Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Първа кола БМВ 320

Featured Replies

Не само в България е така!Тук масово знак "Стоп" го разбират като "намали", пътепоказателя е абсолютно излишен за едно 50% от водачите, а минаването на жълт сигнал си е нормално, че вече се навъдиха и такива, които минават и на червено! Навсякъде хората стават все по-недисциплинирани.

Започва се още с инструкторите( не са толкова взискателни), минава се през полицаите(същото) и се стига доводачите, които стават все по-небрежни и по-големи тарикати(за съжаление и аз ставам такъв).Всичко това води до повече и по тежки ПТП-та!

В петък, на поредното ми кормуване, полицейска кола, в населено място ме изпревари без мигач. Около километър караха зад мен, след което най-културно ме изпревариха. Вече започнах да не им обръщам внимание, ама през 4-5 секунди гледам в огледалата за обратно виждане.

Моят инструктор ми се кара, ако не подам мигач, ако не спра на знак СТОП, ако застъпя линиите на пътната маркировка, но от време на време ме кара да изпреварвам на места, където е забранено, ама както казва - "карай, че ще започнат да ни прескачат". :)

• Отговори 76
  • Прегледи 40k
  • Създадено
  • Последен отговор

В петък, на поредното ми кормуване, полицейска кола, в населено място ме изпревари без мигач. Около километър караха зад мен, след което най-културно ме изпревариха. Вече започнах да не им обръщам внимание, ама през 4-5 секунди гледам в огледалата за обратно виждане.

Моят инструктор ми се кара, ако не подам мигач, ако не спра на знак СТОП, ако застъпя линиите на пътната маркировка, но от време на време ме кара да изпреварвам на места, където е забранено, ама както казва - "карай, че ще започнат да ни прескачат". :)

Типично за начинаещ шофьор. Все още обръщаш внимание на дребните неща, пропускайки по-сериозните. Изпреварване без мигач, настъпване на осевата и т.н. След време ще свикнеш да отсяваш. Нормално е инструктора да ти се кара. Нали ти предстои изпит. За някое от изброените ще те резнат за секунда. Колкото до карането бавно, прав е. Моя едно време постоянно ми повтаряще - по-бързо, по-бързо... 

Колкото до това какво ще помниш от листовките след 10-15 години и дали ще спазваш правилника на 100% след 200 000 хил. км. ще поговорим отново, когато това време дойде. Пожелавам ти успешно взимане на книжка. 

А за първата кола БМВ, вече казах. Според мен безразсъдните шофьори ще се пребият еднакво с БМВ и Поло. Виж, зимата вече е друго, но това е друга тема. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.