Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - (fleurs de l'amour)

Featured Replies

Той ти натресе тиква да печеш, па ти го вардиш, като ятак пред околийски....

Да пуснем ли анкета?

10931409_10205757611758578_8486998770975

• Отговори 2k
  • Прегледи 65,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Да пуснем ли анкета?

10931409_10205757611758578_8486998770975

моя осмукан....

аз само пия :shy11:

Аз и мезя :rolleyes:

Наздраве :cheers: 

моя осмукан....

аз и мисля

малък ми е апартамента

трябва ми една стая за работилница

ееееееее, чак толко, нема са напрягам :wub:

измислям тапицерията

Аааааааа, имаш уважителна причина :D

понеже искам да е подплатена с вата и замислям да зашия ватата към плата и по борда да сложа бордюр - плата е с готин бордюр и всичкото това чудо трябва да го скроя и зашия и после да го пришпандоря към дъното на куфарчето с такера и с декоративните кабзи

работа сериозна и отговорна

С меда после ли се заливат парчетата, като изстине или преди да я изкарам от фурната?

В смисъл има ли някакъв чалъм - първо меда за 10 минути и после орехите за 10 или е въпрос на вкус това?

Да пийми за отговорната и серьозна работа :cheers:

С меда после ли се заливат парчетата, като изстине или преди да я изкарам от фурната?

В смисъл има ли някакъв чалъм - първо меда за 10 минути и после орехите за 10 или е въпрос на вкус това?

Шекер и слагам....Ама мене, ако питаш, като стане готова, намажи я с тоз мед и поръси орехите и пусни да пече само отгоре за някоя минута  :)

Да пийми за отговорната и серьозна работа :cheers:

Шекер и слагам....Ама мене, ако питаш, като стане готова, намажи я с тоз мед и поръси орехите и пусни да пече само отгоре за някоя минута  :)

И аз тъй си мислех...

Наздрае!

Интересното е, че от няколко години винаги, като ми трябва адекватен съвет влизам тук, в този форум и в тази тема и винаги получавам такъв.

Без значение дали питам за кофраж, висша математика, манджа, хотел, мангизи и прочие...

Но пък и помагащите са винаги едни 5-6 човека, а всичко останало чете, гледа сеир и после се включва с неадекватни коментари.

Не, че е важно, ама се замислих...

Ай, още една чешка и да въря да прая манджата, че ми са допи и винцеее :shy11:

Интересното е, че от няколко години винаги, като ми трябва адекватен съвет влизам тук, в този форум и в тази тема и винаги получавам такъв.

Без значение дали питам за кофраж, висша математика, манджа, хотел, мангизи и прочие...

Но пък и помагащите са винаги едни 5-6 човека, а всичко останало чете, гледа сеир и после се включва с неадекватни коментари.

То и аз тъй.....То по уж специализираните форуми, все некви лапертии и яко спам.... Други, питат как да си пуснат компютъра, а иначе компетентни и дават акъли и те. Да се смееш ли, да плачеш ли? Ние си ги знаем, ама има хора, дето наистина се нуждаят от съвет и попадат, баш на тия дървените.

Кво аперитивиш?

Гроздова ракийка :)

Редактирано от algor (преглед на промените)

То и аз тъй.....То по уж специализираните форуми, все некви лапертии и яко спам....Гледам от известно време един, дет жена му си продаде къщата, та си купи и той телевизор и лаптоп, та ся дава акъли за телевизори. Други, питат как да си пуснат компютъра, а иначе компетентни и дават акъли и те. Да се смееш ли, да плачеш ли? Ние си ги знаем, ама има хора, дето наистина се нуждаят от съвет и попадат, баш на тия дървените.

Тъпото е, че веднъж като ги прецака някой с неадекватен съвет и тия хора спират да се доверяват на форуми и бягат далече от такива съвети.

А просто са попаднали на невеж кретен...

не го мисли чак толкова :whist:

Гроздова ракийка :)

Последно от Карабунар гепих една смокинова за проба, че и на приятел довлякох.

То пък се оказа, че става.

На пазара имам едни братя, от които купувам плод и зеленчук от години, та единия брат прави гроздова и кайсиева, ама още не съм стигнал до проба там.

Тъпото е, че веднъж като ги прецака някой с неадекватен съвет и тия хора спират да се доверяват на форуми и бягат далече от такива съвети.

затова човек трябва да пита някой на когото има доверие

То са получава така, щото невежите кретени, са по-агресивни. Не ги притеснява липсата на знания и че се излагат, а само бълват и бълват. И човечеца дошъл за съвет, приема тяхното мнение. Ей го Мики, едва ли има някой, дето повече разбира от чаркове и сглобки на компове, ама не смее да влезе там човека...И си е прав, то никой нормален, не може им издържи.

затова човек трябва да пита някой на когото има доверие

Да, ама то доверието се гради с години и рухва в миг.

Тук е по същия начин, ама доста лумпени кретеноидни не го разбират и само лялят като латерни.

Да, ама то доверието се гради с години и рухва в миг.

Тук е по същия начин, ама доста лумпени кретеноидни не го разбират и само лялят като латерни.

Всяка тема за конфигурация се превръща във война АМД- интел....Телевизорите същото, телефоните и те...А за антивирусните, нямам думи, всеки фанал неква и псува другите.

Запрятам ръкавити и почвам да се грижа за вечерята, че таз вечер, пак ще окъснея. :)

Всяка тема за конфигурация се превръща във война АМД- интел....Телевизорите същото, телефоните и те...А за антивирусните, нямам думи, всеки фанал неква и псува другите.

Запрятам ръкавити и почвам да се грижа за вечерята, че таз вечер, пак ще окъснея. :)

Бягай се оправяй.

После да минеш за пуретката, а аз ще кажа какво стана с тиквата.

Лесно ти е на тебе, че по вашия край всички сте с цици и то с най-големите.

аз нямам :whist:

но пък, не че се хваля, ама моите динозаври имат адски умна майка :)  Измислих го. И го скроих. Направо съм неприятно умна, значи.............

да сложа малко многоточия и аз че били на мода

динозавър2 се прибра от тренировка

пратих го да си пържи яйца

любимата му храна

все едно има рожден ден в момента :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.