Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Новини, свързани със сигурността (ВАЖНА)

Featured Replies

И до къде води "бутона" ?

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 239,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• B-boy/StyLe/
    B-boy/StyLe/

Нов вид измама, хакери искат пари от името на „Български пощи“ и източват дебитни карти https://www.flagman.bg/article/317830   Аз лично получих точно 2 такива RCS-а (не знам от къде са

Публикувани изображения

преди 51 минути, Joss Bomon написа:

И до къде води "бутона" ?

CrowdStrike Falcon и SEP 14 са с последни дефиниции към днешна дата на двата ми компютъра.  Блокират достъп до линка.   Сега получих още едно пак за първи път  :                                                                                                                                                        

Възстановяване на Данъчни Суми

Уважаем Гражданине,

След внимателно изчисление на вашите данъчни задължения за миналата година, с удоволствие Ви информираме, че имате право на възстановяване на данък.

Вашата данъчна рекламация е одобрена и сумата е готова за изплащане. Можете да получите възстановяването по два лесни начина:

1. Онлайн чрез нашия защитен портал (процесът отнема по-малко от 5 минути)
  2. Лично във вашия местен данъчен офис

ИЗИСКАЙТЕ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ СЕГА

Местни Офиси:

• София Център, ул. "Граф Игнатиев" №15
  • Пловдив, бул. "Цар Борис III" №102
  • Варна, ул. "Славянска" №8

Моля, имайте предвид, че неполучените суми ще бъдат върнати в държавния бюджет след 6 месеца от датата на това известие.

преди 2 минути, M.Николов написа:

Това кефи.😄

За кеф можеш да ги оставиш да ти откраднат валидна пощенска кутия от историята на ползван браузър.   После те бомбардират с всичките си щуротии.   

Нямат спиране - опитват кражби  с всички банки:             

Уважаеми клиенти,

Ние всички знаем, нашите скъпи клиенти, че ще се свържем с всички наши клиенти по телефона и ще се погрижим за решаването на всички ваши проблеми. Ще ви информираме също така за новата защита, която ще получите след абонамента през следващата връзка.

Извършете потвърждението

След като завършите всички стъпки, ще получите обаждане от наш представител. В процеса ще бъдете помолени да потвърдите входа си в системата. Моля, отговорете на обаждането и потвърдете заявената информация.

С уважение,
Fibank България

преди 2 часа, attj написа:

Нямат спиране

В коя поща това? Въпреки че е пробита, и в АБВ отдавна не са ме зарибявали с друго, освен обичайния спам.  Gmail пък съвсем е бетон.

преди 12 минути, Joss Bomon написа:

В коя поща това? Въпреки че е пробита, и в АБВ отдавна не са ме зарибявали с друго, освен обичайния спам.  Gmail пък съвсем е бетон.

АБВ Поща е бърза, удобна и сигурна! Разполагате с 15 GB пространство, управлявате контакти, а пощата ви е защитена. Писмата ви са навсякъде с вас.   И всякакви поканени и непоканени гости са постоянно при Вас.

преди 7 часа, attj написа:

АБВ Поща е бърза, удобна и сигурна!

Ко ? Ко каза?

преди 7 часа, attj написа:

Писмата ви са навсякъде с вас.   И всякакви поканени и непоканени гости са постоянно при Вас.

Аааа добрем 😁

fт

Потвърдете профила си за продължаване на достъпа

Уважаеми клиент,

За да осигурим непрекъснат достъп до нашите дигитални услуги и приложения, е необходимо да потвърдите самоличността си чрез защитената ни система.

Това е част от нашите мерки за повишаване на сигурността и защита на вашия профил.

Потвърдете профила си

Моля, завършете проверката в рамките на 3 работни дни, за да избегнете временни ограничения на достъпа.

Благодарим Ви, че се доверявате на нашите услуги.

на 23.04.2025 г. в 19:07, M.Николов написа:

Чак толкова кеф 

Няма лошо да им се подиграваш.    Кеф си е и не всеки го може.   

• 2 седмици по-късно...

Вашият акаунт ще бъде деактивиран   

Искаме да ви обърнем внимание, че функцията за известяване на услугата във вашия акаунт в момента е неактивна. Тази функция е съществена част от усилията ни да подобрим сигурността на вашия акаунт и да го защитим от всякакъв неоторизиран достъп.    За да активирате тази функция, моля, щракнете върху връзката по-долу, която ще ви отведе до страницата за активиране. След като сте там, просто следвайте предоставените инструкции, за да завършите процеса на активиране.     Активирайте профила си, като кликнете  тук

Моля, имайте предвид, че активирането на тази функция е задължително и ако не го направите, това може да доведе до компрометиране на сигурността на вашия акаунт. Оценяваме вашето съдействие по този въпрос и ви благодарим, че сте ценен клиент.                         И на Пощенска банка не съм клиент.  Не проверяват подобни подробности.

