Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - (fleurs de l'amour)

Featured Replies

Докато завършиш шести клас, тотално ще убиеш идеята ми, че разбирам от граматика и правопис. :D

За минало историческо време не бях чувала. А може би е нещо до болка познато, с ново наименование.

и аз не бях

а после се постарах много бързо да го забравя

• Отговори 2k
  • Прегледи 65,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

и аз не бях

а после се постарах много бързо да го забравя

Аз пък се разрових в интернета... :D Да си путпълня пропуските...

Колко сме различни...

http://www.myschoolbel.info/Pomagalo7BEL/BG_Ezik/13_Vreme_na_glagola.pdf:D

Аз пък се разрових в интернета... :D Да си путпълня пропуските...

Колко сме различни...

http://www.myschoolbel.info/Pomagalo7BEL/BG_Ezik/13_Vreme_na_glagola.pdf :D

както казва динозавър1 "Излишна информация"

поне не сме лицемери :D

"не сме, не сме…"

отговорило ехото.  :D

Тиху, тиху... Доктора е понесъл толкова много от нея, че няма нужда да прочете това... Ай ся...

Всичко, свързано с правилния начин на изразяване, е полезно. Нека се учи и да ни поправя.

апартамента е запазен и е отбелязан като такъв  :)

За минало историческо време не бях чувала. А може би е нещо до болка познато, с ново наименование.

наименованието е мое.

официално му се вика "сегашното историческо време" -  разказва се в 3л.ед./мн.ч.`сег.време, но спокойно се замества с минало несвършено време.И от двете еклектично се получава "минало историческо".Шегичка с пуйчо.Нещо като "щастливият гном' или русенските руси статуи.

В това време глаголитезавършват на , -ла, -ло, -ли.

апартамента е запазен и е отбелязан като такъв  :)

браво.

лелката как е ?

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Тиху, тиху... Доктора е понесъл толкова много от нея, че няма нужда да прочете това... Ай ся...

Всичко, свързано с правилния начин на изразяване, е полезно. Нека се учи и да ни поправя.

то и аз докато учех с динозаврите я носех тази информация

въпреки че на мен ми беше по-трудно защото никога не съм я знаела и се налагаше първо аз да я науча и после да я обясня 

браво.

лелката как е ?

изпратихме я

домъкна нот.акт на земеделска земя и ни убеждава че е УПИ

това в едно село

и иска 20000Евро

пратихме я да си вади кадастър

а апартамента е ей тос: http://www.homelidays.it/casa-vacanze/p6177831?utm_source=SYS&utm_medium=email&utm_term=20150116&utm_content=hascpropthumb_image_o_lprop&utm_campaign=HDIT_replied

в центъра на Трастевере 

290евро за четири нощувки за три човечета

мисля че е добре

въпреки че на мен ми беше по-трудно защото никога не съм я знаела и се налагаше първо аз да я науча и после да я обясня 

и аз не я знаех, та се налага когато ми се зададе въпрос, първо да отворя няколко страници назад в ученика ( сложил разбира се маска на всезнаещ чичко - "Да видя докъде сте стигнали" )  и тогава да обяснявам с нетърпящ възражения тон :D

наименованието е мое.

официално му се вика "сегашното историческо време" -  разказва се в 3л.ед./мн.ч.`сег.време, но спокойно се замества с минало несвършено време.И от двете еклектично се получава "минало историческо".Шегичка с пуйчо.Нещо като "щастливият гном' или русенските руси статуи.

В това време глаголитезавършват на , -ла, -ло, -ли.

Разбрах. Дори прочетох примера с баба Илийца за сегашно историческо време... :shy11:

Верно, че трябва да има и шегичка, за да не изпушат децата.

Спомням си, когато кандидатствахме след седми клас... Стоях пред училището, чухме темата от радиото в колата и започнах мислено "да пиша"... Знаех ги наизуст. :D

и аз не я знаех, та се налага когато ми се зададе въпрос, първо да отворя няколко страници назад в ученика ( сложил разбира се маска на всезнаещ чичко - "Да видя докъде сте стигнали" )  и тогава да обяснявам с нетърпящ възражения тон :D

точно :D

.....

а апартамента е ей тос: http://www.homelidays.it/casa-vacanze/p6177831?utm_source=SYS&utm_medium=email&utm_term=20150116&utm_content=hascpropthumb_image_o_lprop&utm_campaign=HDIT_replied

в центъра на Трастевере 

290евро за четири нощувки за три човечета

мисля че е добре

Добре е.

Мне нравится :)

...

Спомням си, когато кандидатствахме след седми клас... Стоях пред училището, чухме темата от радиото в колата и започнах мислено "да пиша"... Знаех ги наизуст. :D

Ееее -чак наизуст няма да уча нищо ! :no-no:

категорично отказвам и се разграничавам от теП :ph34r::D

Добре е.

Мне нравится :)

моа си джиткам пеша до площадчето Навона

а пък самото кварталче било адски готино, пълно с таверни, магазинчета и пазари, типично италиЯнско

Ееее -чак наизуст няма да уча нищо ! :no-no:

категорично отказвам и се разграничавам от теП :ph34r::D

И аз нямах идея да ги уча наизуст, ама след толкова повторения и обяснения - а бе ще доживеем и ще видиш... :P

До тогава може да се правиш на разграничен... :D

Докъде я докарахте, другари. Отмятате ли със зелена чафка за изпълнение задачките-закачки...

Тц тц ..............аЙляци ,хора без работа :)

Докъде я докарахте, другари. Отмятате ли със зелена чафка за изпълнение задачките-закачки...

мхмммммммм

даже се оказах на клуб в петък :whist:

трябва да се работи колкото се може по-малко за колкото се може повече :whist:

?! казал поредният айляк на другите айляци...

Да работим ,мръсна дума нека да я тръшне чума ........ :whist:  едно време по соца имаше един лаф"Учи мама ,за да не работиш"

?! казал поредният айляк на другите айляци...

Ъъъъъъъъъъъъъъъ ,че аз може да съм нощна смяна ве мадам :)

Ъъъъъъъъъъъъъъъ ,че аз може да съм нощна смяна ве мадам :)

Може. Ние също. Но пък явно ти знаеш по-добре от нас на какъв хал сме ние... :)

браво.

лелката как е ?

Мен какво ме направиха в една тема де вмъкнах и аз тая дума ...

Направо ме върнаха в тийн годините като се обърнаха към мен с момченце !

И да ви се похваля си купих маса за тенис, някаква еФтина немска сглобка но за непрофесионалисти става.  Остава само да намеря време да я сглобя че как ме мързи. Взех я в насипно състояние да мога да си я кача на тЪвана на беемветоо и да си я докарам до покоите (взаимстван израз от калдата).

Ооо, Изабелка, кво става с теб бре човек... :) Явно много вятър имаш и не слизаш от кайта тия дни.

Може. Ние също. Но пък явно ти знаеш по-добре от нас на какъв хал сме ние... :)

Заядлива си нещо...............!Кофти цикъл ?Къде видя аз да съм написал кво е битието на който и да било.

П.П Айляк =безгрижен човек а не такъв без работа

Редактирано от McLane (преглед на промените)

едно време по соца имаше един лаф"Учи мама ,за да не работиш"

При мен беше малко по различен лафа от соца. Майка ми бог да я прости за нея бях най хубавия син и и беше съвестно да ми дава зор за учене.

Но баща ми кога не ме строяваше с пръчката ми викаше. Ей така ще въртиш казаните като циганите и ще бягаш зад оранжевия камион ако не се налягаш над учебниците.

едит: прафопиз

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.