Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - (fleurs de l'amour)

Featured Replies

аз дърпам от руски сайт

Дърпам си "Физрук", дърпам и "Кухня", както и "Интерни", ама тоз няма да го дърпам.....Не че другите, кой знае кво, ама по-биват, а тва пълна простотия...За моя вкус де, явно на някои им харесва, иначе няма да го правят филма :)

• Отговори 2k
  • Прегледи 65,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

дан съм учила да ставам продавачка, баси....едно 15000 за образование, че и повече сигурно сме дали за образование човек................................

и да стана продавачка... напрао ша са гръмна ве

Маркетинг..

ще специализирам в логистиката, ама кът ни ма взимат на работа, няма как да си платя магистратурата ... да го.. 

Стънката хубаво се закачи в застраховането......

Дърпам си "Физрук", дърпам и "Кухня", както и "Интерни", ама тоз няма да го дърпам.....Не че другите, кой знае кво, ама по-биват, а тва пълна простотия...За моя вкус де, явно на някои им харесва, иначе няма да го правят филма :)

аз всичко дърпам от там

изобщо не се занимавам със замунди

Ся остава и Аморето да ми продава гащи :lol6: 

аз всичко дърпам от там

изобщо не се занимавам със замунди

Аз па ги зяпам онлайн.

Е, понякога и дърпам от мастерс тб или енерджи торент, рядко от замундата...

Ся остава и Аморето да ми продава гащи :lol6:

Аз па ги зяпам онлайн.

бе, забива от време на време и ме дразни със страшна сила

бе, забива от време на време и ме дразни със страшна сила

Аха, затва си ги дърпам и аз....То зависи, колко хора го гледат, ако са много - не забива...Има и един трик, който понякога го правя. Начи пускам филма и веднага на пауза. Кат минат 10-15 минути го пускам и тръгва гладко :)

моята камерна сбирка не се сътоя - на едната мацка детето се оказа с гнойна ангина, а на другата се наложи да остане на работа че някаква госпожа щяла да идва в седем и половина да си споделя болежките

така че аз си направих сълътката и си я изядох с кеф

плюс още четири-пет препечени филийки с разбит хайвер 

един вид, си устроих малък пикник докато се появи динозавър2 който е на тренировки

:begging:

filmtv.org много добър сайт за филмчета онлайн.. 

Аз пиша сериала и ми излиза сайта на телевизията, която го излъчва и си го гледам от там. Има ги и в ютюб, ама качеството е кофти...

Аз пиша сериала и ми излиза сайта на телевизията, която го излъчва и си го гледам от там. Има ги и в ютюб, ама качеството е кофти...

аз пиша филма и "смотреть онлайн" и ми излиза къде да го гледам

моята камерна сбирка не се сътоя - на едната мацка детето се оказа с гнойна ангина, а на другата се наложи да остане на работа че някаква госпожа щяла да идва в седем и половина да си споделя болежките

така че аз си направих сълътката и си я изядох с кеф

плюс още четири-пет препечени филийки с разбит хайвер 

един вид, си устроих малък пикник докато се появи динозавър2 който е на тренировки

То и аз бях на събрание на входа, ама бързо приключи :ph34r:  Иначе мезето ми е супер- маринован патладжан....Станал е великолепен, а и сланинка си резнах :lick lips:

вай човек...ся гледах едни стажове, за някой стажове искат опит също

ХААХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХ!!!!!!  :mad:

Устния френски, винаги е предимство :clown:

вай човек...ся гледах едни стажове, за някой стажове искат опит също

ХААХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХ!!!!!!  :mad:

я, се логни тук:https://www.facebook.com/groups/stipendii/

това е група където се пускат разни стипендии, конкурси, стажове.......

я, се логни тук:https://www.facebook.com/groups/stipendii/

това е група където се пускат разни стипендии, конкурси, стажове.......

мерси, ся пуснах за една логистична фирма :D 

ама стаж де.... ареса ми .... 