Не е зле пак да проверите историята на вписванията, да смените паролата си и да активирате Steam Guard ако не сте, че пак имало пробив. Дано не държите пари в Wallet-a на клиента.

https://www.techradar.com/pro/security/hacker-advertises-alleged-database-of-89-million-steam-2fa-codes-source-of-leak-unknown

Лого на Банка ДСК

Уважаеми клиент,

В рамките на нашите засилени мерки за сигурност, извършваме проверка на активните профили с цел защита на Вашите средства и лични данни.

За да избегнете евентуално временно ограничение на достъпа до онлайн услуги и да осигурите пълна защита на Вашия акаунт, молим да потвърдите Вашата активност чрез бутона по-долу:

Потвърдете акаунта

hxxps://www.ubik.ru/upload/medialibrary/0c8/bg.html

Ако не предприемете действие в рамките на 48 часа, част от функциите на Вашето онлайн банкиране може да бъдат временно ограничени от съображения за сигурност.

Благодарим Ви за доверието и за това, че използвате услугите на Банка ДСК.

С уважение,
Екипът по сигурността
Банка ДСК

Редактирано от B-boy/StyLe/
Обезопасен зловреден линк (преглед на промените)

Софтуерен ъпдейт на нашите системи.

Уважаеми клиенти,

Информираме Ви, че съгласно новите изменения, всички финансови институции са задължени да предоставят защитена среда за достъп до услугите за дигитално банкиране. Във връзка с това, Банка ДСК стартира процес по софтуерен ъпдейт на предлаганите услуги.

От Вас се изисква да обновите своето средство за сигурност, като най-сигурната опция за това е обновяването на Вашия телефонен номер и неговото потвърждение. Процесът се извършва на нашата защитена платформа, където ще трябва да потвърдите Вашите лични данни и телефонен номер.

Отворете процеса тук >>

Срокът за изпълнение е 28.05.2025г., като клиенти, които не извършат този процес, може да бъдат лишени от достъп до нашите услуги.

Извиняваме се за причиненото неудобство.

Благодарим Ви,

Отдел сигурност Банка ДСК.                                     Не им омръзва ни най-малко -държат ме в течение с промените.

'ми продали са те с някоя взломена база и сега някой експлоатира купеното. 

на 29.04.2025 г. в 18:53, adersa написа:

В днешно време по добро от ... Thunderbird  няма 

Ко каза? Щот не си ползвал em client. 

@attj Теб поне те търсят от Банки - явно кредитната ти история е много добра и гледат да те опазят като добър клиент.

Мен са ме налазили от няколко дни от ЕКОНТ-ЕКСПРЕС с разни международни доставки ... :D

Много е интересно как си сменят само заглавията, всички друго им е еднакво, съдържание, линкове, картинки и т.н..

Прикачвам снимка(с учудващо лошо качество) без линкове.

econt_express.PNG

преди 11 минути, цър-вул написа:

'ми продали са те с някоя взломена база и сега някой експлоатира купеното. 

Сам съм си набутал (уж те да ми откраднат)  реален имейл и после съм осведомен и развеселен от техните вариации.    Някои констатации ги споделям тук само за информация на другите.   Не се шегувам само с двете банки,  на които съм клиент.  Някой башмайстор-творец като нищо може някак да ме прецака.  Дори и закачките следва да са с мярка.   Наскоро получих интересно предложение - една банкерка от Истанбул ми писа, че съм с фамилията на наскоро починал златар. Намерила ме във Фейсбук.  Разговорът бързо се премести в закрити имейли.   Нямал човекът  наследници - а оставил наследствени над 5 милиона Евро в банкови депозити.  Трябвало само да си изфабрикувам документи за наследственост.   После да поделим парите.    Нещо не ми се ходи чак в Диарбекир.   Въображение и реални събития често се преплитат.  Някой друг може и да се е съгласил да рискува.   

преди 3 минути, цър-вул написа:

До 'стамбул - ОК, ама до Диарбекир си е сериозна разходка.

Там е известен турски затвор.    Туркинята настойчиво ме убеждаваше,  че нямало в банката да има никакви проблемности.    Наивна е.    Някой нагъл би я прецакал и не би и дал нищо от тези пари.  Изчезва и тя няма как да го намери -за да го моли за обещаното.    Това не и го написах.

Чета днес за изтичане на данни от 184 милиона записа от Google, PayPal и Netflix, та сме вързали и цъфнали отвсякъде.

преди 1 час, цър-вул написа:

Ко каза? Щот не си ползвал em client

Ползвам го от две години eM Client и съм доволен.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.