Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - (fleurs de l'amour)

Featured Replies

Турнах мусаката в тавичката. Забърках и заливката, ама след малко ще я излея. А ушото и зурлата, съм ги преварил :D  Ама така, па са по вкусни, ще счукам малко чесънче и оцет и ела ма виж, как сърбам :lick lips:

Док, преди много години, са пусках с каяк по дунава. Един ден, спираме на Ряхово и гледаме бостан. И там едни огромни карпузи, ама наистина огромни, не бяхме виждали такива никога. Фанахме по една и беж, да не на подгони пъдаря. Режем една, зелена вътре, чак белее, а вкус, все едно трева. Другата и тя така, третата, четвъртата....А те били, некви фуражни, дето ги давали на магаретата :lol6:

По едно време и аз се бях зарибил много по тая тиква ама тука едни тикви ... и ми мина ентусиазма ама може да го подновя.

За мен, си е вкусна. Затова я ям. Мекичка такава, не ще много дъвкане :D

• Отговори 2k
  • Прегледи 65,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Док, преди много години, са пусках с каяк по дунава. Един ден, спираме на Ряхово и гледаме бостан. И там едни огромни карпузи, ама наистина огромни, не бяхме виждали такива никога. Фанахме по една и беж, да не на подгони пъдаря. Режем една, зелена вътре, чак белее, а вкус, все едно трева. Другата и тя така,

Мхм :)

Тука, из Северозапада много магарета си имаме и ги чуваме със подобни благинки :)

И тъй си им викаме - "магарешка тиква", "магарешка диня" и т.н.

Защото от тиквите например -цигулките и крушовите -си ги ядем ние, ората.

От дините -тоже - туй, климсон, бялата дъбнишка и прочее - са за хората.А магарешките са за ослите.Факт.

Мхм :)

Тука, из Северозапада много магарета си имаме и ги чуваме със подобни благинки :)

И тъй си им викаме - "магарешка тиква", "магарешка диня" и т.н.

Защото от тиквите например -цигулките и крушовите -си ги ядем ние, ората.

От дините -тоже - туй, климсон, бялата дъбнишка и прочее - са за хората.А магарешките са за ослите.Факт.

Мани :lol6: И кат помня, как бягахме, да не на подгони някой :biggrin:  После пак си крадяхме, ама от агрономките, не се лакомихме за тия огромните :lol6:

гледали ли сте Безсрамници, ама US version? :D :D :D

Не зная...за кво са разправя :rolleyes:  Аз теглих днеска един датски, дет питах за него, ама ся кат седна да вечерям, ще го пусна. Има висок рейт, може и да е хубав. Напоследък, тия северняци, правят сносни филми.

Оф, тая мъжката работа край няма.

Докат нагодя тиквата, после да изчегъртам 2-3 от посудата и да ги лъсна като нови, да легне лапето и прочие, то стана утре, баси.

Пфууууу, мъжки неволи.

Не зная...за кво са разправя :rolleyes:  Аз теглих днеска един датски, дет питах за него, ама ся кат седна да вечерям, ще го пусна. Има висок рейт, може и да е хубав. Напоследък, тия северняци, правят сносни филми.

Изтегли си го, сериал е.... ми какво да ти кажа, няма такъв. Много смях, човек, многоо :lol6:

Мани :lol6: И кат помня, как бягахме, да не на подгони някой :biggrin:  После пак си крадяхме, ама от агрономките, не се лакомихме за тия огромните :lol6:

Той и да е видял най-много да си е рекъл : Абе, кви са тия пустиняци, да ги ева ?Тръгнали нади орницата, и грабнали магарешки любеници ?! И бегат, ли бегат, гаче ги гони на Грую псето кръжаво или някой  ?Ама то с трева, простотия и силен ветър преборванье нема! Дееба у пияниците, дееба- нищо не става от них!” :ph34r::D

Пфууууу, мъжки неволи.

Мани...не е лесна наща, не е :no-no:

Изтегли си го, сериал е.... ми какво да ти кажа, няма такъв. Много смях, човек, многоо :lol6:

Ше го погледна после. Ся отивам, като бял човек, да похапна :whist:

Той и да е видял най-много да си е рекъл : Абе, кви са тия пустиняци, да ги ева ?Тръгнали нади орницата, и грабнали магарешки любеници ?! И бегат, ли бегат, гаче ги гони на Грую псето кръжаво или някой  ?Ама то с трева, простотия и силен ветър преборванье нема! Дееба у пияниците, дееба- нищо не става от них!” :ph34r::D

:lol6: :lol6: :lol6:

Аз изпих едно коктейлче, изпукнах си тъпия филм и в ресторанта бях до маса с банкетуващи хирурзи и операционни сестрички и се оцъклих от черния им хумор.

