Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - (fleurs de l'amour)

Featured Replies

има моменти когато въздуха не само го помирисваш ами може и да го видиш :D

и да го усетиш на вкус

Стига веее... :D

• Отговори 2k
  • Прегледи 65,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ей за тва обичам живота в София - виждаш какво дишаш... [emoji1]

Наближава Петльовден :rolleyes:

Предвидливо съм си пуснал отпуска тогава... [emoji15]

Стига веее... :D

ади, да не почвам да разказвам.............   :whist:

Предвидливо съм си пуснал отпуска тогава... [emoji15]

Много си дяволит :rolleyes:

пак съм тук :lock:

Ти упорито държиш да виждаш какво дишаш. :)

п.п. Май ти си единственият, който си мисли, че когато не трябва да си ТАМ може и да ти се случи да не си ТАМ. :clown:

Чи кво лошо имам в мъжката любов.. :D :D :D

Разговорът пак и отново се насочи към определена задна посока... :D

Там е изход, не е вход... :P

Въпрос във форум:

Здравейте, въпросът ми е съвсем сериозен. Прочиствам организмът си сама с клизма всеки ден, понякога дори по 2-3 пъти на ден, просто ми е добре от мисълта, че червата ми са чисти изцяло и няма токсини. Също така пия всяка сутрин по 3-4 таблетки активен въглен, който има свойството да изсмуква токсините от червата. Въпросът ми е дали прекалявам и ако човек си прави често клизма дали няма лоши ефекти? Моля ако някой знае нека пише.

И отговор:

Абе, лпрекаляваш рабира се!? Недей толкова често! Клизма се прави най-често през ден, а активен въглен се пие само ако си се натровила нещо т.е. инцидентно! Ще си докараш някой рак, канцерогеннен е
Ева

:no-no::rolleyes::ph34r:

:lol6: 

Разговорът пак и отново се насочи към определена задна посока... :D

Там е изход, не е вход... :P

:lol6: аааа аз са чудя защо някой хора подхващат темите за клизмите :P :P :P 

то наближавало 2-ри... 

Има и по-интересни четива :)

Да направиш клизма на някой, който не я желае, не беше проста работа. За това се искаше майсторство, сърце и борбен дух. Още повече, че Смъртта се беше скрила в корема на баба Мара и здраво стискаше дупето й, а Лида не разполагаше с много време.
   От друга страна Лида имаше богат опит в тия работи. Беше правила перфектни клизми на много поколения мъже, жени и деца, в работно време и на частно, беше облекчила и изчистила стотици, ако не и хиляди. Но такава опак жена като тази бабет не бе срещала досега в цялата си дългогодишна кариера.
   Баба Мара лежеше с подут корем на леглото в стаята си и си пееше:
    „Ела ми, ела ми,
    да те питам що си ми!”
   Лида се преоблече в коридора, подготви в банята уреда за промивките, така нареченият иригатор, взе подлогата и влезе.
   –  Хайде, Марче – рече примирително Лида.
   Котката в стаята настръхна и скочи от леглото на пода. Животното просто не искаше да присъства и се измъкна на косъм през затварящата се врата.
   Баба Мара извърна главата си към Лида и започна да я фокусира с тъмнокафявите си, ослепяващи от диабета очи. По бледожълтото й лице обаче нямаше нито една бръчица. Как се беше запазила така до 86 години, никой не знаеше...
   –  Пак ли ти ма, гъзобръчко такава!
   Апартаментът утихна. Отвън в коридора котката, снахата и синът изчакваха на тръни развитието на процедурата.
   –  Да си вървиш откъдето си дошла! – викна Марчето. – Не те е ли срам с това да си изкарваш прехраната! Да бъркаш, където не ти е работа! Мръсница! Гъзобръкница! Чистачка!… Къде ти и образованието и културата ма!

–  Ти мъж нямаш ли ма! – започна отново Марчето. – Ти в неговия бъркаш ли така, както на чуждите, а?! Бъркаш ли? Или като ти шибне един...  – Баба Мара се задъха и спря да си почине.

....

п.п. Май ти си единственият, който си мисли, че когато не трябва да си ТАМ може и да ти се случи да не си ТАМ. :clown:

....

не е честно :lock:

в къщи си бях точно за 30 минути -колкото да напиша един пост във форума и да си взема един душ.

