Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - (fleurs de l'amour)

Featured Replies

От тиква превключихме на клизми и всичко цветно и 3D.

Смятам че половината постове трябва да се докладват.

Който яде тиква, няма нужда от клизма. Тя, тиквата прочиства всичко :whist:

Да ти кажа аз уж да я опитам и...опуках половината тавичка.  :hush:

Даже и на количество мед съм я уцелил, та нито е прекалено сладка, нито и липсва сладост.  :lick lips:

Благодарско още веднъж за акъла!

Без твоя помощ щях да я метна в кофата направо  :)

Мадоната, шестица от тотото е спечелила :)

• Отговори 2k
  • Прегледи 65,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз на жив човек, не съм правил клизма, все още....Ама на прасето съм правил. Начи, като го ощавим, опърлим и опечем с горелката, сетне го изстъргваме да побелее и му са изрязва осмянката. Навираме един маркуч в гъзното черво и хубаво се измива всичкото ако с водичка. После с едно специално подготвено за целта чаталче, разтваряме червото, слага се фуния и в нея се набутват накълцани мръвки. Усукват се и се премятат на кол, на който се сушат :) Начи, мога да заместя един доктор :rolleyes:

:lol6: ти направо ще ми изядеш хляба баси :D 

на жив човек не пробвай, моля те.

има голяма разлика между това да промиваш червата на умряло прасе и жив човек, въпреки,ч е дупката е същата, червата са си черва, лайната дето излизат са си все  лайна. Има си тънкости, които няма как да се обяснят по интернет, а в тях е чалъма как да не умориш човека и от жив, да се превърне в мъртъв, с пръснати от водата чревца.... ;)

Да ти кажа аз уж да я опитам и...опуках половината тавичка.  :hush:

Даже и на количество мед съм я уцелил, та нито е прекалено сладка, нито и липсва сладост.  :lick lips:

Благодарско още веднъж за акъла!

Без твоя помощ щях да я метна в кофата направо  :)

Аз бях решил да пиша веднага ама се отказах но сега набрах смелост и заявявам че това е порция за един човек ако съдя по себе си ако я барна тази тавичка.

:lol6: ти направо ще ми изядеш хляба баси :D

на жив човек не пробвай, моля те.

На умрял, няма да е толкова яко :super:

Аз бях решил да пиша веднага ама се отказах но сега набрах смелост и заявявам че това е порция за един човек ако съдя по себе си ако я барна тази тавичка.

То и аз тъй....ама ся кат си призна, ми доде и на мене кураж. Щото ше ма набедят за лаком :shy11:

На умрял, няма да е толкова яко :super:

А, и там си има предимства - поне ще си сигурен, че каквото и да направиш няма да влошиш положението :)

Аз да не мислиш, че директно върху живи хора съм се учил да правя това, което мога  ?

Даже и до ден днешен, когато не съм сигурен в уменията си -отивам в моргата с учебника и правя всичко толкова пъти, колкото са нужни за да съм сигурен в себе си :)

А, и там си има предимства - поне ще си сигурен, че каквото и да направиш няма да влошиш положението :)

Аз да не мислиш, че директно върху живи хора съм се учил да правя това, което мога  ?

Даже и до ден днешен, когато не съм сигурен в уменията си -отивам в моргата с учебника и правя всичко толкова пъти, колкото са нужни за да съм сигурен в себе си :)

Теби, съм та признал :

Един човек умрял. Тръгнали да го погребват, ама доде го носели към гробища, взели че го изсипали от ковчега. Убу, ама един засилен камион, доде спре и прегазил умрелия. Шофьора слязал, видял, че е умрял и кво да прави, огледал са, никой не нямало, хванал умрелия и го метнал в едно езеро и запрашил с мръсна газ.....През тва време, едни бракониери, фърлили бомба в езерото. Изплувала една камара риба и естествено покрай нея и нашия мъртвец. Ония са уплашили, че убили човек, огледали се и като видели че никой не ги е видял, го фанали умрелия и го метнали на жп релсите....Минутка, след тва се задал влак....Машиниста, свирил, свирил, дръпнал и спирачката, ама късно....влака минал отгоре....Кво да прави, изтеглил умрелия на жппрелеза и подкарал влака.....Вдигнали бариерата и нещеш ли, минала линейка. И доде набие спирачки и минала през умрелия. Кво да правят, качили го на линейката и прави при Док, който пак бил на смяна- демек ТАМ.

Док, написал у форума, че му докарали труп, ама кво да прави, ша са пробва да го спаси... И улязал в манипулационната с маркуча, фунията и сапункената вода.И към края на смяната, написал пак у тоз форум:

Ша го бъде, бре хора. Ша го бъде.....

Редактирано от Препикану мушкату (преглед на промените)

Няма как да не те попитам и в секса ли се учиш по същия начин?

Честно казано количеството определено не е голямо.

То и аз тъй....ама ся кат си призна, ми доде и на мене кураж. Щото ше ма набедят за лаком :shy11:

Лаком ще го преживея ама пухчо и празчо ми дойдоха в повече и се спрях да пускам поста. И това друже представителка на тежката категория да ми го каже !!!

Лаком ще го преживея ама пухчо и празчо ми дойдоха в повече и се спрях да пускам поста. И това друже представителка на тежката категория да ми го каже !!!

Е, то тва са нежности. Зайче и писанчо се поизтъркаха.

Аууууу, де отиде и ти у тежката категория, ве :ohmy:

Аууууу, де отиде и ти у тежката категория, ве :ohmy:

Няма избор във виртуалното пространство и трябва да работим с наличните бройки. Добре че в реалния живот по има избор.