Поздрав за Док - о-цъклих... :)

и, чи не си ли свикнала вече?

дет се вика и ние си имаме представител на гилдията :D

е те този ли ?  :)

слушай го сутрин по Дарик -ще се залееш от сях с вицовете му :D

много ме накефи

особено като каза че ку е на него да е забранил рекламите на лекарства

е, чи прав е човека

Оф, тая мъжката работа край няма.

Докат нагодя тиквата, после да изчегъртам 2-3 от посудата и да ги лъсна като нови, да легне лапето и прочие, то стана утре, баси.

Пфууууу, мъжки неволи.

шъ търпиш

Още малко да поизстине и ще кажа и на вкус как е.

Ако е гадна се сещате кой ще си я яде...  :hush:

е, чи на вид си я докарал, кво

и, чи не си ли свикнала вече?

дет се вика и ние си имаме представител на гилдията :D

Ааа, моля, моля. Нашият представител на гилдията си е направо нежен в сравнение с тия, а и през нета нещата звучат доста хипотетично и фантасмагорично. Нищо, че все ни чака да му паднем в лапите. :D

Един вид вече му свикнахме на клизмозаплахите. :clown:

приспива ни вниманието и после ХОП 

Ааа, моля, моля. Нашият представител на гилдията си е направо нежен в сравнение с тия, а и през нета нещата звучат доста хипотетично и фантасмагорично. Нищо, че все ни чака да му паднем в лапите. :D

Клизмите само са само началото ..... :ph34r::whist:

аз имам едни приятелчета в онкото бачкат

ади, сестрата си е добре, ама брат и.......................... бедна ти е фантазията

Редактирано от emmi (преглед на промените)

приспива ни вниманието и после ХОП 

Клизмите само са само началото ..... :ph34r::whist:

Въй! Направо се почувствах на една ръка от маркуча - вече ми е приспал бдителността... :D

Без дори да се усетя ме е закарал на следващо ниво... :D:biggrin:

Въй! Направо се почувствах на една ръка от маркуча - вече ми е приспал бдителността... :D

Без дори да се усетя ме е закарал на следващо ниво... :D:biggrin:

колонотерапия

била много полезна викат..............

аз имам едни приятелчета в онкото бачкат

ади, сестрата си е добре, ама брат и.......................... бедна ти е фантазията

Ааа... Номер едно си е съдебната медицина. Все успокояват, че когато и ако, така или иначе само те ще си знаят... :D

колонотерапия

била много полезна викат..............

Тц... Отказвам се от тази здравословност. Този спомен ми е неизстриваем. :clown:

Тц... Отказвам се от тази здравословност. Този спомен ми е неизстриваем. :clown:

изчиствала всички фекаломи и червата ти лъсвали до съвършенство

изчиствала всички фекаломи и червата ти лъсвали до съвършенство

Ооо, звучиш като реклама на Док. Май те сърбят ръчичките да си пробваш подаръчния комплект и ти. Баси. Признай си. :D

Кат казахте клизма се сетих за моя случай кат бях някъде 5-6 клас, получих бъбречна криза... и ми казват, че ще ми праят клизма за снимка.

И тя ся, мкайка ми, как да ми обясни кво е... ми каза- ами ше ти дадат да пиеш топла водичка и после ще искаш да ходиш до тоалетната много пъти :D

Мхм..... кво да ви обяснявам кат дойде момента на истината...

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

Дарко кво напрай бре. Идва, чеква се, ни дума, ни вопъл, ни стон... Не иска да ни откъсва от работното ежедневие ли, кво ли. Даже на димки не реагира. :eek:

Кат казахте клизма се сетих за моя случай кат бях някъде 5-6 клас, получих бъбречна криза... и ми казват, че ще ми праят клизма за снимка.

И тя ся, мкайка ми, как да ми обясни кво е... ми каза- ами ше ти дадат да пиеш топла водичка и после ще искаш да ходиш до тоалетната много пъти :D

Мхм..... кво да ви обяснявам кат дойде момента на истината...

Ама виж как си спомняш с умиление за този момент...

Ако нашия Доктор беше причинителя, щеше да те държи за ръка.

Ооо, звучиш като реклама на Док. Май те сърбят ръчичките да си пробваш подаръчния комплект и ти. Баси. Признай си. :D

аз си го пазя

първият винаги е специален :shy11:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.