Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 3

Featured Replies

преди 14 минути, rado_svet написа:

Според руските източници са 400 000 доброволци, чакащи да ги пуснат на фронта.

Да, другите 200 000 сега се дообучават.

Това е за бисерите бе.

А, ние сме в бисерите, на място си е.

• Отговори 4,1k
  • Прегледи 373,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

преди 4 часа, rado_svet написа:

Според руските източници са 400 000 доброволци, чакащи да ги пуснат на фронта.

Да, другите 200 000 сега се дообучават.

Моите източници казват дпуго 

Доста фирми формално уволняват хора и ги назначават на "дистанционна работа", за да не могат да им връчат повиквателни.

преди 13 минути, Реджеп Иведик написа:

Що не цитира целият ми пост?

Цитат

Путин не е нахлувал никъде. Той се отзова на молбата за помощ от страна на ЛДНР, точно както кравите се отзоваха на молбата за помощ от страна на АОК.

Да не би да е защото не можеш да кажеш нищо по повод на второто изречение в него? :lol6:

преди 22 минути, чичо Сашо написа:

...Никога стока не е липсвала по онова време колкото и да си бучите!

Да поясня - "онова време" е социализма.

преди 11 часа, Banesc написа:

ти имаше ли си гадже ?

как беше че съм забравил

Да, политическите простотии са си бисери, но са и някак тъжни... Затова, в тоя светъл ден, сложих тук и един по-различен... един едър маргарит от тая гигантска тридакна Кракра - жив участник в живия живот, както биха казали некои от по-изтъкнатите тавтолози...

преди 8 часа, lebel написа:

Да поясня - "онова време" е социализма.

Objection!

Зависи кой каква смята за достатъчно нужно в живота.

Ако чичо ти Сашо е като древна Диогена, който не поискал нищо друго от Александър Велики, а само да мръдне, че да не му засенчва слънцето, то това не е за присмех от разните бързащи палета, – а е похвално.

Измъквате думите от контекст, само за да си "намерите" "бисери", с които да се похвалите пред публиката като онази кокошка от баснята.

преди 6 минути, rado_svet написа:

Да, сички ватенки са спартанци.

Само дето не съм чувал в Спарта да е имало голодомор. Тука верно нямаше, ма СССР беше за пример. Гласяхте се да ни правите 16 та република.

Въобще, присмиването е недостойно за зрял човек.

Даже само да е вътрешно, а още повече – публичен присмех, сочене с пръст.

Но пък е характерно за пъпчиви тинейджъри.

преди 2 часа, rado_svet написа:

Objection!

Ако чичо ти Сашо е като древна Диогена, който не поискал нищо друго от Александър Велики, а само да мръдне, че да не му засенчва слънцето, то това не е за присмех от разните бързащи палета, – а е похвално.

Измъквате думите от контекст, само за да си "намерите" "бисери", с които да се похвалите пред публиката като онази кокошка от баснята.

офф//

"древна Диогена"?... Нали не искаш да кажеш, че и чичо ми Сашо е ходил... в Тайланд... като чичо ми Ваньо...

- Здравейте, аз съм ваш'та леля - поздравѝ чичо Ваньо, пристигайки от Тайланд...

преди 3 часа, lebel написа:

офф//

"древна Диогена"?... Нали не искаш да кажеш, че и чичо ми Сашо е ходил... в Тайланд... като чичо ми Ваньо...

- Здравейте, аз съм ваш'та леля - поздравѝ чичо Ваньо, пристигайки от Тайланд...

Нямах предвид твои некакви роднини, а  @чичо Сашо  , когото цитира с насмешливостта на сдуханите същества.

Колкото и да сте чули-знаели, сте сдухани по начало и това нема смисъл при хората, но за вас, двукраките свине-овце, има некакъв жалък смисъл на самовъздигане... не за друго, а понеже чувате от хората, че сте свине в блатото.

преди 18 часа, АСПЕКТ написа:

...

Аз вече ми омръзна едно и също да пиша.

...

НЕ Е ИМАЛО РЕЖИМ НА ТОКА ПРЕДИ 1989 ГОДИНА!!!

...

--------------------------------------------

офф//

Здравей, Радо! Мое виртуално (някога пишехме - непознато) другарче!

преди 1 час, rado_svet написа:

Нямах предвид твои некакви роднини, а  @чичо Сашо  , когото цитира с насмешливостта на сдуханите същества.

...

Ужас!  Толкова съжалявам. Това наистина ме сдуа̀...

преди 1 час, rado_svet написа:

...

Колкото и да сте чули-знаели, сте сдухани по начало и това нема смисъл при хората, но за вас, двукраките свине-овце, има некакъв жалък смисъл на самовъздигане... не за друго, а понеже чувате от хората, че сте свине в блатото.

Боже, какъв полет на мисълта, какъв изказ, каква дълбочина... каква двусмислена  адекв... бе, глупости пиша, недвусмислена неадекватност исках да кажа. И това ш'си го запазя, за да си го чета в трудни моменти... ако позволиш, разбира се.

