Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - (fleurs de l'amour)

Featured Replies

Амен - амен, на либоф ша я докараме :D  Иначе си требва по малко гювеч, да са шуща :wink12:

Глей да не те усети че ходиш по салони за масажи че ще иска да слагаш шушлека.

• Отговори 2k
  • Прегледи 65,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Неква овца /съседка, де/ ма вика на събрание на входа.Сигурну, пак нова чистачка ще търсим или ремонт некъв. Мислех да са разпищолвам по боксерки вече, а то ша трябва да си обличам и връхна дреха, че май студено стана. Баси...

Глей да не те усети че ходиш по салони за масажи че ще иска да слагаш шушлека.

Аз и ся си го слагам бе. Чак толко близки, не сме си станали още :wink12:

Аз и ся си го слагам бе. Чак толко близки, не сме си станали още :wink12:

Какво е това недоверие в теб ! Обиждаш ги индиректно по този начин.

Как е положението?

Събранието свърши. Домоуправителя, нещял да е вече домоуправител. Предстаяте ли си :ohmy:  Съседа от 2 етаж рече - Тодор/домоуправителя/ да са ибе в гъзъ - той ще е. Всички единодушно казахме, да се ибе в гъзъ и гласувахме за новия стар домоуправител :lol6:

Отворих си един буркан с патладжанено мезе, резнах и малко сланинка, пресно чесънче и лук и си налях ракийка. За вечеря, извадих торбичка кайма, да се размрази, ще я направя на мусака. С гъбки и пушени флейки и кисели краставички, е и някое картофче ще има :lick lips: Отгоре дебела заливка с мляко и ице и елате ма вижте. За загрявка на мусаката, ше сваря ухо и зурла.

Наздраве :cheers:

Какво е това недоверие в теб ! Обиждаш ги индиректно по този начин.

В тия времена, доверие никому. Аз даже и чикия като си правя, слагам гумена ръкавица, ти на жена да имам вяра :no-no:

Много е тъпо да пишеш от телефона

Те са за чат не за писане по форуми.

Все тъпня

Моя телефон, го ползвам само за говорене....То не мой и друго да прави, де :whist:

Ша зема да отделя малко каймичка, за една супа топчета, за утре....

Бреее... Ти вече пишеш от телефон. Аз знам зеленото копче и то ми стига. :whist:

Бреее...

Улови ли възхитата ми в тия многоточия :D

Бреее... Ти вече пишеш от телефон. Аз знам зеленото копче и то ми стига. 

Улови ли възхитата ми в тия многоточия :D

аз освен отвратително здрава съм и неприлично ентелегентна  :whist:

оф мноо ми е тъпо някво..

що?

що?

нинам.... искам да работя :D 

ма сериозно... 

ще поизчакам още една седмица да звъннат.. и ако не...почвам стажове, видяло се....трябва ми някъв опит, ебаси гаднярите..

не дават шанс на младите да се развиват.. :( 

аз освен отвратително здрава съм и неприлично ентелегентна  :whist:

Знам, знам. Едва насмагам тук. :)

Ей за това сирене ти споменах днес. Прекрасно е на вкус. Е, по моя вкус де.

http://fivepi.com/bg/article/132/%D0%B1%D1%8F%D0%BB-%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BB%D1%82%D1%8A%D0%BD-%D1%81-%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%BA%D0%B0-1-%D0%BA%D0%B3.html

От мен хубава вечер и до после, другари.

Изтеглих една простотия "Два отца и два сина", демек  руска версия на "Двама Мъже и половина". С Дмитрий Нагиев....Че е тъп-тъп е, ама както е и с дублаж на бг, си е направо отвратителен. Как ги намират такива отвратителни дубльори, идея си нямам....И не се оплаквам хич, а на Аморето, било тъпо....Да и имам дертовете, баси :no-no:

да ве.... вий сти са доказали по някъв начин, а аз даже нямам такава възможност...

освен да почна да са доказвам кат продавач или сервитьор не знам ко друго да е.. 

не дават шанс на младите да се развиват.. :(

Шанс за младите, само в Република Доминикана :ph34r:  Тука, даваме на по-старите :clown:

Шанс за младите, само в Република Доминикана :ph34r:  Тука, даваме на по-старите :clown:

няма да мръдна от тук докат ни са докажа...тогаа ша си мисля за Доминикана :D

МЪ ЕЙ ТАКА СЪ ДЕПРЕСИРАМ...... 

Изтеглих една простотия "Два отца и два сина", демек  руска версия на "Двама Мъже и половина". С Дмитрий Нагиев....Че е тъп-тъп е, ама както е и с дублаж на бг, си е направо отвратителен. Как ги намират такива отвратителни дубльори, идея си нямам....И не се оплаквам хич, а на Аморето, било тъпо....Да и имам дертовете, баси :no-no:

аз дърпам от руски сайт

освен да почна да са доказвам кат продавач или сервитьор не знам ко друго да е.. 

Продавачка в никакъв случай. Там продавачките стават лесна плячка на такива маниаци като мушкатото.

да ве.... вий сти са доказали по някъв начин, а аз даже нямам такава възможност...

Преди години, коментирахме една обява за работа, в която се търсеше 20 годишна вишистка, с 5 години трудов стаж по специалността  :lol6: 

ти счетоводство ли се изучи?

дан съм учила да ставам продавачка, баси....едно 15000 за образование, че и повече сигурно сме дали за образование човек................................

и да стана продавачка... напрао ша са гръмна ве

ти счетоводство ли се изучи?

Маркетинг..

ще специализирам в логистиката, ама кът ни ма взимат на работа, няма как да си платя магистратурата ... да го.. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.