за такава простотия посети сервиз и изгуби логично 3 часа !

Хора кажете ми едни хубави батерии - duracell стават ли и кой модел да са, че видях че има 100 чешита..? В смисъл да ги сложа на фотоапарата, че ми трябва за клипчета... пък купих едни Panasonic дет издържаха 3 мин... :D 

Не обичам зимния дъжд!

Ти за такава простотия посети сервиз и изгуби логично 3 часа !

Преди 3 години сам си ги сменях ......но сега мислех ,че е шарнир инак щях да ги сменя пред блока докато си пия сутрешното кафе:).То работа за 10 минутки от всяка страна.

Преди 3 години сам си ги сменях ......но сега мислех ,че е шарнир инак щях да ги сменя пред блока докато си пия сутрешното кафе :).То работа за 10 минутки от всяка страна.

Вероятността да е шарнир при условие че е със здрав маншон е много малка. Ако я беше вдигнал на крик веднага щеше да го разбереш.

Ясно ама майстора ми взе 10 кинта за смяната само.............

Ясно ама майстора ми взе 10 кинта за смяната само.............

Намерил си евтина работна ръка ама не забравяй и времето че то понякога е безценно.

ко стаа тука ве? де са всички?  :eek:  :mad:

Някой специално ли ти трябва или просто питаш ?

ко стаа тука ве? де са всички?  :eek:  :mad:

Сега се прибираме от работа някои.

Броих пари цял ден, че даже останаха и за утре.

Тежко е...

Хора кажете ми едни хубави батерии - duracell стават ли и кой модел да са, че видях че има 100 чешита..? В смисъл да ги сложа на фотоапарата, че ми трябва за клипчета... пък купих едни Panasonic дет издържаха 3 мин... :D

Дюрасел нямат равни, особено за такива функции.

Има едни екстра пак към 12-14 броя бяха...

Идват екстра като цена.

Чеки сега ще снимам тия в къщи за точен модел, но които и да вземеш няма да сбъркаш.

$_35.JPG

Те тия визирах.

Сега се прибираме от работа някои.

Броих пари цял ден, че даже останаха и за утре.

Тежко е...

На кинти мирише в темата !

В Доминиканата кеша ли е на почит или разплащането с карти?

Големи суми от над 10к долара само с чекове. Под тях как ти е удобно. По магазини кеша е на почит съм забелязал понеже за да го стимулират правят намаления ако плащаш кеш. Явно не им се плащат данъци ...

И тук така стана напоследък.

Толкова години усилия в посоката Всички пари на светло и да преборим сивата икономика.

Сега такива големи данъкоплатци като Лукойл (примерно) като сипеш гориво и платиш в брой ти дават допълнителна отстъпка.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.