Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - (fleurs de l'amour)

Featured Replies

Е на това авокадо не мога да се науча. Ако ти кажа, че ми мирише на бензин - предполагам, че ще се смееш. Ама иначе пък упорито купувам да имам едно в хладилника за с айсберг... но след като нарежа айсберга, някак все "забравям" авокадото... :)

О аз го меля много от както ми го препоръчаха за добър холестерол. Тука при мен бол. Не ми мирише хич на бензин.

Но като спомена за бензин. Веднъж съм в един суши бар (бях се изгубил явно) и си поръчвам някакви сушита с една другарка, оная ме кара там ама аз нали няма да и обяснявам че съм лайк сега при сушитата ! Идва ми поръчката и гледам че има едно зелено в края на чинията ама едно към едно с парче авокадо ! Бучвам го аз на ония клечки де ще ми се чупят пръстите от стойки с тях и го слагам за преглътване. Само усещам някаква миризма на бензин и адски лют вкус и ни да го изплюеш ни да го преглътнеш имаш чувството че това ще ти пробие червата ако попадне там. И така стоя замръзнал в паника. Не мога дума да кажа и чакам тая да се загледа че да го изплюя ...

Мани още не знам как се казва тая простотия ама кога я видя и я заделям настрани че да не се повтаря пак същата история.

• Отговори 2k
  • Прегледи 65,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

О аз го меля много от както ми го препоръчаха за добър холестерол. Тука при мен бол. Не ми мирише хич на бензин.

при теб си е хубаво узряло а тук го носят тотално зелено

Мани още не знам как се казва тая простотия ама кога я видя и я заделям настрани че да не се повтаря пак същата история.

Уасаби?!

http://www.puls.bg/health/beauty-today/news_13583.html

Въй! :D А хората ядат шоколад с тая джаджа в него...

може да си сипеш принципно, но няма да е точно с тази салата :whist:

Що!?Кво и е на таз салата ?Не става ли за мезелик?

при теб си е хубаво узряло а тук го носят тотално зелено

Нямам идея на какво викаш тотално зелено. Но аз като купувам, понеже не купувам всеки ден си избирам освен узрели и няколко по твърди (зелени) че то за два дни и е умекнало и след още два вече не става за ядене. Няма голяма трайност не го ли изядеш до дни.

Уасаби?!

Мале а аз помислих че съм жертва на тих атентат а то уасаби било. Мани мани ...

Уасаби?!

Кът казвам ,че си заядлива си пролича още от първия ти пост към мен:) после почна да се гърчиш ...............абе луда работа .Жива и здрава и не яж много чипс ,че от соленото ще е да си толкова крива :)

Мале а аз помислих че съм жертва на тих атентат а то уасаби било. Мани мани ...

Уцелих го от раз,а. Макар, че си помислих дали пък не си ял от украсата... :D

Кът казвам ,че си заядлива си пролича още от първия ти пост към мен :) после почна да се гърчиш ...............абе луда работа .Жива и здрава и не яж много чипс ,че от соленото ще е да си толкова крива :)

Не си първият който й го казва! :)

Разбирам те напълно, но някои хора са непоправими. 

мда

ходенето до прокуратурата изобщо не влизаше в днешните ми планове :mad:

?! казал поредният айляк на другите айляци...

Ето това е поста ми, който според вас е заядлив! Искрено, от душа и сърце съжалявам, че заговорих господина!!!

Момчета, ако ви идва отвътре непрекъснато да търсите конфронтация - ще намерите заяждане във всяка дума.

Просто прекалявате. То е ясно, че ви идва отвътре, но останалите не са виновни за състоянието ви.

И ако приемем, че съм заядлива какво - вие ли ще ми бъдете коректив?! Хайде да се вземете в ръце вече, че наистина не сте интересни на никого...

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Не си първият който й го казва! :)

Разбирам те напълно, но някои хора са непоправими

Забавлявам се .................видях колко и акъла на въпросната дама,аз моя съм проЗд сотаджия ма .............барем имам чувство за самоирония

Ето това е поста ми, който според вас е заядлив! Искрено, от душа и сърце съжалявам, че заговорих господина!!!

Момчета, ако ви идва отвътре непрекъснато да търсите конфронтация - ще намерите заяждане във всяка дума.

