Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предложение - модераторски контрол за нови потребители

Featured Replies

Просто е - първите n (10, 20, ...) поста на всеки новорегистрирал се потребител да бъдат публикувани във форума само след преглед и одобрение от модератор/админ. 

Мотивите, мисля, че са ясни. Много често хората се регистрират, без да прочетат правилата, и се почва - писане на латиница, реклами, обяви, заявки за пиратски софтуер, и т.н. А има и по-тежки случаи - регистриране на фалшиви профили, с цел избягване на наложени наказания (като в съседната тема), или чисто българското желание да си излееш натрупаната простотия пред всички. Много пъти сме били свидетели на такива изпълнения.

Да, вярно е, че може да има намеса от Екипа след като е налице нарушението. Но защо трябва да се пълни форума с такива безсмислени постове?... А и на много хора по този начин ще им секне меракът да си правят фалшиви профили, след като вече са наказани веднъж.

• Отговори 90
  • Прегледи 5,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ще бъде дискриминация !!!

Не мисля. Това го има като практика в много форуми. Има даже по-драстични мерки като забрана за коментиране, редактиране на мнение и т.н.

Тези които нарушават правилата да ги банват по IP- адрес,по MAC-адрес .........има си начини.Не е нужно новите потребители нуждаещи се от помощ да страдат заради определени хомо сапиенс със слаби нерви.

Не мисля. Това го има като практика в много форуми. Има даже по-драстични мерки като забрана за коментиране, редактиране на мнение и т.н.

Бих добавил и психотест при регистрация, но мисля, че примерно едни 20 поста, под модераторски контрол са достатъчни

Тези които нарушават правилата да ги банват по IP- адрес,по MAC-адрес .........има си начини.Не е нужно новите потребители нуждаещи се от помощ да страдат заради определени хомо сапиенс със слаби нерви.

Без да искам да ви обидя, но си нямате идея от мрежови технологии. На думи звучи много лесно, но практическото му прилагане изисква усилия, които са меко казано големи

По MAC !!!

• Автор

Би ли ми обяснил защо?...  :ohmy:  Така или иначе, постове, които не отговарят на правилата на форума, се трият или редактират от Екипа. Аз просто предлагам това да става преди да се публикуват. 

Значи ли че всеки млад шофер трябва регулярно да се явява на проверовъчен :))))))))

Без да искам да ви обидя, но си нямате идея от мрежови технологии. На думи звучи много лесно, но практическото му прилагане изисква усилия, които са меко казано големи

Нали вие разбирате.............:)

Що да е дискриминация?

А, да забравих - градивната критика за повечето сънародници е дискриминация....... и страдание.....

Значи ли че всеки млад шофер трябва регулярно да се явява на проверовъчен :))))))))

И как ги сравняваш двете неща?

Въпреки, че това дет го казваш ще е добре да се прави тука, че масово са самоубийци по пътищата в България.

Съгласна съм с спредложението, тамън тука, ако се научат на български език ....

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

Би ли ми обяснил защо?...  :ohmy:  Така или иначе, постове, които не отговарят на правилата на форума, се трият или редактират от Екипа. Аз просто предлагам това да става преди да се публикуват. 

Да, така е. Да не говорим, че когато се пусне тема с явна реклама, или обида или с друго нарушение, докато се изтрие, се вижда от много потребители на форума.

Нали вие разбирате............. :)

1. Не, не трябва да се явява. Ама има удивителна. А в някои страни няма право да кара без по-възрастен шофьор до себе си

2. Именно. И за това не давам подобни идеи. Ако ще даваме идеи нека да са разумни и конструктивни

Къв е тоя комунизъм?Ще проверяваш постовете на някой който за сефте пише..........излагате се!Хората влизат тук ,за да търсят помощ .

Тая пък глупост откъде се взе сега?

Иначе регистрирането на фалшиви профили може да се спре много лесно, само трябва администрацията на форума да има желание за това. :cool:

Кое ще бъде дискриминация? Да си направиш 30 регистрации и да пишеш врели-некипели? Явно четете форума избирателно. Още по -лошо е, ако не сте го забелязал в техническите раздели. Да оставим настрана "общи приказки и забава"Предложението на колегата за мен е абсолютно правилно . Значи , според Вас всичко е "дискриминация" щом не можеш да напсуваш някого пред очите на 200000 човека, та и повече!Да не давам тенденциозни примери.Има си приети правила и те като такива трябва да се спазват от всеки член на този форум. Ненапразно, при регистрацията се е съгласил с тях, слагайки отметка в празното квадратче. Иначе - няма регистрация!

Хората няма да се научат, защото не искат да се научат. Не само, че не им се четат правилата,те дори не могат да кажат и какъв им е точно проблема. Примери могат да се дадат много.

Никой не говори за псуване ............човека предлага всеки нов потребител постовете му да се проверяват преди да бъдат публикувани!!!

Нали вие разбирате............. :)

Тук не става въпрос за "шефери" а за ползватели на форум, с определени правила!Май само претендирате, че сте порасли!

Баце  то и по пътищата има правила за движение,а и във форума не мое утепеш някой ........

Никой не говори за псуване ............човека предлага всеки нов потребител постовете му да се проверяват преди да бъдат публикувани!!!

И това е правилно! Явно и Вие не сте прочел всички точки, но разсъждавайки върху тях!

Па нема нужда да ги чета .........имам едно наказание щото писах в раздела за антивирусна помощ.И то с цел да помогна на човека!До сега за 6 години не съм обидил или засегнал който и да било.

Па нема нужда да ги чета .........имам едно наказание щото писах в раздела за антивирусна помощ.И то с цел да помогна на човека!До сега за 6 години не съм обидил или засегнал който и да било.

Приятелю! Никой до сега не визира лично Вас. Единствено аз, но се оказах прав. 

To първите 10 поста са свързани направо с разпит. Особено в раздела за хардуер. Какво повече да му проверявам на новия потребител. Почти винаги е объркано заглавието на темата, раздела, информацията която се дава не е достатъчна и т,н. 

Емо от незнание е,знаеш влиза някой машината му повредена ,свило му се сърцето едва ли му е до четенето на правила.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.