Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - (fleurs de l'amour)

Featured Replies

аз нямам :whist:

но пък, не че се хваля, ама моите динозаври имат адски умна майка :)  Измислих го. И го скроих. Направо съм неприятно умна, значи.............

да сложа малко многоточия и аз че били на мода

динозавър2 се прибра от тренировка

пратих го да си пържи яйца

любимата му храна

все едно има рожден ден в момента :D

Бравос.

Юнак!

• Отговори 2k
  • Прегледи 65,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Бравос.

Юнак!

имаме "Молодец!" на контролното по руски и току що разписах една страница "отлично" в бележника

че и не можело да се разписвам по вертикала на всички бележки наведнъж, трябвало поотделно

Браву ма динозавръчето и майка му :)

Да отдъхна и аз, една цигарка време, доде се позадуши каймичката и зарзавата. Че да ги мятам в тавичката :)

а аз ще кажа какво стана с тиквата.

Замяза ли вече на печена тиква :rolleyes:

Браву ма динозавръчето и майка му :)

чакам го да си направи яйцата и да ме викне да му правя компания за вечеря

чакам го да си направи яйцата и да ме викне да му правя компания за вечеря

Е, ще правиш компания, няма как :)

аз нямам :whist:

но пък, не че се хваля, ама моите динозаври имат адски умна майка :)  Измислих го. И го скроих. Направо съм неприятно умна, значи.............

да сложа малко многоточия и аз че били на мода

Баси мамаатаа.... опа сори за многоточието, ма при мен как изглежда???  :shy11:  :diadem2:

нящо щяй да кажа, ма тва многоточие ми изпи акъла....

.... .. .. . . ..  . . . . . . . .. .  :whist:

Замяза ли вече на печена тиква :rolleyes:

Пече се още и има вода, която чакам да замине в небитието.

Ходя честичко до кухнята, че нали с есещаш колко лесно ще я изтърва да изгори сега накрая.

Тя и самата тиква явно не е читава, че едните парчета са твърди, а другите са омекнали вече и са таман.

ма тва многоточие ми изпи акъла....

Има да пие, има и да остане :whist:

Пече се още и има вода, която чакам да замине в небитието.

Ходя честичко до кухнята, че нали с есещаш колко лесно ще я изтърва да изгори сега накрая.

Тя и самата тиква явно не е читава, че едните парчета са твърди, а другите са омекнали вече и са таман.

добре, де

ти друго ми кажи

как му е дошло на акъла да пече тиква :no-no:

Баси мамаатаа.... опа сори за многоточието, ма при мен как изглежда???  :shy11:  :diadem2:

нящо щяй да кажа, ма тва многоточие ми изпи акъла....

концентрирай се моля :D

имаме "Молодец!" на контролното по руски и току що разписах една страница "отлично" в бележника

че и не можело да се разписвам по вертикала на всички бележки наведнъж, трябвало поотделно

Две 6-ци снесохме днес върнали са ни тестовете от миналата седмица- едната на теста по история, другата - на класното по математика :)

Историята е ясна -там имам вече пет шестици и гожпожата се е отказала даже да я вдига на въпроси в час, за което сме много сърдити.И двамата, тъй като аз съм за историята, географията БЕЛ и "човекът и природата".

По математика от целия клас има само 3 шестици, едната е нашата.И госпожата е питала пуйчо "ти ходиш ли на частни уроци по математика ?" Нашата отговорила :" не, ако има нещо което не разбирам питам мама ".Сега пуйчо се пита - ?"дали да се обиждам или да се радвам.Щяла да се обижда, защото как можело госпожата да я пита за частни уроци ? Представяш ли си ? :D

не сме обаче хепи за днешното класно по литература.Паднал се е "щастливия принц" и сме пропуснали един абзац при преразказа.

аз съ чудя що се хабите да пишете кът лощите модератори трият сичко бре? 

така се освобождава нетно пространство

Две 6-ци снесохме днес върнали са ни тестовете от миналата седмица- едната на теста по история, другата - на класното по математика :)

Историята е ясна -там имам вече пет шестици и гожпожата се е отказала даже да я вдига на въпроси в час, за което сме много сърдити.И двамата, тъй като аз съм за историята, географията БЕЛ и "човекът и природата".