Просто прекалявате. То е ясно, че ви идва отвътре, но останалите не са виновни за състоянието ви.

И ако приемем, че съм заядлива какво - вие ли ще ми бъдете коректив?! Хайде да се вземете в ръце вече, че наистина не сте интересни на никого...

Моето беше казано в шеговит тон ,твоето изречение с многоточие излъчва ирония .Ама щом и друг потребител е на моето мнение..........кфо да обсъждаме повече.:)

мда

ходенето до прокуратурата изобщо не влизаше в днешните ми планове :mad:

Ходенето до прокуратурата винаги действа отрезвяващо и разведряващо. :P

Ходенето до прокуратурата винаги действа отрезвяващо и разведряващо. :P

хапнах баклава и бонбони Линдт и си поговорих с една следователка и една прокурорка

както неведнъж съм казвала, никога няма да се оправим

Уасаби?!

И аз това се чудя, Мерил?!?!?!?!!??!?!?!  :huh:  :ohmy:  :huh:  :mad:

чшш теа са луди е.... оф кат са сетя...

хапнах баклава и бонбони Линдт и си поговорих с една следователка и една прокурорка

както неведнъж съм казвала, никога няма да се оправим

Я гледай по-ведро на нещата... Опс. Пак написах многоточие. Много съм иронична. Баси. :D

И аз това се чудя, Мерил?!?!?!?!!??!?!?!  :huh:  :ohmy:  :huh:  :mad:

чшш теа са луди е.... оф кат са сетя...

Знаеш ли колко е икономично. Бях си купила един такъв и изтрая половин година в хладилника... Така и го хвърлих с едно единствено изядено квадратче... :D

Я гледай по-ведро на нещата... Опс. Пак написах многоточие. Много съм иронична. Баси. 

ужасна си направо :D

ужасна си направо :D

Това трябва да се завърши с многоточие... :D Нямаш достатъчно ирония.

Ти махни, ми човека с многоточията го четох, че дава акъл и горе в сериозните раздели и самият той, ако знаеш какви многоточия пише - не е истина просто. Смехорания пъл-на. А уж в сериозните раздели пише. Уж многоточията са ирония, пък той ги слага на всяка втора дума. Бе, мани. :D

Додох си :)  Подмених рибарския билет, поръчах и нова лична карта, обиколих и магазините, купих си една стълбичка, такваз малка, че все стъпам на стола, като се наложи да бъркам по рафтовете, някой и друк такъм за въдиците, харесах си един лимон, ама него ще взема друг път, че ся не ми се мъкнеше, взех си и разни мъжки неща - ножчета и гел за бръснене и разна друга козметика.Поогледах и разни люлки и пързалки, ама не ми харесаха особено, а и не са ми на дневен ред, та може да почакат....

Заведох  продавачката на ресторант, че до ся само със семенна течност съм я хранил.Получи и едно парфюмче подарък и сетне, как си му е реда. Ся си му капнах едно малко уиски, кат пич и мисля се поровя из торентите, да си харесам нещо за зяпане. Че след малко, трябва да почвам и салатата, че и нещо за вечеря да си измисля....

ПП Наздраве :cheers:

сяяяя кът извадя двуцефката ииииииииии. .. ...

Иииииииииииии....? :whist:

Някой гледал ли е http://www.imdb.com/title/tt3140100/дали става за гледане :rolleyes:

Иииииииииииии....? :whist:

Някой гледал ли е http://www.imdb.com/title/tt3140100/дали става за гледане :rolleyes:

и както всички останали - въдзух под налягане... или кучете дет лае не хапе :D

не съм го гледала...

Заведох  продавачката на ресторант, че до ся само със семенна течност съм я хранил.Получи и едно парфюмче подарък и сетне, как си му е реда.

То ващту направо лубоФ ве. Едно парфюмче ... не си изгубил форма значи.

и както всички останали - въдзух под налягане... или кучете дет лае не хапе :D

не съм го гледала...

Абе, не апи, не апи, ама куче....знаеш ли го кво си мисли :ph34r:

Аз го източвам ся, щи кажа, като го изгледам.

То ващту направо лубоФ ве. Едно парфюмче ... не си изгубил форма значи.

Амен - амен, на либоф ша я докараме :D  Иначе си требва по малко гювеч, да са шуща :wink12:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.