Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - (fleurs de l'amour)

Featured Replies

Мдааа... Опрайхме пататника.

Ся кво ще кажете за един Родопски клин... :lol6:

Не от тия дето се обуват.

• Отговори 2k
  • Прегледи 65,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

както каза Мерил, можи и с капак, ма по-малка тава ти трябва.. :D

Иначи кажи на Док да ти изрежи един кръг дървен, или квадрат, и тва е :D

а, то и аз мога да си изрежа

въпроса е защо да го правя

Ако му постелиш хартия за печене, няма ли да е по-лесно? Или 2 тави. С едната захлупваш другата и обръщаш :)

хартията не става ако е на котлона

най-лесно ще стане да се обръща върху въното на друга тава си мисля аз............

Така мисля. А всъщност никога не съм го правила. :D

трябва да го направим

Която ми пусне :wink12:  "Кардисвам" е правилно да се изговаря :ph34r:

Кордисвам или курдсивам(секак мое го срещнеш) е дума дето зсе изпозлва като "нагласям се, поставям нещо на мястото му" :D

Тва е родопски диалект :D 

Ся кво ще кажете за един Родопски клин... :lol6:

подкукоросничка

Някой гледа ли Екс Фактор. Чудя се Славин на кого ми прилича повече - на Доктора или на Шандор Петьофи. :eek:

Кордисвам или курдсивам(секак мое го срещнеш) е дума дето зсе изпозлва като "нагласям се, поставям нещо на мястото му" :D

и аз я ползвам тази думичка

курдисвам

С ориз и праз лук :}

Да, да... :D

ше ви докладвам, ей!!!! :mad:

Някой гледа ли Екс Фактор. Чудя се Славин на кого ми прилича повече - на Доктора или на Шандор Петьофи. :eek:

кой е Славин?

подкукоросничка

Тц... :D

Знаеш ли кое винаги ме терзае при готвене - думите "колкото поеме". За това си обичам Йоли. Фантастична готвачка е и колкото и да й са сложни рецептите, няма нещо, което да не ми е станало върхът, просто защото всичките й мерки и теглилки са точни и ясни.

котките ми спят в коша на масата  :D  :D  :D

много са смешни

Не го гледам, че много ми се разводни покрай празниците... Сестрата гледа Милост по БТВ, шсъ гръмна.. надула съм слушалките и се хиля :D

Сестрата е станала пенсионер с тоя филм  :mad:

сестрата...шъ я убия  :no-no:

кой е Славин?

Славин е моят фаворит. Хем пее фантастично, хем е едно прекрасно момче. Но... Просто ме е страх да гледам, защото една от журито е пълна кучка, която прави всичко възможно да лансира две тъпи мисирки. Както и да е...

Ей го - започва.

Съвсем различни думи са :) Курдисвам е едно, а кардисвам се употребява в смисъл - мандръсам, клецам, онождам, мърля, гнясам......Абеееееее, по литературен български - eбa :whist:

Тц... :D

Знаеш ли кое винаги ме терзае при готвене - думите "колкото поеме". 

аз карам на импровизейшън но ми е важно да схвана логиката и причината нещата да се случат а тук тотално ме объркахте с този пататник. Аз все си мислех че го печете във фурната...

Съвсем различни думи са :) Курдисвам е едно, а кардисвам се употребява в смисъл - мандръсам, клецам, онождам, мърля, гнясам......Абеееееее, по литературен български - eбa :whist:

Да живее културата казала мечката.. и се из*рала на масата :D 

народа спи със страшна сила :D

10931374_10206153960114258_9019373047772

аз карам на импровизейшън но ми е важно да схвана логиката и причината нещата да се случат а тук тотално ме объркахте с този пататник. Аз все си мислех че го печете във фурната...

Явно го правят в тефлонов тиган и хем запича, хем не загаря, хем изсушава и след това лекинко се приплъзва от тавата върху капака, после се приплъзва обратно, като пътьом се обръща.

Явно го правят в тефлонов тиган и хем запича, хем не загаря, хем изсушава и след това лекинко се приплъзва от тавата върху капака, после се приплъзва обратно, като пътьом се обръща.

Тава, тава :D :D :D 

Славин е моят фаворит. Хем пее фантастично, хем е едно прекрасно момче. Но... Просто ме е страх да гледам, защото една от журито е пълна кучка, която прави всичко възможно да лансира две тъпи мисирки. Както и да е...

Ей го - започва.

аз май зъм хващала малко от онова другото

гласът на България май

Тва пататника, убуу нящо, ама като та обърква толкова, да не са мъчиш, направи едно чеверме. Да усетиш духа на Родопите. :whist:

7afa80ea640.jpg

аз май зъм хващала малко от онова другото

гласът на България май

Не ти ли прилича на някого... :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.