Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Запитване за менения относно Alienware Area 51

Featured Replies

От тоя  сайт това се взима за  цената на това извънземно. www.arlt.com

7861478.jpg

за тая цена

7861479.jpg

Кутия за 220 евро,ти сериозно ли ? Може да вземе повече рам вместо толкова скъпа кутия..

Това не е просто кутия а е кутията с главно К . Когато се купуват такива скъпи части не се слагат във щайга от хляб нали така :) Пък и като гледам  цената  не е много висока та да се икономиса.

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

Човек,то има и по 100 и 120-130 евро кутии,които ще вършат работа също..Имаше една Thermaltake с вградено водно за тези пари...

Като стана дума за кутията,моя човек за който правих питанка за конфигурация напредва с покупките.Животното в момента съм си оставил 2-3 кутии върху него иначе стои до мен.

Наистина е уникална.

20150118_155554.jpg

20150118_160627.jpg

20150118_165736.jpg

и най-яката екстра :

20150118_165610.jpg

А иначе и като за магазин и за конфигурация виж ако искаш това което измислихме на моя приятел.Рам паметта ще е друга най вероятно но останалото ще остане ,дори и захранването за което имаше дискусия.Просто be Quite в Германия имат същата гаранция като seasonic,но като стане нещо ти носят захранване заместител до вратата,вземат твоето и ти го носят пак до вратата като е готово.

Дъното и процесора в момента са в моя компютър и определено съм впечатлен.Най ме впечатли това че както си бях направил кабел мениджъмънта,само извадих кабелите от моето дъно P6T-Deluxe и ги набодох на Z97-Deluxe и заспаха.

Ако искаш повече инфо дай на ЛС един телефон и ще ударим едно рамо. ;)

P.S.Малее чак сега видях като се рефрешна линка.Тея са ненормални,какво са направили с цената на дъното.Миналата седмица в Амазон той го взе за 230 евро.

P.S2.Ako чак толкова искаш готова конфигурация,разгледай тези.До момента не съм срещал тук по-добри.Ако събираш сам ще е малко по-евтино,но при тези поне можеш да си сигурен че всички компоненти са качествени и са сглобени изключително чисто.

Редактирано от Tommygun (преглед на промените)

Tommygun заслужава ли си тая 980-ка  пред две 970-ки  да речем. Още не им разбирам логиката за  такава цена при 20% отгоре на скорост. Вместо  тоя охладител едно водно няма ли да е по-удачно от гледна точка на охлаждане,удобство и тишина. Само 3 машини съм видял до сега със X99  чипсет за такива пари и всичките бяха със водно. Определено ако имам и аз такива пари бих се метнал на I7-5820K   и  след 5 години  да му съдера задника от клок   със едно хубаво водно.

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

2-те 970 ще му излезат със 170 евро повече от едната 980.Ако в най-добрия случай му дадат 60% повече кадри от дна 970 и ако 980 е 20% по-бърза от нея,стават 40% прираст в наистина най-добрия случай.Като се има предви че за гладка картина в SLI /CF му трябват близо 2 пъти повече кадри стават малко нещата на кантар.И нищо чудно двете карти примерно да ги спира процесора.А и ако му е бавно човек винаги мове да си добави още една карта.Може и да греша,но като човек имал 5 години двучипово решение,моето лично мнение е,че с едната карта нещата са по-балансирани.

Същото е и с 5820.На сток е по-бавен от 4790К освен някои малки изключения в игри,максимум с късмет и водно може да се докара до 4,4-4,5 на 1,35 волта и там вече става дума за съвсем друг ценови клас на обкръжението.Дъно рам и прочие.Преценихме че не е оферта за игри.Ако примерно % на работа беше малко повече с компютъра може би щеше да е 2011-3,но в момента не.

Водното ще е при моя приятел когато аз си купя и АКО така конфигуриран му е шумен.Иначе си е отделил около 500 евро в плановете за водно.Говорим за истинско не готовите решения,там продължавам да не съм им никак ама никак фен а и изискването беше много бърз И много тих,а те са всичко друго но не и тихи....

• Автор

То и конфига като цяло е доста зле. Оставете че втората карта ще стои върху другата. Или ще я шибне на някой от РАМ слотовете. :)

1. Охладителя има нов вариант - NH-U14S - по-компактен размер, по-ниско тегло, и по-добра ефективност при overclock.

2. Има вероятност паметите да опрат в самия охладител (NH-D14), заради високите гребени.

3. M дъно не е подходящо за клокване. 

4. Захранването не е най-добрия избор за тези пари.

5. Кутията е излишно скъпа за възможностите, които предлага.

Монка, лесно е когато правиш виртуални конфигурация из никем-а за някой друг, но когато е за теб се допитваш до нас нали? По-леко го давай.

Ако автора не се бъзика и настина ще купува толкова скъпа машина, мога да му предложа най-доброто за 3 бона, иначе не виждам причина да си щракаме по клавиатурите.

Определено смятам да си купя компютър за тези пари не се бъзикам само дето няма да е от България 

И ви благодаря за отделеното време :)

Редактирано от devill99 (преглед на промените)

Определено смятам да си купя компютър за тези пари не се бъзикам само дето няма да е от България 

По-добре да не е от БГ,защото тук вдигат цените с всяка изминала минута,пък и в Германия имаш огромен избор,защото пазара е огромен.

Дела е за хора,които не жалят пари изобщо,ако ще взимаш такъв компютър трябва да е с 2х980-ки.Не казвам,че компютрите им са лоши,напротив,това е най-доброто,но ако ти се намират едни 5-6К евро...Зарежи всичките поддръжки,виж в каква извънземна кутия е само,пък и къде си виждал лош Dell? Всичките готови машини Allienware са за големи паралии,големи имам предвид милионери,защото струват колкото една Дачия,щом домашната ти машина струва колкото колата на един средностатистически българин,колко ли ще трябва да струва самата твоя кола? Избора е твой (говоря за сглобена машина),взимаш 2011 сокет или 1150,тук си избираш ти,макар че аз не бих се издрусал с тези скъпи процесори и рам памети,в случай че след 2 месеца ще излезе новата клокърска щуротия за ентусиасти.Докато машината не се зори да поддържа 60 FPS дори няма нужда от клокове,падне ли до 40 да кажем,вече ще се намесят скъпото дъно и охладителя.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.