Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Връщаме ли се в годините на луд екшън - ежедневна стрелба по улиците!

Featured Replies

Няма нищо лошо в идеята за демокрация, нито за комунизъм и други такива. Като теория са си много добре, но човекът е такова животно, че всичко ще опорочи и изтълкува по най- извратения възможен начин.

На времето се държеше на образованието, на възпитанието и на  дисциплината, тъй че човека, който е  "такова животно", доста рядко му идваше наум да се изявява антиобществено. Защото какво освен антиобществени прояви, са тези описания по-горе? Убийства, "лекенца,които си свиват козле в час" и такива които въобще не са във въпросния час...

• Отговори 65
  • Прегледи 3,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ами както преди време каза един мой познат- разликата между учениците преди и сега е, че едно време ако счупи стъкло в училище примерно, той гледа виновно като престъпник, а сега те гледа като герой.

• Автор

Не говорете за поколения,защото не знаете много за сегашното,тъй като не сте от него.

Грешиш!

Имам, наследство, познати, племеници, комшии - на всякакви възрасти хора!

Живея в близостг до 2 големи училища.

Работил съм с прясно дипломирани момчета и момичета!

Та общувайки с тях си правя и изводите. Не всичко е за под един знаменател , но болшинството.......

Казармата пък е друга тема т.е тема с 2 лица.

Ааа, и за това "око за око и зъб за зъб" Хванах аз и от времената на трибуквените застрахователни компании и бухалките! В самото начало се зародиха тук, там "наказателни отряди" 

Циганите обаче доста бързо също се  интегрираха в подземния свят и взеха да стават страшни сакатлъци с поравен брой пострадали! Съвсем скоро всички разбраха, че това до нищо добро няма да доведе!

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

Грешиш!

Имам, наследство, познати, племеници, комшии - на всякакви възрасти хора!

Живея в близостг до 2 големи училища.

Работил съм с прясно дипломирани момчета и момичета!

Та общувайки с тях си правя и изводите. Не всичко е за под един знаменател , но болшинството.......

Казармата пък е друга тема т.е тема с 2 лица.

Както преди 10-20 години или повече при твоето поколение е имало наркомани,неграмотници и други утайки,сега също ги има,не едно време не е било по-добре и вие живеете сега,а не едно време.Също не става просто да седиш и да гледаш как някой си вилнее,заплашва теб и приятелите ти и куп волности,аз щом имам възможност да променя нещата ги променям,не седя и да гледам,както повечето хора правят.Ако не вземете нещата в ръце и ако не изгоните хлебарките докато са малки ще се множат ще стават все повече и повече.Не става с просто гледане,не казвам да тръгнете да биете цигани,просто видите ли някой да се гаври и да си позволява повече от това,което му е позволено го вкарайте там откъдето е излязъл.Не може да чакате винаги.

Както преди 10-20 години или повече при твоето поколение е имало наркомани,неграмотници и други утайки,сега също ги има,не едно време не е било по-добре и вие живеете сега,а не едно време.Също не става просто да седиш и да гледаш как някой си вилнее,заплашва теб и приятелите ти и куп волности,аз щом имам възможност да променя нещата ги променям,не седя и да гледам,както повечето хора правят.Ако не вземете нещата в ръце и ако не изгоните хлебарките докато са малки ще се множат ще стават все повече и повече.Не става с просто гледане,не казвам да тръгнете да биете цигани,просто видите ли някой да се гаври и да си позволява повече от това,което му е позволено го вкарайте там откъдето е излязъл.Не може да чакате винаги.

По наше време, преди 10-20 или повече години, нямаше интернет и форуми.

Не можехме да четем мнения, като твоето, и от тази гледна точка, животът ни беше не толкова забавен.

Какъвто е сега :)

Редактирано от Ken (преглед на промените)

По наше време, преди 10-20 или повече години, нямаше интернет и форуми.

Не можехме да четем мнения, като твоето, и от тази гледна точка, животът ни беше не толкова забавен.

Какъвто е сега :)

Като бях малък не ми беше забавно,защото нямаше такива с его бууст до небето като теб ;)

Ами пич преди 3 години живеех в кв. Славия. Една вечер на връщане от работа на ул. Житница 2 момчета горе- долу на твоята възраст ми скочиха за нищо. Просто бяха решили, че тая вечер трябва да се направят на мъже, но просто сбъркаха човека. Разликата е, че аз като се сетя ми става гадно, а те ако бяха ме набили мен, като се сетят щеше да им става готино. По твоите думи излиза, че трябва за всяко нещо да се млатиме на улицата. Извинявай, но живота не трябва да бъде като екшън филм. За съжаление обаче циганията отдавна се е наложила като модел в тая държава. И рано или късно ще дойде момента когато хората ще трябва да вземат закона в ръцете си. Но тогава ще стане страшно, повярвай ми. И краиния резултат ще бъде плачевен за всички в тая държава.