Няма избор във виртуалното пространство и трябва да работим с наличните бройки. Добре че в реалния живот по има избор.

Аз рекох, че оназ, дет с хладилниците или малката дето е у вас :lol6:  Мани тоз виртуал, хич да не ти пука :whist:

Бояджийке, де са губиш :rolleyes:  Амен, да ми стане мъчно за теби :)

Тва за Уишата :P

Редактирано от Препикану мушкату (преглед на промените)

Аз рекох, че оназ, дет с хладилниците или малката дето е у вас :lol6:

Е аз да не съм мазохист ! Къде ме търсиш в Б група за виртуална машина ти говоря.

Сега си залепих гумата на колата, праснах и два фитила в бързината. Ей това е баси кефа с тия ръмфлат гуми. над 100 км минах със спукана гума вчера. Сега се качвам да ида до магазина и като видях лампата и се сетих че гумата пукната. Ама я направих в бързината и да направим едно кръгче че се залежах.

Гутен морген

Док да докладва смяната

останалите да стават, да си мият сизъбките

аз отивам да се вържа на две фльонги и половина и после да пия кафе

Гутен морген

Док да докладва смяната

Дежурството премина напрегнато 3 инсулта, един инфаркт, една травматична  ампутация на крак - производствена авария.

един починал.

Гутен морген

Док да докладва смяната

Тъй вярно, сър! или сърке.. :D :D

Добро да е...чайййй, чайй, чайййй.... 

А коолкото до сънищата ми... Док, то това не ми остана като травма, щото майка ме беше успокоила :D :D :D

Дежурството премина напрегнато 3 инсулта, един инфаркт, една травматична  ампутация на крак - производствена авария.

един починал.

:( 

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

Чудя се що толко малко жени (и не само те) се къпят сутрин, баси...

Като свърталище на неизмити и миризливи котки е пред училищата.

Излиза от колата да завлече детето до входа, а колата тръгва празна по улицата, друга застанала с неизмитата си коса и крещи, говорейки по телефона точно пред входа, а други две в същото време ще се избият на улицата, щото едната спряла точно на пешеходната пътека и другата трябвало да спре 30 метра по-надолу...

И се псуват като хамали и крещят и...а бе определено си личи, че не са си лягали до мъж отдавна.

Хелоуин който уважава да се завърти пред някое училище сутрин и ще се изкефи колко народ няма нужда от маски и грим.

Чудя се що толко малко жени (и не само те) се къпят сутрин, баси...

Като свърталище на неизмити и миризливи котки е пред училищата.

Излиза от колата да завлече детето до входа, а колата тръгва празна по улицата, друга застанала с неизмитата си коса и крещи, говорейки по телефона точно пред входа, а други две в същото време ще се избият на улицата, щото едната спряла точно на пешеходната пътека и другата трябвало да спре 30 метра по-надолу...

И се псуват като хамали и крещят и...а бе определено си личи, че не са си лягали до мъж отдавна.

Хелоуин който уважава да се завърти пред някое училище сутрин и ще се изкефи колко народ няма нужда от маски и грим.

Ще се учудваш.... имала съм случай с колежки, които не се къпят няколко дни подред... От Великден на Великден го правят.. 

Тая липса на хигиена... ако знаете кви неща съм виждала, подушвала ..... 

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

Гутен морген

Добро утро!

Точно това е момента на ставането... :)

Едит - ти в колко си станала, за да пишеш в 7.35 бре...

Зъпките измити. И не само зъпките де.

В момента съм на кафепиене и обиколка из нета.

Ай, леко с фльонгата, че Док е уморен, да не се налага да те развързва. :P

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Добре де, а как тия същите кифленски майки ще създават възпитанието на детето си, относно хигиенните навици?!?!

Айде другото да го оставим настрана за миг...

Как ще кажеш "Влизай в банята за вечерен душ", при положение, че ти самия се къпеш веднъж седмично (примерно) ?!?!

Да се надяваме детето да е по-умно от майка си... 

Защото, докато повечето деца не им пука, съм виждала и такива, които от малки а по-добри от родителите си не само по отношение на хигиената си...

, относно хигиенните навици?!?!

.....

Трябва да ми дойдеш на гости някой път с нощувка , ще оставим жените да се забавляват някъде, а теб ще те заведа в отделението за два-три часа да постоиш и ще видиш (и помиришеш) такава хигиена, че тези майки от сутринта ще ти се сторят като нимфи, ухаещи на амброзия :shy11:

Добрутру :)  Днес, пак му мяза, пак на пролет. Имам едно подозрение, че времето са опитва, да на подлъже и после да ни накаже :huh: 

Добро утро!

Точно това е момента на ставането... :)

Едит - ти в колко си станала, за да пишеш в 7.35 бре...

в шес и половина :whist:

Трябва да ми дойдеш на гости някой път с нощувка , ще оставим жените да се забавляват някъде, а теб ще те заведа в отделението за два-три часа да постоиш и ще видиш (и помиришеш) такава хигиена, че тези майки от сутринта ще ти се сторят като нимфи, ухаещи на амброзия :shy11:

има моменти когато въздуха не само го помирисваш ами може и да го видиш :D

и да го усетиш на вкус

вече съм се йогизирала, закусила и пила кафе, попях заедно с бегерадио докато преместя колата до офиса  и съм си уредила едно огледче в единадесет и половина

обаче времето е доста гадно и май ще попея още защото ще взема колата

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.