Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 3

Featured Replies

преди 11 минути, MZ/X написа:

"Войната е крайно опасно дело, в което най-лошите грешки произтичат именно от добротата" - грешката на Путин.

Е нема такъв добряк като Касапина Путлер.

Смяяятай ако беше лош...

• Отговори 4,1k
  • Прегледи 373,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

преди 2 минути, M.Николов написа:

......войната отдавна да е приключила.

Те тава е бисерен бисер.

В темата си

Абе, на ватенките не ви ли идва на акъла, че ако беше добър нямаше да нахлуе за да убива хора и да изравнява със земята градовете

Касаплъка в Ичкерия и Сирия само от доброта е и човещина

Взривяването на жилищни кооперации в Москва е доброта на добротите сигурно.

А дето остави моряците в подводницата да умрат от студ. Нема такава доброта

Аз и за Херсон не бях разбрал.

Лъжат ви бре. И ставате за смях.

Ся вярваш ли на последните опорки, че не сте се заканвали да земете Киев за три дена ?

Помниш ли Скабеева как ви пудреше мозъците, сабален закуска, на обед парад в Киев, вечеря в скъпарския ресторант в центъра на Киев.

Сигур си забравил.

Много бърже забравяте ей.

преди 1 час, bigiadri написа:

През ВСВ се помага на русия и чрез масовите бомбандировки  на германия на техните военни заводи, инфраструктура ,което значително намали мощта на райха, особено след битката за Британия ,когато е имало ден в небето да има около 1 милион самолета.

:speak:

преди 21 часа, M.Николов написа:

:speak:

Ти си бисер! За миналата година вследствие на  бомбадировките с колко икономиката на Украйна спадна? С 29,1 % ,а знаеш ли какво е станало с икономиката на Германия  вследствие  на бомбадировките. Само за 42 година 11 града на райха са разрушени до основи. Всяка нощ до 1000 самолета са извършвали бомбадировки до края на войната ,това са милиони тона бомби.Германия е осъществила голямо настъпление срещу западните войски  при Арден само защото е били облачно три дни ,след като станало ясно армиите им били унищожени.

Пускай си  тъпата руска пропаганда и се радвай.Не се прави на интересен за неща ,които НЕ са ти ясни,.

• 2 седмици по-късно...

преди 3 минути, maxthon написа:

Знаеш, че съм нещо, но няма как да кажеш и защо

на 23.04.2023 г. в 19:01, M.Николов написа:

На бати бавното, кАжи какво стана с милиона самолети в небето?

:biggrin:

Казвам: Ако гледаш филма" Битката за Британия" ще разбереш на коя дата е било това.Това че НЕ знаеш НЕ значи ,че НЕ е вярно!

преди 4 часа, bigiadri написа:

Казвам: Ако гледаш филма" Битката за Британия" ще разбереш на коя дата е било това.Това че НЕ знаеш НЕ значи ,че НЕ е вярно!

Никога в световната история не е имало 1 милион произведени самолети в един и същ момент!!!

Дори и сега няма.

Не знам какви филми си гледал, но нещо не си разбрал или в този филм откровено лъжат!

П.С. По-късно ще го изгледам за да видя кое от двете е.

Ето ти малко истинска информация, не глупости от художествен филм!

https://bg.wikipedia.org/wiki/Битка_за_Британия

Четеш ли?

Самолети:

Германия и Италия - 2550

Великобритания и Канада - 1963

Тоест всичко 4513 самолета общо!!!

Усещаш ли вече каква върховна глупост си написал?

преди 7 часа, M.Николов написа:

Никога в световната история не е имало 1 милион произведени самолети в един и същ момент!!!

Дори и сега няма.

Не знам какви филми си гледал, но нещо не си разбрал или в този филм откровено лъжат!

П.С. По-късно ще го изгледам за да видя кое от двете е.

Филмът е документален ,това казват в него, това казвам аз.  Твоите статистики са си твои ,моите думи са от филма. Все ми е едно кой е прав.

Ако ви питат вас с фейкомета тошеффффф дето търсите за какво да се заяждате , и от една лека неточност или двуначност на някой израз, от нещо не променящо общия смисъл , или пък любимото ви ваденеот контекста и недоцитиране, вдигате вой до небесата, то излиза че трябва да спрат документалния филм от излъчване, а медията глобена ? :)

:)

Има далеч по големи изкривявания на историята и смисъла , отколкото това в документалния филм. Нонищо не ти пречи да им пишеш .

преди 1 час, Белгиеца написа:

Аз знам един чалъм, ама безплатно не казвам.

преди 43 минути, NonsenseGenerator_v3.4 написа:

...

Моля ти, кажи ми кой е този "чалъм". :( Аз също съм комунист, като теб. Даже наскоро попаднах на едни твои отговори, в които обясняваш как се сдобиваш с безплатни активационни ключове за Windows - много ми харесаха идеите и стратегиите, които използваш - личи си, че си умен. Много те харесвам като човек и бих искал и аз да съм като теб, да имам жена, която да ме издържа, а аз да не работя и да си гледам спокойствието и да получавам всичко на готово.

...

на 8.05.2023 г. в 21:25, M.Николов написа:

Щом за теб разликата между 4513 самолета и 1 000 000 самолета е лека неточност.....не смея и да си помисля какво ли е според теб голяма неточност.

:giggle1:

Явно това ще го повтаряш до безсъзнание. Признавам си СГРЕШИЛ съм ,английският НЕ ми е силната страна ,при гледане на филма навярно ГРЕШНО съм разбрал. Както се казва: Erare homo est/Човешко е да се греши/. И отправяй  присмиването ,О БЕЗГРЕШНИЙ към мен! Другите НЯМАТ нищо общо с МОЯТА грешка!

преди 31 минути, M.Николов написа:

Аз със теб и въпроса бях приключил, но други се опитаха да се правят на интересни.

Та за това се наложи отново да обяснявам.

Това се нарича ПОДЛОСТ  ! Но като знам що за хора сте тук някой, НЕ се учудвам!

преди 12 часа, bigiadri написа:

Явно това ще го повтаряш до безсъзнание. Признавам си СГРЕШИЛ съм ,английският НЕ ми е силната страна ,при гледане на филма навярно ГРЕШНО съм разбрал. Както се казва: Erare homo est/Човешко е да се греши/. И отправяй  присмиването ,О БЕЗГРЕШНИЙ към мен! Другите НЯМАТ нищо общо с МОЯТА грешка!

Споко, тигърче, тук не си в реала, където явно никой не ти обръща внимание ако не ВИКАШ. Тук сме по-толерантно настроени към умствено обременените.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.