• Автор

Както преди 10-20 години или повече при твоето поколение е имало наркомани,неграмотници и други утайки,сега също ги има,не едно време не е било по-добре и вие живеете сега,а не едно време.

По - старо магаре съм от предположението ти.

Помня малко и от Татовите времена. Та прав си, че и дроги е имало, че и други утайки. Не се говореше тогава - пълно табу беше. Иначе ми е останало в главата едно кафе на Витошка дето много дрога се премяташе

Обаче и ред имаше! Доста бързо се влизаше в затвора и то за дълго! 

Едно време аз не помня да е имало наркоманчета като сега. Друго което помня че нямаше нужда да се бият циганите както ти препоръчваш. Всички или работеха или бяха по затворите. Аве кеф беше да се расте в тия времена. Не като сега да се надяваш детето ти да не попадне в лоша компания.

Но сега са демократични времената и глей какво става.

Ами пич преди 3 години живеех в кв. Славия. Една вечер на връщане от работа на ул. Житница 2 момчета горе- долу на твоята възраст ми скочиха за нищо. Просто бяха решили, че тая вечер трябва да се направят на мъже, но просто сбъркаха човека. Разликата е, че аз като се сетя ми става гадно, а те ако бяха ме набили мен, като се сетят щеше да им става готино. По твоите думи излиза, че трябва за всяко нещо да се млатиме на улицата. Извинявай, но живота не трябва да бъде като екшън филм. За съжаление обаче циганията отдавна се е наложила като модел в тая държава. И рано или късно ще дойде момента когато хората ще трябва да вземат закона в ръцете си. Но тогава ще стане страшно, повярвай ми. И краиния резултат ще бъде плачевен за всички в тая държава.

Че те мен и по трима са ме нападали,защото пари не давам :D :D Такива псевдо ултрасчета,аз така им викам се намират много и са попадали на мен много пъти такива,но като са били по 2-3 бройки са се разминали с малко :D  Шегувам се една такава случка е имало само и не ми се разказва,защото беше мазало 1v3.Въпроса не е там да се бием ние помежду си,а когато някой се гаври с вас да му покажете,че не трябва така.

• Автор

Малко излязохме от темата, а и като, че ли се поизчерпа!

Все пак питам се колоко ли време ще мине преди да гръмнат следващия????

Екщъна не се свежда само до убийства, а и до много други неща, които остават скрити за хората. Това е показното. По някакъв начин с това се отвлича вниманието. Другото остава в сянка. ДДС измами, акцизи, контрабанда, митници, агентура, подслушване, изнудване и рекет, обществени поръчки... 

Редактирано от ostavime (преглед на промените)

• Автор

Не закъсня новия екшън. Макар и по различен случай, то един луд направи на луди органите ни за сигурност!

Голямата беда този път ни се размина, но следващия - едва ли!

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

Убийствата на Манджуков и семейство Дамянови са дело на една група

Варненска престъпна група е отговорна за показните убийства на семейство Дамянови по-рано този месец и на варненския предприемач Борислав Манджуков през март миналата година.

Това съобщиха зам-главният прокурор Борислав Сарафов и главният секретар на МВР Светлозар Лазаров.

Те обясниха, че разследващите са работили активно през последните месеци.

„Установено е, че убийството на Дамянови е извършено от групата, ръководена от Радослав Калчев - Черния Роди, срещу 30 хиляди евро. Варненският бизнесмен Борислав Манджуков, който е разследван за данъчни измами, беше убит на 24 март 2014 година в София.

Тази престъпна група е привлечена като обвиняема за участие в наркоразпространение, контрол върху проституцията и мокри поръчки.

„Групата е рязала уши, пръсти, чупила е ръце, крака и е извършвала убийства, палежи, изнудвания. Двама от членовете на тази група са привлечени като физически извършител и помагач за убийството на Борислав Манджуков на 24 март 2014 г. Галин Минчев-Жорко е привлечен като извършител, негов помагач е бил Николай Тошев-Чирпанслинския", уточни още Сарафов, цитиран от БГНЕС.

Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров заяви, че тази група е работила с друга престъпна група, която бе разкрита наскоро. От сряда започна да се провежда поетапна специализирана полицейска операция. Имаше арести, блокада на град Варна и извеждане на конкретни лице от престъпна среда. В момента в, който колеги от София стъпиха във Варна, лицата изчезнаха, каза той.

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1387454

Кой знае още колко групи има!

• Автор

Убийствата на Манджуков и семейство Дамянови са дело на една група

Май всички са невинни !

Май всички са невинни !

естествено, нали си имат чадърчета

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.