Само... прости ми дързостта... еманацията на форумния интелект, от която ти, без никакво съмнение, си неразделна част, освен болд използва и шрифтове с големи размери...  

преди 22 минути, lebel написа:

...

, освен болд използва и шрифтове с големи размери...  

Има българска дума за това форматиране.
Ду ю спийк Бългериан, юроде?

роде" в знаменития текст е "сънароднико".

Разбирам, че се засегна на "урод" – и има защо – но, все пак, използвах думата в значението на Паисия.

преди 17 минути, rado_svet написа:

Има българска дума за това форматиране.
Ду ю спийк Бългериан, юроде?

"Юроде" в знаменития текст е "сънароднико".

Разбирам, че се засегна на "урод" – и има защо – но използвах думата в значението на Паисия.

офф//

Разбрал си, че съм се засегнал от нещо, което още не си бил написал, а аз, респективно, още не съм бил прочел?  Бррр. Способностите ти ме плашат.

Остани си със здраве.

преди 3 часа, rado_svet написа:

но, все пак, използвах думата в значението на Паисия

Паисий не е казал, че Лебел е урод, а е казал, че предателя русороб Евгений Българин е урод.

Едно е да прочетеш, макар, че се съмнявам да си чел Паисия, друго е да разбереш какво четеш...

Ватенката Евгений, по прякор Българин, се е срамувал от прякора си и се е сърдел, когато го наричат така.

Те затова е и "защо се срамиш да се наречеш Българин"

преди 1 час, miro20 написа:

Докато никой световен лидер, политик или личности  , посетили Украйна така ине намериха ниаккви нацисти и бандеровци

Лобото@miro20 до толкова се окъка с опорките, че поде тезата как в Укарйна нямало бандеровци. 

Във всеки по-голям град имат паметник на Бандера, имат го за национален герой... обаче там бандеровци не можело да се открият  :giggle1:

преди 22 минути, инж. Велев написа:

Много сте нагли, ей! Руснаците били анексирали Крим. Все едно турците да кажат, че българите сме анексирали Пловдив например.

Уби рибата с бомба

преди 20 минути, Flashback написа:

Руският черноморски флот, който се намира в Крим от 250 години

Напрау от 2500 години, а може и от 25000.

Хайл Путлер !!!

преди 12 минути, инж. Велев написа:

На място си, таман да не ме караш да си плюнча пръста да прелиствам из темите.

Най добре сичко пускай тука.

преди 22 минути, Реджеп Иведик написа:

На място си, таман да не ме караш да си плюнча пръста да прелиствам из темите.

Най добре сичко пускай тука.

Гледам, че все тука дремеш та дано да го изгледаш и да разбереш истината, че си зомбиран.

преди 12 минути, инж. Велев написа:

Гледам, че все тука дремеш та дано да го изгледаш и да разбереш истината, че си зомбиран.

Аха да, аз съм зомбиран. През Кримската война, Русия си потапя всички черноморски военни кораби и няма черноморски военен флот аж до 1878 ма година.

Колко прави 2023 - 1878, или и на тебе математиката не ти е силната страна ?

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

През Кримската война, Русия си потапя всички черноморски военни кораби и няма черноморски военен флот аж до 1878 ма година.

Няма значение какво потапя. Крим не е украински, защото няма такава държава - Украйна.

Украйна е губерния или окръг по нашенски на Русия.

Киевска Рус няма нищо общо с днешна Украйна.

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

или и на тебе математиката не ти е силната страна ?

Освободен съм от изпита по ЛААГ заради отличен успех през семестъра по тая дисциплина. И това при социализма представи си. С най-големите и жестоки изисквания към студентите, а не като сега да ходят отвреме на време, събота или неделя, веднъж месечно...

преди 14 минути, инж. Велев написа:

Крим не е украински, защото няма такава държава - Украйна.

Украйна е губерния или окръг по нашенски на Русия.

Киевска Рус няма нищо общо с днешна Украйна.

Пак говориш глупости! Даже когато беше Съюз на съветските социалистически републики , Украйна си беше отделта република,  не Автономен окръг.

преди 16 минути, инж. Велев написа:

Освободен съм ...

и освидетелстван!

преди 24 минути, jhoro написа:

Пак говориш глупости!

Никога не съм говорил глупости!

Даже когато беше Съюз на съветските социалистически републики , Украйна си беше отделта република,  не Автономен окръг.

Ами какво да ги правят. Гледат да им вдигнат малко самочувствието. Те и други руски губернии ги водеха за республики. Например какви са тия от беларус? Всичко е *рус.

и освидетелстван!

Да! Дадоха ми свидетелство.

преди 2 часа, инж. Велев написа:

Крим не е украински, защото няма такава държава - Украйна.

преди 2 часа, инж. Велев написа:

Освободен съм от изпита по ЛААГ заради отличен успех през семестъра по тая дисциплина.

Тогава колко прави 2023 - 1878

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.