Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - (fleurs de l'amour)

Featured Replies

простирам прането, отивам да взема шевната машина и отивам в офиса

Говорят за русенски цици. Не отклонявай темата ся... :P

аз нямам цици :whist:

• Отговори 2k
  • Прегледи 65,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

В кочината, наречена България най-нормалните новини с оглед цялата обстановка, случващото се наоколо и приоритетите на нацията откъм държава и хора е най-нормалното нещо да четеш новини за цици, чукане, изневери, убийства, пиене и ядене.

Бетовен е бил глух и е писал невероятни симфонии и музикални произведения, а аз кат съм толко тъп що не мога да напиша един научен труд нямам идея, баси.

В кочината, наречена България най-нормалните новини с оглед цялата обстановка, случващото се наоколо и приоритетите на нацията откъм държава и хора е най-нормалното нещо да четеш новини за цици, чукане, изневери, убийства, пиене и ядене.

затова не чета и не гледам новини

Аз ще поработя... докато някой още не е казал пататник... :clown:

Баси. Изписали сме около осем страници по темата... :shy11:

п.п. Хахаха... Гледам, че ние в темата сме актуални и адекватни на случващото се в държавата и новините... Говорим си за ядене, пиене и цици...

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Доктора да извади от мазата някой цицомер и ще разбереш кой има.

а, като еното нищо ще извади :D

Дубрутру.............вагабонти :)

п.п. Хахаха... Гледам, че ние в темата сме актуални и адекватни на случващото се в държавата и новините... Говорим си за ядене, пиене и цици...

поне не сме лицемери :D 

Нещо за ядене има ли .................

Нещо за ядене има ли .................

те не ядат.........

Ма вие в чинии ли ядете ..................тц тц патриции:).

Аморе ти тирамису и мусака мое ли да правиш?

Излюпих се и аз.

Закусих , сега довършвам метаморфозата си.

в кенефа, нали докторче?

Дбрутру :) Закусих, колкото едно болно мече. Ся пия кайвета и се глася, да ходя да се шматкам по магазините. :whist:

Дбрутру :) Закусих, колкото едно болно мече. Ся пия кайвета и се глася, да ходя да се шматкам по магазините. :whist:

какво ще си купуваме? :rolleyes:

имаме една луда лелка в офиса

денят започва забавно

какво ще си купуваме? :rolleyes:

Ще мина през рибарските магазини, че да поразгледам влакна, корди, куки и други такъми. Ще подновя и рибарския билет. Изтича ми и личната карта, та ако няма опашка, ще сменя и нея. Иначе нямам уж  набелязани покупки, просто ще се шматкам и ще зяпам, ама като видя нещо и ми хареса, що па да не си го купя. :whist:

Мисля да хапна някъде навън, после като стане 2 часа, ще мина да взема онва малкото, дето продава гащи. Ама няма да влизам в магазина, че може да се сдобия пак с някой и друг чифт :rolleyes:  Определено, от гащи нямам нужда :no-no:

Вече съм почти човек.

Сега следва проверка на преразказа в минало историческо време на "щастливия принц" и като бонус - на "серафим".

мхм.

Вече съм почти човек.

Сега следва проверка на преразказа в минало историческо време на "щастливия принц" и като бонус - на "серафим".

мхм.

май това време беше на малките матури на преразказа

Вече съм почти човек.

мхм.

Докато завършиш шести клас, тотално ще убиеш идеята ми, че разбирам от граматика и правопис. :D

За минало историческо време не бях чувала. А може би е нещо до болка познато, с ново наименование.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.