По математика от целия клас има само 3 шестици, едната е нашата.И госпожата е питала пуйчо "ти ходиш ли на частни уроци по математика ?" Нашата отговорила :" не, ако има нещо което не разбирам питам мама ".Сега пуйчо се пита - ?"дали да се обиждам или да се радвам.Щяла да се обижда, защото как можело госпожата да я пита за частни уроци ? Представяш ли си ? :D

правилно, това си е за обижданка работа. И в двата случая.

как да стани!?

Ти знаиш ли тва точките кат морзов код са... 

те СА морзов код

и браилово писмо също

Редактирано от emmi (преглед на промените)

правилно, това си е за обижданка работа. И в двата случая.

колене , лакти и чувства.

когато се раздвижим из стаята винаги удряме нещо с крак или лакът, а за чувствата да не говорим -от всяко нещо можем да се обидим и то на кръв, моля ти се.

добре, де

ти друго ми кажи

как му е дошло на акъла да пече тиква :no-no:

концентрирай се моля :D

А бе темата е дълга.

Вманиачи се на тема здравословно хранене и като прочете нещо някъде или като му каже някой нещо и...

Та миналата седмица се прибира и вика "А бе, пич, тиквата била много полезна разбрах".  :D

Откри Америка, му казвам.

И така се стигна до тая тиква, която няма да е последна, усещам.

аз съ чудя що се хабите да пишете кът лощите модератори трият сичко бре? 

Мене не ма трият, щото съм чел правилата и ги спазвам. Ако случайно, съм нарушил неволно някое правило, значи имат право да ме трият. В случая, съм бил аз лошия. Въпреки доброто ми сърце, понякога и аз греша :shy11:

колене , лакти и чувства.

когато се раздвижим из стаята винаги удряме нещо с крак или лакът, а за чувствата да не говорим -от всяко нещо можем да се обидим и то на кръв, моля ти се.

да не те стресирвам ама.................  още сме така :D

без коленете и лактите слава богу  :D

А бе темата е дълга.

Вманиачи се на тема здравословно хранене и като прочете нещо някъде или като му каже някой нещо и...

Та миналата седмица се прибира и вика "А бе, пич, тиквата била много полезна разбрах".  :D

полезна, ама сурова е полезна..........

да не те стресирвам ама.................  още сме така :D

без коленете и лактите слава богу  :D

е, две от три да отпаднат - все е нещо ..... :lock:

А бе темата е дълга.

не знам как става номера/мушкатов ще каже че е в бизнеса с тиквите/ ама бяха донесли една печена тиква ама печена цяла. С капачето. И пълнена със сушени плодове. пак печени. Казаха че било нещо уникално.

е, две от три да отпаднат - все е нещо ..... :lock:

дай боже, дай боже :D

гледах по тивиту един от ваште при ризова

много ме накефи човека

не знам как става номера/мушкатов ще каже че е в бизнеса с тиквите/ ама бяха донесли една печена тиква ама печена цяла. С капачето. И пълнена със сушени плодове. пак печени. Казаха че било нещо уникално.

Не разбирам.

Има долу на Граф Игнатиев една пекарна от време оно...

Другия път може да мина да ги питам, че хората са с опит и наистина са в занаята от...а бе над 30 години и все са си пекарна.

Аз такава съм виждал само по телевизията. Ама не записах, как се прави....Видя ми се голяма играчка.

Аз изпих едно коктейлче, изпукнах си тъпия филм и в ресторанта бях до маса с банкетуващи хирурзи и операционни сестрички и се оцъклих от черния им хумор.

Поздрав за Док - о-цъклих... :)

За кравите ли :D

и за магаретата :)

По нашия край на белите, големи и гладки тикви им викаме "магарешки" - зимно време с тях хората си хранят този вид добитък :)

гледах по тивиту един от ваште при ризова

много ме накефи човека

е те този ли ?  :)

слушай го сутрин по Дарик -ще се залееш от сях с вицовете му :D

А бе темата е дълга.

По едно време и аз се бях зарибил много по тая тиква ама тука едни тикви ... и ми мина ентусиазма ама може да го подновя.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.