Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компютърна конфигурация с бъдещ Update

Featured Replies

• Автор

Температурите са нормални, бих казал хладни. Монитора е нов, но пък нищо не пречи да е дефектен. Обаче проблема се оправя след рестарт на пц-то.

• Отговори 92
  • Прегледи 6,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Я дай линк за драйверите които си сложил. За графиката става дума.

пс. С тия 8ГБ предполагам си сложил 64 бит. седмица или осмица та ти трябват тези - 

https://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?DwnldID=24596&lang=eng&ProdId=3720

Редактирано от naruto (преглед на промените)

• Автор

Ще изчакам и времето ще покаже. Пуснах разни тестове и нищо. Обаче ми направи впечатление, че преди да ъпдейтна биоса, когато бях в самия биос имаше леко накъсване...

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Не знам дали след ъпдейта на биоса или след преинсталацията но проблема не се е появявал вече доста време.

• Автор

Да предложите видео около 250лв за машинката която събрахме в темата?

Малко са парите за читаво видео та търси АМД втора ръка но в гаранция. Демек нова но евтина.  :D

Имаш добър процесор достатъчно рам и читаво захранване та нямаш проблеми.

http://obiavi.data.bg/single/528510/gigabyte-280x-gv-r928xoc-3gd-rev10

пс. Нова за тия пари 260Х или 750 като са един дол дренки с тая разлика че 750 е по-студена но по-скъпа.

http://www.plesio.bg/grafichni-karti-c-69977735/sapphire-vga-pci-e-r7-260x-2gb-gd5-p-308939.html

http://www.plesio.bg/grafichni-karti-c-69977735/palit-vga-pci-e-nvidia-gt-750-2gb-oc-p-307498.html

В Никем днес един потребител коментира че е налична само Асус 1ГБ версия на 260Х която не е изгодна.

Дал съм линкове от Плесио понеже има налична 2ГБ версия а и доставката е безплатна.

260Х и 750 не са карти от ранга на 270 дори, която е много под 280Х, това си е много мощна карта.Та намери си 280Х, обаче не MSI,не референтна,не Asus и гледай да не е 280X Dual-X, защото и те доста пекат, но става, ако има достатъчно остатъчна гаранция.

Да сложиш видео за 250лв на тая система си е чисто престъпление, ако питаш мен. Или търси втора ръка някоя AMD с гаранция, както каза наруто, или събери още пари.

• Автор

Абе то така ама не съм заклет геймър та да дам 1000лв за видео. Давайте конкретни предложения за видео втора ръка, но имайте в предвид, че тавана за видео за този месец е 300 лъвчета, че и дслр ще се взема и пак опразнихме фонд "И аз съм човек" :)

Дал съм ти линк за гаранционна GB 280X за 250 лв. Ако си я намериш за по-малко и в гаранция евала.

По-добрите 290 и 290Х не ти ги препоръчвам с това захранване и щом не си заклет геймър. 

Утре ще ти потърся нещо по-мощно ...770-ка може да изпадне някоя, но за момента само 770-ки по 350... 

http://olx.bg/prodavam-palit-gtx-770-jetstream-2gb-i70071262

• Автор

Naruto картата която си пуснал е ползвана за копане. Според човека е перфектна, държал я е на 60с. Дали да я вземам или е проблем че е копала?

Вземи тази, която аз ти предложих, не е копала и е равна на 280Х.

Naruto картата която си пуснал е ползвана за копане. Според човека е перфектна, държал я е на 60с. Дали да я вземам или е проблем че е копала?

Ами работила е повечко но не виждам проблем щом е в гаранция при това към Никем от където са ти и другите неща.

В крайна сметка взимаш карта от 535 лв. за 250 лв. 

пс. Предложението на Монката също си го бива ако ще даваш повече пари.

Не че Nvidia не се развалят. Тая Палитка кой знае колко е мъчена и какво е правена.

• Автор

Така... Днес звънях. Оказа се че човека е купил 4бр карти и са му ги напраскали с една гаранция(както и на моето пц). Съответно не може да ми даде гаранционната карта, а ще ми даде сканирано копие+ копие на касовата бележка. Едва ли от никем биха обслужвали видеото гаранционно при такива условия. Според вас ако я взема и при евентуални проблеми дали ще мина метъра в никем или да не се занимавам изобщо с тази карта?

Защо да не може? Това си е гаранцията.

пс. Ти и да имаш оригинала не е добра идея да им го пращаш понеже ще останеш без документи за собственост.

• Автор

В смисъл? Кое си е гаранцията? При евентуални проблеми ще ми обслужат картата от никем ли?

Абе аз не ти го препоръчвам много... Би трябвало да я оправят от никем, обаче аз бих дал 100 кинта отгоре за палитката...

codee видеото си има сериен номер та лесно могат да го проверят като им го пратиш ако има проблеми.

Имаш и данните от гаранционната карта и касова бележка та може да им ги продиктуваш или пратиш копие с картата.

В никакъв случай не давай оригинала със каквато и да е техника понеже все едно я подаряваш.

пс. Ако се правят на отворени в която и да е фирма пращаш едно оплакване в КЗП с копие на документите

и до месец ще имаш нова карта. А ако имаш пари за адвокат ги съдиш и за някво парично обезщетение дето те разиграват.

• Автор

Момци, картата ще пристигне в сряда с куриерска фирма. Ще имам около час да я тествам. Кажете по какъв начин да я тествам, с какви програми?

• Автор

Днес пристигна http://obiavi.data.bg/single/528510/gigabyte-280x-gv-r928xoc-3gd-rev10

Човека си каза че е копала, и бях скиптично настроен. Днес като я взех от куриера, в оригиналната си кутия, картата чиста, отпечатъци нямаше даже... Та боднах я, тествах я 40мин с програмата която ми препоръчахте и всичко мина супер. Човека е копал с нея, но си е имал стая предназначена за копача и явно е бил грижлив стопанин. Сега се чудя дали да не сложа вентилатор на капака на кутията и дали да обдухвам картата с него или да вади топлия въздух?

• Автор

Имам два проблема. Единия е от преди да сложа видеото... От време на време ми вади син екран. Предполагам е от някой драйвър, защото като бях с линукс го нямаше това нещо. Втория проблем е с видеото. Като оставя машината в покой видеото загрява, а щом разцъкам пц-то видеото се охлажда. При стрес тестовете не вдигаше повече от 50-55С

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.