ама кат си видях имейла с потвърждения, че CV е изпратено... :D а телефона ми, се "спука" д а звъни... даа :D 

аз пиша филма и "смотреть онлайн" и ми излиза къде да го гледам

Ако ми хареса някой, си го намирам как е по сезони и си го дърпам от торентите. А дето по не ме кефи, така само да убия време, си го гледам онлайн...А дето ги гледам с интерес, тия новите, ги чакам с нетърпение да излязат и веднага тегля :)

ама кат си видях имейла с потвърждения, че CV е изпратено... :D а телефона ми, се "спука" д а звъни... даа :D

Ще ти звъннат, няма се пуашиш :)

На мене още ми звънят за бач....Ама аз не ибавам, стига ми толкова. Оня ден, ма агитираха да ходя в Алжир. Моя ли хукна из тез пустини, а и парите не бяха кой знае колко, иначе ако бяха турнали още някоя хилядарка, можеше и да се навия.

ти се вкарай в групата 

пускат всеки ден по няколко предложения

ти се вкарай в групата 

пускат всеки ден по няколко предложения

там съм :) 

Ще ти звъннат, няма се пуашиш :)

На мене още ми звънят за бач....Ама аз не ибавам, стига ми толкова. Оня ден, ма агитираха да ходя в Алжир. Моя ли хукна из тез пустини, а и парите не бяха кой знае колко, иначе ако бяха турнали още някоя хилядарка, можеше и да се навия.

Ей, къде ги копаш ти тия работи ве... тцъъъ :D мен дано ми предложат да ида до некой офиЗ .. .:D 

там съм :)

ан тъй

Оня ден, ма агитираха да ходя в Алжир. Моя ли хукна из тез пустини, а и парите не бяха кой знае колко, иначе ако бяха турнали още някоя хилядарка, можеше и да се навия.

За всичкия нефт и злато на тая планета няма да хукна към тия арабели. Ти не четеш ли новини какви главорези били тия мирни мюсюлмани ?

Ей, къде ги копаш ти тия работи ве... тцъъъ :D мен дано ми предложат да ида до некой офиЗ .. . :D

Ми, дето съм им вършил работа през годините, си ме търсят. Явно са останали доволни :) Последно бачках 2 години на бюро, не щото имах кой знае колко нужда, а за да направя услуга. Накрая си намериха сигурен човек и го обучих. Иначе все съм бил бачкатор. Имах си бригада и пак бачках повече от работниците си. Хем и с други простотии се занимавах и пак . Имало е периоди, когато работниците ми са взимали повече пари, отколкото аз. Ама с годините, ми се понаредиха нещата и ся ми е през патката. Ям, пия и тук-там негоя сгодна женица..Кво ми трябва повече :)

Ям, пия и тук-там негоя сгодна женица..Кво ми трябва повече :)

стига ти :)

човек не бива да е лаком

За всичкия нефт и злато на тая планета няма да хукна към тия арабели. Ти не четеш ли новини какви главорези били тия мирни мюсюлмани ?

Щях по-трудно да откажа, ако ми бяха предложили много пари :) Иначе, честно казано, не ми се работи, къде ще да е.Пада по някой лев от наеми и ренти, щерката уредена, кво ми трябва повече. Ако бях на 20 години или 30, като нищо щях да ида, ама ся....заeби :no-no:

човек не бива да е лаком

Понякога се усещам, че съм лаком. Добре е, че бързо ми минава :rolleyes:

човек не бива да е лаком

Дай акъл (може и Мушкатото или който иска, разбира се) за една тиква.

Не за мен, а тиква за печене.

Сина (ще му спестя благословиите) метнал парчетата във фурната в една тавичка, поръсил ги с орехи и излезе на работна вечеря с 20 девойки!!!

И вика Баща, допечи я, молим те.

Орехите загоряха, разбира се, а тиквата е твърда и е до никъде.

Нарязах я на по-малки парчета, ама щото не съм пекъл тиква до сега и моля за съвет.

Благодарим и ще почерпя!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.