за какво ли се е къпах -сега пак смърдя на зла гад, баси , а и си оплесках новата жилетка :lock:

Аве, Док, да не ти е дошла тъщата на гости, та си търсиш, де да се покриеш :clown:

оказа се че динозавър1 днес имал изпит

каза че теста бил даже прекалено лесен

за какво ли се е къпах -сега пак смърдя на зла гад, баси , а и си оплесках новата жилетка :lock:

Природата така е преценила, Док. Сега се вписваш в ареала и ще оцелееш във въздуха, дето можеш да видиш.

Аз пък, бях се притеснил за The Sun, но днес прочетох тази новина и ся съм в добро настроение :)

Любителите на дамски прелести могат да бъдат доволни - голите красавици отново се появиха на 3 страница на в. "Сън" в броя му от четвъртък, съобщава Франс прес.

Във вторник в. "Таймс" излезе с публикация, според която британския таблоид щял да загърби традицията си, датираща от 1970 година, да публикува на третата си страница сексапилни дами в оскъдно облекло. Инициативата веднага бе приветствана от женските организации и държавният министър Ники Морган, която отговаря за жените и равноправиетов Министерството на образованието.

Днес обаче в. "Сън" отново публикува снимка на блондинка с гола гръд под заглавието "Пояснения и корекции". "След появилите се в медиите съобщения, държим да поясним, че това все пак е трета страница на "Сън", а това е снимката на 22-годишната Никол от гр. Борнмът".

Във вторник от редакцията на таблоида не бяха потвърдили официално дали ще изчезнат от 3-та страница еротичните фотоси. "Сън" никога не е заявявал какво ще се случи с трета страница на изданието", заяви пиарът на вестника Дилън Шарп.

"Ще трябва отново да подновим борбата", реагира общественото сдружение "Никога повече трета страница", което вдъхновено посрещна в началото на седмицата вестта за евентуалното премахване на разголените снимки.

Миналата година самият Рупърт Мърдок, собственик на таблоида, изрази мнение, че е време за промяна на култовата трета страница във вестника, която според него вече изглеждала "демоде". Но по-късно в Туитър 83-годишният медиен магнат добави: "Страницата е "демоде" според моите разбирания, но читателите не са на същото мнение!".

Източник: БТА

оказа се че динозавър1 днес имал изпит

каза че теста бил даже прекалено лесен

Растат децата. Ето, че не тревожат мама предварително, а й поднасят свършения факт.

Растат децата. Ето, че не тревожат мама предварително, а й поднасят свършения факт.

пет пъти ми била казала и не съм ли видяла аз че не си била вдигнала главата от листите да учи и да превежда

в интерес на истината просто не помня дали ми е казала или не :D

Редактирано от emmi (преглед на промените)

Добре де, а как тия същите кифленски майки ще създават възпитанието на детето си, относно хигиенните навици?!?!

Айде другото да го оставим настрана за миг...

Как ще кажеш "Влизай в банята за вечерен душ", при положение, че ти самия се къпеш веднъж седмично (примерно) ?!?!

Остави ги чуждите майки настрана. Кажи как завърши вечерята с двадесетте манекенки (или май не бяха манекенки не помня вече) и тиквата остана ли ?

пет пъти ми била казала и не съм ли видяла аз че не си била вдигнала главата от листите да учи и да превежда

в интерес на истината просто не помня дали ми е казала или не :D

Ааа! Това означава, че мама пораства. :D Вече има доверие и не е толкова загрижена и притеснителна за един изпит. :P

Ааа! Това означава, че мама пораства. :D Вече има доверие и не е толкова загрижена и притеснителна за един изпит. :P

аз съм сигурна че проблеми  няма да има и хич и не зъм запомнила кое кога е

пък и те нямат нормална сесия - вчера бяха на даскало, днес са на изпит

имали още един ама не знам кога

Ай отварям книжката аз... навлизам в света на конспирациите. :)

see ya... 

я, погледни тук дали няма да ти свърши работа? http://jobio.me/bg/jobquest/107/

Взех си апиритивчето, обядвах доволно и ся мисля, се опна на диванчето с вестник "Сън" отворен на трета страница :rolleyes:

Кат стане време, за следобедната биричка, свиркайти :whist:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.