Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - (fleurs de l'amour)

Featured Replies

ПП Дошло дрътото му магаре :speak:

• Отговори 2k
  • Прегледи 65,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Подремна малко и страшно добре ми се отрази биричката. Някой да иска :beer:

Доде не е дошъл Док, с неговите кайвета и бисквитки, едно мезенце към биришката :rolleyes:

изпревари те

На правилния път си - сьомга, безхолестеролности, мюслита, млада и свежа кръв, кайт, майт... Направо си в десятката. Само тия страничните забежки, дет ти създават излишно емоционално напрежение... ама щом ти е гот, те пък те държат в кондиция. :D

п.п. Постоянно се говори за критическата на жените, ама и мъжете като навлязат в една определена възраст, така ги чатка сачмата, че не е истина. :D Добре, че си вярват, че са вървежни, та да няма харакирита. :D

Аз от как се помня съм в критическата така че разлика не виждам и съм свикнал. Влизам подготвен в критическата, с "безценен опит" ха ха .

стой, ве :D

Да, да. Не ща лаваж по никое време. :D

Въй! Какви думи знаааммм... :D

Абе , то верно ми беше време за ставане, пък и като чух познатия глас - направо ококорих очи, сънят изчезна яко дим.

Вече даже не помня какво сънувах

Да, да. Не ща лаваж по никое време. :D

Въй! Какви думи знаааммм... :D

аз чакам да звънне детето да ходя да го вземам от автогарата

Ама беше приятно .... :lock:

значи не си сънувал мен

Ама беше приятно .... :lock:

Док, оправи си поста, че остана точно под клизмата това, че ти е приятно... :D

значи не си сънувал мен

Сега се зачудих - ако е само насън, дали пак ще го разхлабва... :shy11:

значи не си сънувал мен

Сънувал е органа на правоохрнаителната система от женски пол...Ясно :whist:

аз чакам да звънне детето да ходя да го вземам от автогарата

Аре, аз мета и гася... До някое време, ако не заспя пред сериалчето... :D

Утре, трябва да ида на село, да пооправя малко кочината, че в събота ще ходя на пазар, да си купя малки прасенца :)  Убу, ама ми са ми пише, оназ по-голямата кака, че утре е свободна и искала да се.....видим....

Та ся се чудя, дали да я отсвиря или след като варосам, застеля и наглася кварцовите ламби  и квото там си е нужно, да се върна вечерта, да я нахраня и нея/тва с кво си храня приятелките, станало голям проблем, чак и литературни съчинения и преразкази имало :no-no: ....одеве го видях :ohmy: /
 и после да се връщам на село  сутринта рано.... :speak:

Отклоних вежливо поканата, ако е стока каката, пак ще се обади, ако не е....квото-таквоз :) Занесох половинка ракийка и квото беше останало от мусаката на тамагочито, даже изрових и едни датщайнки, дето не ги нося.  Купих си сода от магазина, че беше свършила, а ще пържа черен джигер.

Ся му е време, да стягам салатката, че ми се допи и на мене ракийка. Не ли :rolleyes:

Отклоних вежливо поканата, ако е стока каката, пак ще се обади, ако не е....квото-таквоз :)

Каква кака ? Какво пак съм изтървал ? Аз покрай тия идиоти ша изтърва какво става с наЩи хора.

да се върна вечерта, да я нахраня и нея/тва с кво си храня приятелките, станало голям проблем, чак и литературни съчинения и преразкази имало :no-no: ....одеве го видях

Вече ги храни със смески за животните че тука стана война заради твоята храна. Само био продукти от сега нататък.

Каква кака ? Какво пак съм изтървал ? Аз покрай тия идиоти ша изтърва какво става с наЩи хора.

Културната, дет си заминава, без да я подканям.

Вече ги храни със смески за животните че тука стана война заради твоята храна. Само био продукти от сега нататък.

Нейсе, запуши я :whist: 

Че от тва, по-голям биопродукт има ли, ве :whist:

Четох онзи ден, за шишчета в буркан, И реших да пробвам и аз. Рецептата е много лесна, Начи, сичко се прави, както се правят шишчетата, само че не се пекат на скарата, а се редят в буркан /обезателно сух/,  на дъното на който се нарежда лук на кръгчета, и на гърлото на буркана се слага фолио. Важно е, да се знае, че се поставя после в студена фурна и се пуска на 180 - 200 градуса. За около час-полтора, шишчетата са готови .

Нарязъл съм месцето и леко го мариновах с подправки, малко ракия, лимонов сок и соев сос. Ся си почива на хладно. Нарязах и чушка, беконче, гъбки, доматче, лук  и начупих шишчетата, че са много дълги и не влизат в буркана.

Оправих и джигера, току що го поизмих от содата и ся са отцежда. След малко ще го пръжна. Ама ся да пийна една ракийка.

Наздраве :cheers:

Въх тоя филм Интерстелар направо ме разби !  :eek:

Аз все го прескачам...Викаш стаа за зяпане?

Аз все го прескачам...Викаш стаа за зяпане?

Не е за хора с много ограничено мислене, щото ще ти се стори абсурден.... 

има оценка 9 в IMBD ... :) от мен 10

първо, че съм заклет фен на Sci-Fi филмите, второ, че винаги съм се вълнувала от тези теми в реалния живот, трето, че чета точно такава книга... иии, абе лично мен ме разтърси. Да, както написах - красиво, емоционално пътуване до неизвестното.... 

Не е за хора с много ограничено мислене, щото ще ти се стори абсурден.... 

Айдееееее......и Аморето, ма изкара с ограничено мислене :speak:

40-годишна девственица, обидена на чест, към поет в съда: Прошка не давам

Emmi - ей на такова дело ти пожелавам да идеш - сюжет, фактология, вдъхновение. Абе, поезия ..... :shy11:

А кажете ся, как човек да не скочи зад бързия влак....Уф, те па май ги спряха....

40-годишна девственица, обидена на чест, към поет в съда: Прошка не давам

Emmi - ей на такова дело ти пожелавам да идеш - сюжет, фактология, вдъхновение. Абе, поезия ..... :shy11:

Въх, таз ми напомня на една виртуална позната :eek:

Ами ако и тука има такива и се засегнат ! Ще вкараш форума във война с тия провокативни линкове за дискусия.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.